Polski Serwis Naukowy - OnLine od 1999 roku
RSS
Poniedziałek, 21 maja 2012
Wiktor, Donata, Pudens, Donat
 2006: trzęsienie ziemi w Polkowicach
 2002: początek Narodowego Spisu Powszechnego
 Światowy Dzień Kosmosu
Nowe publikacje
Post dodany: |3 Sie 2007|, 2007 12:44
Data rejestracji: 03 Sie 2007 postów: 4
Zastanawiam się nad studiowaniem architektury, ale nie wiem czy jest to dla mnie odpowiedni kierunek. jestem raczej dobra z matmy i fizy, ale moje zdolnośc plastyczne są co najwyżej przeciętne....:) Jakie konkretnie umiejętności są mi tam potrzebne?? prosze o podpowiedź:D
Post dodany: |17 Wrz 2007|, 2007 22:07
Data rejestracji: 25 Sty 2006 postów: 402
Jeżeli masz możliwości to najlepiej będzie jak udasz sie na kurs rysunku. Zdolności to nie wszystko, liczy sie pracowitość, cierpliwość.

Profil PW
»więcej
Opis: usmiechnij sie
Post dodany: |19 Wrz 2007|, 2007 13:33
Data rejestracji: 02 Paź 2005 postów: 960
przez niektóre uczelnie prowadzone sa kursy przygotowawcze na dany kierunek, organizowane sa drzwi otwarte, więc warto się rozejrzeć, czy również uczelnia, którą jesteś zainteresowana oferuje ci taką możliwość.
pozdrawiaim
nie czytam i nie odpowiadam na pytania zadawane poprzez pw!
proszę nie spamować mi skrzynki! bo nie znam się na żartach!

Profil PW www
»więcej
Opis: histeryk sztuki
Post dodany: |24 Wrz 2007|, 2007 14:54
Data rejestracji: 24 Wrz 2007 postów: 1
ArchiCad, Corel Draw, PhotoShop, Adobe Acrobat Professional(Distiller)
Kurs wymienionych programów pozwoli Ci na szybką, wydajna i estetyczną w wynikach pracę. Nauczysz się wykonać rysunki techniczne, wraz z kolorystykami i fotorealistycznymi prezentacjami, a nawet animacjami. Prowadzę zajęcia indywidualne co pozwala na szybką i przyjemna naukę. Na moich zajęciach nauczysz się szybko projektować w ArchiCad`zie i wspomagać innymi programami tak aby jak najwydajniej i komfortowo pracować.
Na zajęciach będziecie mogli realizować swoje aktualne projekty, skożystać z mojej pomocy przy projektowaniu wnętrz, mebli itp.
Ucząc się u mnie możesz zarabiać za klientów których do mnie przyślesz.
Za każdego klienta zapłacę Ci 20zł a za dodatkowych po 30zł
Szczegóły i kontakt znajdziesz na stronie
http://www.projektwnetrze.prv.pl
Korepetycje-kurs archicad, corel draw, adobe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Wersja do druku
Dodaj temat do Ulubionych
|