Polski Serwis Naukowy - OnLine od 1999 roku
RSS
Poniedziałek, 21 maja 2012
Wiktor, Donata, Pudens, Donat
 2006: trzęsienie ziemi w Polkowicach
 2002: początek Narodowego Spisu Powszechnego
 Światowy Dzień Kosmosu
Nowe publikacje
Post dodany: |5 Kwi 2009|, 2009 16:48
Data rejestracji: 11 Paź 2007 postów: 1421
Idgi, a ile to ma odcinków?
Post dodany: |5 Kwi 2009|, 2009 17:19
Data rejestracji: 06 Kwi 2006 postów: 1477
25 odc + jakiś bonus (ale beznadziejny)
zapamiętaj - nie przekręcisz przekreta...
Post dodany: |14 Kwi 2009|, 2009 12:54
Data rejestracji: 11 Paź 2007 postów: 1421
Nabari no ou
Świeżo obejrzałam Anime...
-Kreska- Perfekcyjna, 10/10
-Fabuła- Anime bardzo wciągające, nie można niczego przewidzieć, ciekawe sytuacje... 10/10
-Gagi- za dużo śmiechu to nie było... To raczje smutne anime(ogólnie mówi o próbie uratowania umierającego chłopaka... Ale kilka śmiesznych sytuacji było.. Może być 8/10
-Ocena Końcowa - -10/10... Minus za to, że Yoite umarł
Yoite został wychowany przez złych ludzi... Wykorzystali jego dar, który sami mu wszczepili(umiejętność szybkiego zabijania na odległość) i zmuszali do mordowania dla nich, ale każde kolejne zabójstwo odbierało mu siły... Natrafił na głównego bohatera(Miharu), którymiał miał niesamiwitą hijutsu(ukrytą moc), mógł wszystko, czego sobie zażyczył... Początkowo Yoite miał go zabić, ale później zrozumiał, że tylko Miharu moze go uratować... A raczej unicestwić... Yoite bał się śmierci, wolał po prostu zniknąć... Dziwne, że nawijam o nim nie o głównym bohaterze, ale Yoite mnie najbardziej zafascynował
Obrazek usunięto - regulamin działu Zadania 5a.
Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora
Obejrzałam to anime w ciągu 2godzin z racji, że ma tylko 6 epów
Kreska - dobra... Choć nie doskonała, 9/10
Fabuła - anime ciekawe, wbrew pozorom akcja tocząca się w szpitalu nie musi być nudna 10/10
Gagi - było kilka śmiesznych sytuacji, ale nie tyle, żeby podać ocenę 10 9/10
Ocena końcowa - ciekawe anime, ale troche za mało się działo... przypominało mi bardziej ostry dyżur niż japońskie anime  9/10
Obrazek usunięto, jw.
Ostatnio zmieniony przez _Mithrandir |14 Kwi 2009|, 2009 13:28, w całości zmieniany 2 razy
Post dodany: |14 Kwi 2009|, 2009 12:56
Data rejestracji: 14 Maj 2006 postów: 910
| Ascara napisał/a | | Minus za to, że Yoite umarł | dzięki za spoiler
Ostatnio zmieniony przez Macbeth |14 Kwi 2009|, 2009 13:06, w całości zmieniany 1 raz
Post dodany: |14 Kwi 2009|, 2009 15:49
Data rejestracji: 14 Kwi 2009 postów: 4
[anime] Hikaru no Go
Kreska - grafika i animacja na przyzwoitym poziomie 7/10.
Fabuła - kto by pomyślał że anime o grze planszowej może być dobre? No cóż może... i nawet jest. Mało w którym anime taki nacisk kładzie się na szczegółowość i płynność fabularną 9/10.
Gagi - tutaj również anime nie odstępuje kroku innym świetnym produkcją. Nie da się nie lubić Sai'a i jego zachowania.
Ocena końcowa - anime godne polecenia, jedynym poważnym minusem jest brak dobrej muzyki. 8+/10
[anime]GTO - Great Teacher Onizuka
Kreska - no cóż... dla osób które nie miały styczności z tym tytułem grafika może wydawać się dość "dziwna", ba powinna się wydawać, ale po jakimś czasie dziwacznie rysowane postacie zaczną być nieodłączną częścią tego tytułu i mało kto zechce je wymienić na inne. 7/10
Fabuła - tutaj również tytuł nie prezentuje się idealnie, ale nie ma on wzruszać, lub trzymać w napięciu. 6+/10
Gagi - nic dodać nic ująć, GTO to jeden z najlepszych tytułów komediowych, mało kto nie będzie się śmiał z przygód podobno nieudolnego nauczyciela. 9+/10
Ocenia końcowa - ot co... 8-/10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
Dodaj temat do Ulubionych
|