Polski Serwis Naukowy - OnLine od 1999 roku
RSS
Środa, 23 maja 2012
Leontyna, Jan, Iwona, Symeon
 Światowy Dzień Żółwia
 1911: została otwarta Nowojorska Biblioteka Publiczna
 2006: pojawił się system operacyjny Microsoft Windows Vista w wersji Beta 2
Nowe publikacje
Post dodany: |2 Sty 2006|, 2006 23:12
Data rejestracji: 20 Kwi 2005 postów: 1160
Ad 1. To, że post ukazał się w dziale 'Humor' nie ma znaczenia. Czy wszystko co tam zostanie wrzucone będziemy traktować jak żarty? A jeśli jakiś user zacznie tam umieszczać ogłoszenia o korepetycjach?
Ad.2 Nie wiem czy homoseksualiści poczuli się urażeni, nie było żadnego odzewu. Ale z tego co wiem, to w Szwecji toczy się dyskusja na temat związków seksualnych ze zwierzętami. Oraz o tym, czy zwierzęta cierpią z tego powodu.
Ad.3 Chyba jak dotąd swoimi wypowiedzami nie uraziłem nikogo. Staram się odnosić do tego co userzy piszą na forum i jeśli nie potrafią przedstawić argumentów na poparcie swoich twierdzeń to po prostu to ukazać.
Gdyby wszyscy mieli to samo zdanie nie byłoby to forum, lecz kólko wzajemnej adoracji.
Czy rozumiem, że tak z definicji, jesteś przeciw, bo inaczej to kółko wzajemnej adoracji?
Też jestem za tym aby była swoboda wypowiedzi, ale jak sam wiesz jako mod nie wszyscy użytkownicy potrafi, chcą zastosować się do wymagań regulaminu. I w tym celu są moderatorzy aby na forum nie było spamu.
Nie mam nic przeciwko żartom z religii ale powinny one mieć pewien poziom. Chociażby powyżaj pasa.
Celem nauki jest dążenie do Prawdy dla niej samej.
... nierówność jest koniecznym warunkiem postępu.
...religia jest ze wszystkich spraw publicznych najbardziej publiczną.
Feliks Koneczny
Post dodany: |2 Sty 2006|, 2006 23:46
Data rejestracji: 25 Lip 2004 postów: 2341
Nie mam za bardzo czasu sie rozpisywac. Temat zostal usuniety nieslusznie (i szkoda, ze hWnd nie przeniosl go faktycznie do Smietnika - wtedy jego przywrocenie bylo by proste).
Dzialy humor i "NKT" sa z zalozenia liberalne. Regulaminu trzymamy sie bardzo scisle w dzialach naukowych.
Na prawde nie maja sensu zapytania z kategorii "co by bylo gdyby pies byl kotem" - czyli gdy ktos umiesci ogloszenie dot. korepetycji w dziale poswieconemu humorowi. Los takiego quasi-tematu bedzie przeciez oczywisty.
Post dodany: |3 Sty 2006|, 2006 14:37
Data rejestracji: 08 Sty 2005 postów: 257
I tu świetnie widać co władza robi z człowiekiem.
Post dodany: |3 Sty 2006|, 2006 15:38
Data rejestracji: 25 Lip 2004 postów: 2341
Oczywiscie! Najprosciej jest krytykowac - samemu postepujac (zapewne!) zawsze nieomylnie...
hWnd usunal post - trudno. Wnioski zostaly wyciagniete.
Moim zdaniem podchodzi pod naduzycie podsumowanie sytuacji w sposob, w jaki to czynisz...
Post dodany: |3 Sty 2006|, 2006 15:43
Data rejestracji: 13 Sty 2005 postów: 1327
Tylko nie wiem kogo bzdurka krytykuje podsumowaniem hWnd, Maksa, czy mnie, a może jeszcze kogoś innego...
Kazdy kij ma dwa konce...
... a proca nawet trzy
Post dodany: |4 Sty 2006|, 2006 10:54
Ło matko jak się obruszyli... czyżby uderz w stół a........
Napisałam ogólnie, abstrahując zupełnie od usuniętego tekstu, a na temat. Ponieważ wielokroć się spotkałam na tym forum z upomnieniami o odbieganiu np. od tematu czy spamowaniu. Co ciekawe jakoś nie zawsze te upomnienia są stosowane do moderatorów.
Co do krytyki no cóż, jak się jest "kierownikiem" to niestety wiąże się to z oceną.
Nie twierdzę, że jestem nieomylna, ale właśnie dla tego zdaję sobię sprawę, że na moderatora się nie nadaję. Jak widzę, nie którzy nie mają tej świadomości.
Post dodany: |4 Sty 2006|, 2006 11:02
| bzdurka napisał/a | | Ponieważ wielokroć się spotkałam na tym forum z upomnieniami o odbieganiu np. od tematu czy spamowaniu. |
Ja uważam, że odbieganie od tematu jest rzeczą normalną w rozmowie.
Czasami gdy rozmowa odbiegnie znacząco od tematu można po prostu wydzielić nowy temat (ale to już sprawa moderatora, a nie użytkownika).
... a proca nawet trzy
Post dodany: |4 Sty 2006|, 2006 11:16
Data rejestracji: 22 Cze 2005 postów: 1661
| bzdurka napisał/a | | Nie twierdzę, że jestem nieomylna, ale właśnie dla tego zdaję sobię sprawę, że na moderatora się nie nadaję. Jak widzę, nie którzy nie mają tej świadomości. |
Jeli moje zdanie sie cokolwiek liczy to uwarzam ze wlasnie nadajesz sie na moderatora
| bzdurka napisał/a | | Co do krytyki no cóż, jak się jest kierownikiem to niestety wiąże się to z oceną. |
Chetnie przyjme rozsadna krytyke pisz na Pw albo zaloz nowy topic
| bzdurka napisał/a | | Co ciekawe jakoś nie zawsze te upomnienia są stosowane do moderatorów. |
wiesz, to jest jak w wojsku kapitan niebedzie swojego porucznika rugal przy szeregowcach. Bierze go na strone i pod sad
| bzdurka napisał/a | | I tu świetnie widać co władza robi z człowiekiem. |
Ano robi robi:( ale jestem pewien ze wszyscy staramy sie zeby miala na nas jak naj mniejszy wplyw
Arguing in the internet is like running in the Special Olympics, even if you win, you're still retarded

Profil PW e-mail
»więcej
Opis: Giero Maniak! =-)
Post dodany: |4 Sty 2006|, 2006 11:19
| -=redas=- napisał/a | Jeli moje zdanie sie cokolwiek liczy to uwarzam ze wlasnie nadajesz sie na moderatora Smile
|
Ja popieram redasa. Wszystkie Twe wypowiedzi są stonowane. Nikogo nie obrażasz, mimo, że nie zawsze się z nim zgadzasz. I o to chodzi
... a proca nawet trzy
Ostatnio zmieniony przez kaczan |4 Sty 2006|, 2006 13:56, w całości zmieniany 1 raz
Post dodany: |4 Sty 2006|, 2006 13:54
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
Dodaj temat do Ulubionych
|