Polski Serwis Naukowy - OnLine od 1999 roku RSS RSS
  auto?
Czwartek, 23 lutego 2012
Florentyn, Piotr, Romana, Damian
 Ogólnopolski Dzień Walki z Depresją
 1455 - umowna data publikacji pierwszej drukowanej książki - Biblii Gutenberga
 1998 - Polska ratyfikowała konkordat z Watykanem
Dodaj do: 
Dodaj link do serwisu Facebook   Dodaj link do opisu GG  Dodaj link do serwisu Wykop   Dodaj link do serwisu Google   Dodaj link do serwisu Twitter  Dodaj link do serwisu Wyczaj.to   Dodaj link do serwisu Gwar  

Dodaj link do serwisu Delicious  Dodaj link do serwisu Digg   Dodaj link do serwisu Furl   Dodaj link do serwisu Reddit   Dodaj link do serwisu Slashdot  Dodaj link do serwisu Technorati   Dodaj link do serwisu YahooMyWeb
Nowe publikacje
Artykuły
Wydarzenia
Kompendium
Skocz do:  
Brak jednej strony
Post dodany: |5 Maj 2010|, 2010 18:47
" "

Mam problem. Pisalam dzis mature z matematyki. podstawowa. nie wiem jak to sie stalo ale nie zauwazylam ze nie mam ostatniej strony dot. tego zadania z basenami. myslcie ze uniewaznia mi egzamin?? no ale w sumie nie ma podstaw chyba, moze po prostu zaznacza ze zero pkt za to zadania..
Maturzysta

»więcej

^
Post dodany: |6 Maj 2010|, 2010 09:33
Data rejestracji: 22 Lip 2006 postów: 1989
" "

Myślę, że unieważnienia nie będzie. Trzeba poszukać na stronie CKE, bo może piszą o tym jakie są procedury w takiej sytuacji. Mnie się wydaje, że równie możliwe jest to, że dostaniesz maksymalną liczbę punktów, bo to z ich winy nie było ostatniej strony ;)
GŁóWNY REGULAMIN | LaTeX | Zadania-Regulamin | Kompendium matematyki

Matematyka jest jak kobieta. Pierw trzeba ją pokochać, żeby coś wyszło..

PW
»więcej

^
Post dodany: |6 Maj 2010|, 2010 17:44
Data rejestracji: 26 Cze 2007 postów: 786
" "

przem_as napisał/a
Mnie się wydaje, że równie możliwe jest to, że dostaniesz maksymalną liczbę punktów, bo to z ich winy nie było ostatniej strony

Nie liczyłbym na to ;) maturzysta ma obowiązek na początku policzyć strony i zgłosić ewentualne braki komisji - chyba nawet jest to napisane w instrukcjach :)

PW
»więcej

^
Post dodany: |9 Maj 2010|, 2010 20:52
Data rejestracji: 28 Kwi 2006 postów: 1748
" "

Właśnie. dziwi mnie że komisja Wam tego nie kazała zrobić
i pamiętaj, że to ja pierwsza zjechałam Twój wiersz (:

PW
»więcej

^
Post dodany: |10 Sty 2012|, 2012 18:58
Data rejestracji: 11 Paź 2007 postów: 1397
" "

Cytat
dziwi mnie że komisja Wam tego nie kazała zrobić

Wątek trochę przeterminowany, ale - dzisiaj u mnie na próbnej padło: "sprawdźcie, czy macie WSZYSTKIE strony". Na pierwszej, co prawda, napisane jest, ile powinno ich być, ale co robi uczeń? Patrzy - po pierwszej jest druga i tak dalej, aż do, na przykład, dwunastej. Trudno wówczas zorientować się, że powinna być jeszcze trzynasta - i myślę, że podobnie mogło być tutaj. Brak, powiedzmy, szóstej bardziej rzuca się w oczy.

PW
YIM
»więcej

^
Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach