Polski Serwis Naukowy - OnLine od 1999 roku
RSS
Środa, 23 maja 2012
Leontyna, Jan, Iwona, Symeon
 Światowy Dzień Żółwia
 1911: została otwarta Nowojorska Biblioteka Publiczna
 2006: pojawił się system operacyjny Microsoft Windows Vista w wersji Beta 2
Nowe publikacje
Post dodany: |12 Gru 2005|, 2005 04:29
Data rejestracji: 22 Cze 2005 postów: 1661
Ostatnio sobie siedzilem i ogladalem telewizje  (zdarza sie)
No widzialem reklame Scooby Doo i musze wam powiedziec ze Scooby i ten jego najlepszy kumpel(zapomnialem jak sie nazywa) to sie zachowuja, jakby caly czas trawe jarali  pozatym jeszdza w wanie z kwiatkami na bokach i nosza koszule i dzwony ( FLOWER POWER)
Albo takie TEletubisie. Przeciez one tam zjadaja jakies swoje cos i dzieki temu lataja (ACID czy co ?) Albo wogole zachowuja sie jak na jakichs mocniejszych.
ciekawe ile jeszcze takich bajek jest
Arguing in the internet is like running in the Special Olympics, even if you win, you're still retarded

Profil PW e-mail
»więcej
Opis: Giero Maniak! =-)
Post dodany: |12 Gru 2005|, 2005 12:42
Data rejestracji: 08 Kwi 2005 postów: 292
sugerujesz, że niektóre bajki nawołują do brania do narkotyków? wątpie w to, ale nawet jesli to małe dzieci tego nie rozumieją. bo jak ja byłem mały, to scooby doo i ten jego koleszka moim zdaniem byli największymi tchórzami. czy ja wogule wiedziałem co jest trafka?
VOIS LES SE POSER SUR LES ROSES
Post dodany: |12 Gru 2005|, 2005 15:15
niemowie, ze oni do czegos namawiaja, raczej to mowi wiele o tworcach
Arguing in the internet is like running in the Special Olympics, even if you win, you're still retarded

Profil PW e-mail
»więcej
Post dodany: |12 Gru 2005|, 2005 18:31
Data rejestracji: 05 Lis 2005 postów: 197
Raczej twórcy są nieswiadomi tego co robią

Profil PW
»więcej
Opis: I'm FrEaK ;)
Post dodany: |12 Gru 2005|, 2005 19:24
Data rejestracji: 19 Lut 2005 postów: 1343
| -=redas=- napisał/a | | Albo takie TEletubisie. Przeciez one tam zjadaja jakies swoje cos i dzieki temu lataja (ACID czy co ?) |
Jakiś czas temu czytałem artykuł w onecie... autor analizował "Akademię Pana Kleksa". Z tego co pamiętam wywnioskował, że książka ta ocieka gejostwem i narkomanią. Pan kleks podobno łykał jakieś magiczne pigułki, bez których chudł, kulił się i trzęsły mu się ręce... oczywiście wspomniano też o binoklach które zamieniały się w rower (haluny pierwsza klasa )
W PRACY - weekend

Profil PW
»więcej
Opis: nowy tu jestem ;)
Post dodany: |13 Gru 2005|, 2005 12:51
Masaaa czyli mamy jeszcze kleksa do kolekcji, ciekawe jakei jeszcze

Profil PW e-mail
»więcej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
Dodaj temat do Ulubionych
|