Droga Czytelniczko, Drogi Czytelniku,

Czerniak złośliwy jest często występującym nowotworem złośliwym skóry. Niestety wyniki leczenia czerniaka w Polsce należą do najgorszych w Europie. Niezrozumiałe pozostają przyczyny późnego rozpoznawania czerniaka skóry, którego diagnostyka jest najprostszą i najtańszą w całej onkologii.

Kierujemy do Ciebie prośbę o wypełnienie anonimowej ankiety, która pozwoli na ocenę naszej wiedzy o czerniaku skóry, a w szczególności o profilaktyce i leczeniu tej choroby.
Czas jaki to zajmie - około 10-15 minut.

Czy chcesz pomóc w badaniach naukowych - odpowiedzieć na nasze pytania?

TAK, wypełniam
NIE, odmawiam

Zebrane informacje wykorzystane zostaną wyłącznie do celów naukowych
Polski Serwis Naukowy - OnLine od 1999 roku RSS RSS
  auto?
Środa, 23 maja 2012
Leontyna, Jan, Iwona, Symeon
 Światowy Dzień Żółwia
 1911: została otwarta Nowojorska Biblioteka Publiczna
 2006: pojawił się system operacyjny Microsoft Windows Vista w wersji Beta 2
Dodaj do: 
Dodaj link do serwisu Facebook   Dodaj link do opisu GG  Dodaj link do serwisu Wykop   Dodaj link do serwisu Google   Dodaj link do serwisu Twitter  Dodaj link do serwisu Wyczaj.to   Dodaj link do serwisu Gwar  

Dodaj link do serwisu Delicious  Dodaj link do serwisu Digg   Dodaj link do serwisu Furl   Dodaj link do serwisu Reddit   Dodaj link do serwisu Slashdot  Dodaj link do serwisu Technorati   Dodaj link do serwisu YahooMyWeb
Nowe publikacje
Artykuły
Wydarzenia
Kompendium
Skocz do:  
codzienność
Post dodany: |4 Lip 2006|, 2006 07:26
Data rejestracji: 14 Maj 2006 postów: 271
" "

Cześć! Macie takie codzinne sytuacje ,ktore doprowadzają Was do furii??
U mnie to
Jak modem rozłącza mnie z internetem
Jak wieża zeruje mi wszystkie ustawiena po jej wyłączeniu

i jeszcze troche ale by duzo wymieniać.
A Wy?? :wink:

PW
»więcej

^
Post dodany: |4 Lip 2006|, 2006 08:45
Data rejestracji: 04 Maj 2005 postów: 1022
" "

OGRAD JAHAD napisał/a

mnie wtedy nachodzi biała gorączka

a poza tym:
szukanie małych rzeczy
sprzątanie pokoju

PW
»więcej

^
Post dodany: |4 Lip 2006|, 2006 09:12
Data rejestracji: 24 Lis 2005 postów: 1589
" "

ja się wściekam, kiedy:
* chce się położć, a okazuje się, że kot zajął całe łóżko
* muszę włączać monitor, bo mój brat go wyłącza
* jak muszę co chwila wpuszcząc do swojego kota, który niedługo potem chce wyjść i znowu wraca
* kiedy nie ma dla mnie mleka, bo wszystko wypił mój brat :evil:

;)

PW
»więcej

^
Post dodany: |4 Lip 2006|, 2006 09:18
Data rejestracji: 06 Kwi 2006 postów: 1477
" "

cactus napisał/a
OGRAD JAHAD napisał/a:

mnie wtedy nachodzi biała gorączka

a jak ja się wnerwiam.... szczególnie jak gram w tibie i mnie wywali bez loga na jakis dobrych potworkach... grrrrrr

OGRAD JAHAD napisał/a
Macie takie codzinne sytuacje ,ktore doprowadzają Was do furii??

jak ludzie co 2 sekundy zmieniaja opisy na gg, jak brat mówi że bede miala wolnego kompa za 10 minut a sie robia z tego 2 h, jak mi prąd wyłączą, jak sie ludzie umawiają i później nie przychodza albo na 10 min przed spotkaniem piszą esa ze niestety nie moga przyjść... wkurza mnie mój tata jak ogląda nonstop mecze i nic w tv nie można obejrzeć... wkurza mnie jak mam na balkonie wywieszone pranie (mam troche wysuniety balkon w stosunku do innych w kamienicy) a babka na górze podlewa kwiatki i przelewa się z doniczek woda wraz z ziemią... prosto na pranie...
wkurza mnie jak jade z głównej drogi a debile wyjerzdzaja mi z pobocznych (niestosowanie sie do przepisów)... wkurza mnei chamstwo na drodze... latarnie, ktopre swieca prosto w okno... wkurza mnie taki gosciu na mojej ulicy, ma tragiczny sprzet a w kazda niedziele o godzinach w ktorych ludzie ida lub wracaja z koscioła (na ulicy u nas mamy piekną zabytkową katedre ^^) puszcza na caly regulator jakies umcy umcy... chyba mu kiedys krzykne "zainwestuj w lepszy sprzet jak chcesz na siłe ludzi tak uszczęśliwiać..." ogolnie to mnie dużo rzeczy i sytuacji wkurza (ale nie okazuje zbyt czesto niezadowolenia)

ale sie rozpisalam... ale żeby nie bylo, wiecej rzeczy mnie cieszy niż wkurza :mrgreen:
zapamiętaj - nie przekręcisz przekreta...

PW
»więcej

^
Post dodany: |4 Lip 2006|, 2006 09:27
Data rejestracji: 14 Maj 2006 postów: 910
" "

idgi napisał/a
jak ludzie co 2 sekundy zmieniaja opisy na gg

oprocz tego dodatkowo pionowe opisy :] ... raz ukradlem koledze skrzynke pocztowa i nie oddalem dopoki nie skasowal takowego opisu :D

oprocz tego denerwuje mnie:
* jak zamiast otworz w nowym oknie klikne na zapisz jako :]
* jak net muli
* jak sciagane pliki przestaja sie sciagac na 99,9%
* to, ze mam za slabego kompa na Heroes V
* to, przed moim oknem jest pas zieleni na ktorym ludzie z calej okolicy wyprowadzaja psy
* to, ze zawsze jak ide wyrzucic smieci to spotkam bezdomnego w smietniku
* to, ze podpowiadam kumplowi na geografii...ja mam wiecej...on dostaje 5 a ja 4- :D
* to, ze nauczycielka od biologii zawsze mnie gasi mowiac zebym przestal dociekac i filozofowac
* to, ze dzien jest za krotki i z niczym sie nie wyrabiam
* to, ze Czesi odpadli z MŒ
* to, ze czasami jak pisze wiadomosc i nacisne wyslij wyskakuje mi, ze forum chwilowo niedostepne
* brak funduszy na tel
* to, ze mnie oczy bola
* to, ze nie moge przytyc
* to, ze mimo licznych inwestycji moja talia w magica jeszcze nie jest najlepsza :mrgreen:

PW
»więcej

^
Post dodany: |4 Lip 2006|, 2006 09:39
" "

idgi napisał/a
jak brat mówi że bede miala wolnego kompa za 10 minut a sie robia z tego 2 h,

oj tak :P

jeszcze mnie denerwuje, jak mój brat pożycza ode mnie kasę i oddaje ją systemem ratalnym po 30 gr np ...

albo kiedy chodzi po domu w spodniach i wiadać mu połowę majtek, bo to przecież 'skate' jest ...

PW
»więcej

^
Post dodany: |4 Lip 2006|, 2006 09:50
Data rejestracji: 14 Maj 2006 postów: 271
" "

mnie jeszcze wkurza jak komentator sportowy jest stronniczy i dopinguje drużynę ,której rzycze jak najorzej :twisted: :twisted:
albo jak po cięzkim dniu jakiś debil idzie wyciągać puszki ze śmietnika po północy i rozgniata je z hukiem - szcególnie latem doprowadza do furii gdy okna na noc są otworzone :twisted: :twisted:
albo jak wyprzycze porysowaną płyte DVD z wyprzyczalni i nie chce chodzić :twisted:

PW
»więcej

^
Post dodany: |4 Lip 2006|, 2006 10:53
Data rejestracji: 28 Gru 2005 postów: 125
" "

ale wy wszyscy nerwowi jestescie :D
KOREPETYCJE [koszalin] - matematyka, mechanika klasyczna, mechanika techniczna, wytrzymalosc materialow. Tanio! wiadomosc na gg lub email :)

PW
»więcej

^
Post dodany: |4 Lip 2006|, 2006 13:36
" "

Gorax, pochwal się swoją 'nerwową' listą ;) no chyba, że jesteś ostoja spokoju :lol:

PW
»więcej

^
Post dodany: |4 Lip 2006|, 2006 14:44
Data rejestracji: 28 Gru 2005 postów: 125
" "

jestem za stary na to, zeby sie denerwowac z byle powodu :P
KOREPETYCJE [koszalin] - matematyka, mechanika klasyczna, mechanika techniczna, wytrzymalosc materialow. Tanio! wiadomosc na gg lub email :)

PW
»więcej

^
Skocz do: