Polski Serwis Naukowy - OnLine od 1999 roku
RSS
Czwartek, 23 lutego 2012
Florentyn, Piotr, Romana, Damian
 Ogólnopolski Dzień Walki z Depresją
 1455 - umowna data publikacji pierwszej drukowanej książki - Biblii Gutenberga
 1998 - Polska ratyfikowała konkordat z Watykanem
Nowe publikacje
Post dodany: |5 Maj 2010|, 2010 18:47
Mam problem. Pisalam dzis mature z matematyki. podstawowa. nie wiem jak to sie stalo ale nie zauwazylam ze nie mam ostatniej strony dot. tego zadania z basenami. myslcie ze uniewaznia mi egzamin?? no ale w sumie nie ma podstaw chyba, moze po prostu zaznacza ze zero pkt za to zadania..
Post dodany: |6 Maj 2010|, 2010 09:33
Data rejestracji: 22 Lip 2006 postów: 1989
Myślę, że unieważnienia nie będzie. Trzeba poszukać na stronie CKE, bo może piszą o tym jakie są procedury w takiej sytuacji. Mnie się wydaje, że równie możliwe jest to, że dostaniesz maksymalną liczbę punktów, bo to z ich winy nie było ostatniej strony
Post dodany: |6 Maj 2010|, 2010 17:44
Data rejestracji: 26 Cze 2007 postów: 786
| przem_as napisał/a | | Mnie się wydaje, że równie możliwe jest to, że dostaniesz maksymalną liczbę punktów, bo to z ich winy nie było ostatniej strony |
Nie liczyłbym na to maturzysta ma obowiązek na początku policzyć strony i zgłosić ewentualne braki komisji - chyba nawet jest to napisane w instrukcjach
Post dodany: |9 Maj 2010|, 2010 20:52
Data rejestracji: 28 Kwi 2006 postów: 1748
Właśnie. dziwi mnie że komisja Wam tego nie kazała zrobić
i pamiętaj, że to ja pierwsza zjechałam Twój wiersz (:
Post dodany: |10 Sty 2012|, 2012 18:58
Data rejestracji: 11 Paź 2007 postów: 1397
| Cytat | | dziwi mnie że komisja Wam tego nie kazała zrobić |
Wątek trochę przeterminowany, ale - dzisiaj u mnie na próbnej padło: "sprawdźcie, czy macie WSZYSTKIE strony". Na pierwszej, co prawda, napisane jest, ile powinno ich być, ale co robi uczeń? Patrzy - po pierwszej jest druga i tak dalej, aż do, na przykład, dwunastej. Trudno wówczas zorientować się, że powinna być jeszcze trzynasta - i myślę, że podobnie mogło być tutaj. Brak, powiedzmy, szóstej bardziej rzuca się w oczy.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Wersja do druku
Dodaj temat do Ulubionych
|