Polski Serwis Naukowy - OnLine od 1999 roku
RSS
Środa, 23 maja 2012
Leontyna, Jan, Iwona, Symeon
 Światowy Dzień Żółwia
 1911: została otwarta Nowojorska Biblioteka Publiczna
 2006: pojawił się system operacyjny Microsoft Windows Vista w wersji Beta 2
Nowe publikacje
Post dodany: |29 Gru 2007|, 2007 16:26
Data rejestracji: 29 Gru 2007 postów: 2
cześć mam mały kłopot  obiecałem koleżąnce narysować coś ładnego specjalnie dla niej, . wcześniej rysowałem koleżąnkom, ale one wiedziąły czego chcą np. wilka, psa, jelenia, zamek i takie tam.(niektóre rysunki były z wyobraźni, a niektóre kopiowane{oczywiście nie chodzi tu o kalke:D}) W tym wypadku musze zdać sie sam na siebie. MOzę Wy podsunelibyśice jakiś pomysł, jakiś obrazek warty skopiowania. To nie jest zwykła koleżąnka:D i nie chciałbym nawalić, a nie mam żądnego pomysłu. Chciałbym zeby było troche w tym ekspresjii. Np jakaś baletnica rysowana ciepłymi barwamii a dookoła niej wiruje otoczenia świat lub cos w tym stylu
Post dodany: |29 Gru 2007|, 2007 16:33
Data rejestracji: 11 Cze 2007 postów: 5113
Może "kobieta/para ludzi na ławce w ogrodzie pełnym róż"?
Post dodany: |29 Gru 2007|, 2007 16:43
Data rejestracji: 29 Gru 2007 postów: 2
coś mnie korci ta baletnica. Ogórd pełen czerwonych róz, zamyślona kobieta spaceruje albo siedzi na ławeczce hmm.. ciekawe  tylko jeszcze żęby było na czym sie wzorować ;P nie jestem mocny w rysowaniu sylwetek ludzi, wieć jak macie jakieś wzory, obrazki o podobnej teamtyce to prosze o linki:D a mozę macie jeszcze jakieś pomysły
Post dodany: |29 Gru 2007|, 2007 17:11
Data rejestracji: 11 Cze 2007 postów: 5113
Zamiast sylwetki człowieka możesz w takim razie dodać wiatrak, czy dom opleciony winoroślą... Niestety obrazków żadnych takich nie mam, to moje imaginacje
Post dodany: |8 Sty 2008|, 2008 18:47
Data rejestracji: 13 Cze 2007 postów: 115
jesli chodzi o baltenice to Degas moze byc wzorem heh trza sie uczyc od mistrza, co nie  tylko uwazaj zeby nie bylo zbyt tandetne bo bedzie niezly obciacch  nie przesadz z rozami i slodkoscia zbytnio, lepiej namalowac mniej i oszczedniej ale prosto z serca niz przesadzic z jakimis dodatkami w stylu rozyczka cz cos takiego, tak mi sie wydaje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
Dodaj temat do Ulubionych
|