Polski Serwis Naukowy - OnLine od 1999 roku
RSS
Poniedziałek, 21 maja 2012
Wiktor, Donata, Pudens, Donat
 2006: trzęsienie ziemi w Polkowicach
 2002: początek Narodowego Spisu Powszechnego
 Światowy Dzień Kosmosu
Nowe publikacje
Post dodany: |19 Cze 2009|, 2009 23:43
Data rejestracji: 19 Cze 2009 postów: 2
hej,
tez jestem alergikiem-roztocza,grzybki,trawy,zboza,jedzonko..ach,dlugo by wymieniac...
ciezkie zycie, dobrze ,ze leki sa...
pisaliscie o odczulaniu, wiec dorzuce cos jak sadze ciekawego.lubie wiedziec jak najwiecej zwlaszcza o tym co rowniez mnie dotyczy,wiec sporo czytam,szukam w necie itd.i apropo alergii ostatnio trafilam na fajna stronke abcalergia.pl.mnostwo tam aktualnych,ciekawych informacji, rowniez video, do tego mozna zadawac anonimowo pytania ekspertom,ktorzy faktycznie odpowiadaja.polecam, jesli chcecie poczytac rowniez o odczulaniu.pozdrawiam
Post dodany: |23 Cze 2009|, 2009 15:15
Data rejestracji: 23 Cze 2009 postów: 1
| maggiexxx napisał/a | hej,
tez jestem alergikiem-roztocza,grzybki,trawy,zboza,jedzonko..ach,dlugo by wymieniac...
ciezkie zycie, dobrze ,ze leki sa...
pisaliscie o odczulaniu, wiec dorzuce cos jak sadze ciekawego.lubie wiedziec jak najwiecej zwlaszcza o tym co rowniez mnie dotyczy,wiec sporo czytam,szukam w necie itd.i apropo alergii ostatnio trafilam na fajna stronke abcalergia.pl.mnostwo tam aktualnych,ciekawych informacji, rowniez video, do tego mozna zadawac anonimowo pytania ekspertom,ktorzy faktycznie odpowiadaja.polecam, jesli chcecie poczytac rowniez o odczulaniu.pozdrawiam |
Bardzo fajna strona, ale ja jednak wolę jaAlergik.pl ( www.jaalergik.pl ), gdzie jest mnóstwo wywiadów z alergologami w postaci wideo. Znajdują się tam również porady i sposoby zapobiegania alergiom na kurz, psy, koty, kosmetyki i mnóstwo innych
POLECAM !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Wersja do druku
Dodaj temat do Ulubionych
|