Polski Serwis Naukowy - OnLine od 1999 roku
RSS
Środa, 23 maja 2012
Leontyna, Jan, Iwona, Symeon
 Światowy Dzień Żółwia
 1911: została otwarta Nowojorska Biblioteka Publiczna
 2006: pojawił się system operacyjny Microsoft Windows Vista w wersji Beta 2
Nowe publikacje
Post dodany: |1 Sie 2006|, 2006 11:09
Data rejestracji: 28 Kwi 2006 postów: 1749
No własnie...to nigdy tam nie wiadomo;) Ale nie spokojnie...nie trzymam sie z takimi osobami. Tylko klasy sie nie wybiera;)
i pamiętaj, że to ja pierwsza zjechałam Twój wiersz (:
Post dodany: |1 Sie 2006|, 2006 11:14
Data rejestracji: 15 Kwi 2006 postów: 540
ja też miałam na myśli tylko moją klasę :>
"Egal was ich auch tu
Du machst die Augen zu"...
Post dodany: |2 Sie 2006|, 2006 07:50
Data rejestracji: 28 Kwi 2006 postów: 1749
 A u mnie "najsmieszniejsze" jest to, że to klasa z gimnazjum;) a nie z LO. To ile takie niunie;) mogły miec lat? 14,15
i pamiętaj, że to ja pierwsza zjechałam Twój wiersz (:
Post dodany: |2 Sie 2006|, 2006 08:45
Data rejestracji: 28 Gru 2005 postów: 125
| mighty_pirate napisał/a |
hmm, czyli jak sam człowiek zyje, to mu normalnie az tyłek z ochoty swędzi?
mogę powiedzieć, ze zyję na razie sama i sie nie onanizuję i tyłek tez mnie nie swędzi
jakoś tego nie czuję, ze muszę zaspokajać takie potrzeby
z idealisty zwierza sie nie zrobi, oj nie |
Bylybyscie idealistkami gdybyscie urodzily sie laskami o "goracej" krwi Nie wiem czy wiecie ale ludzie maja rozne temperamenty seksualne, niektorzy sa cholernie zimini, inni bardzo garacy. Co do kobiet to spotkalem sie z takimi, ktorych wogle nie kreci seks, inne wolaly tylko z kobietami, jescze inne wolaly sie onanizowac, a jescze inne marza tylko o porzadnym hardcorowym tradycyjnym seksie. I taka roznorodnosc jest normalna tak samo jak roznorodnosc koloru wlosow.
Nie nalezy jednak uwazac, ze jest sie super moralnym, o wyzszych wartosciach i wrecz na wyzszym poziomie rozwoju tlyko dlatego, ze akurat jest sie zimnym seksualnie.
Jakby was szlachetne panienki "przycislo", to albo byscie ulegly popedowi, albo by wam wkoncu na psyche padlo. Natury ludzkiej nie oszukasz, no chyba ze masz na prawde ogromna sile woli i przede wszystkim ogromna motywacje. Jednakze natura ludzka jest tak silna, ze probuje za wszelka cene podwazyc ta motywacje i czesto jej sie to udaje. Bo tak na prawde to po co sie powstrzymywac?? Przeciez potrzeba seksu to naturalna potrzeba czlowieka.
Oczywiscie takim pusczalskim 14-latkom to tylko wspolczuc. Ale co tam, przynajmniej chlopcy maja frajde . Ja bym sie jednak za 14-tke nie bral, to normalnie kryminal
KOREPETYCJE [koszalin] - matematyka, mechanika klasyczna, mechanika techniczna, wytrzymalosc materialow. Tanio! wiadomosc na gg lub email
Post dodany: |2 Sie 2006|, 2006 13:41
Data rejestracji: 07 Kwi 2005 postów: 453
| Gorax napisał/a |
Nie nalezy jednak uwazac, ze jest sie super moralnym, o wyzszych wartosciach i wrecz na wyzszym poziomie rozwoju tlyko dlatego, ze akurat jest sie zimnym seksualnie. |
ja nic takiego nie powiedziałam i nie twierdze, ze sie jest jakimś guru, dlatego ze sie seksu nie uprawia
właśnie chodziło mi (co takze wspominasz), ze są tacy ludzie, zachowujący strzemięźliwość seksualną w celu poswięcenia się czemuś innemu, czy "wyższych wartości", bardzo przekonani do swojej "roli", wyglądaja dosyć przekonywująco...
nie zakładam, ze wszyscy wstrzemięźliwi mają związane z tym jakieś problemy z psychiką
ale nie wiem, czy mają po prostu wstręt do seksu (anseksualiści), czy są przekonani, ze mogą zastąpić seks czyms innym
a mój wszesniejszy post jest lekko ironiczny, gdyż wspominam o osobach, które nie czują sie pod presją natury
odniosłam wrażenie, czytając inne posty, ze człowiek przed popędami sie nie wywinie i koniec , takze mówisz o wachlarzu orientacji seksualnych, a ja mówie, ze warto byłoby przeprowadzić badania z każdą z grup
chciałam takze powiedziec, ze popędy mozna umiejętnie trzymać na wodzy, nie wyeliminować, (więc sie w sumie zgadzamy Panie Gorax )
dlatego mozemy nazwać się ludzmi, a nie zwierzętami i ze "zwierzęca" natura nas całkowicie nie zdominuje, jesli do tego nie dązymy
co jak dziewczyny zauwazyły- niektórzy wolą upodabniać sie do zwierząt...
jak widać nie ukazuję zbyt śmiałych wniosków, bo nie jestem psychologiem i mam tylko 18 lat
deep in the caribbean...
Do odwołania - na forumowym urlopie
Post dodany: |2 Sie 2006|, 2006 14:04
"umiejetnie trzymac na wodzy"
mloda jestes, pelna entuzjazmu, wielu mlodych ludzi tak gada, ja tez taki bylem  . Ale po pewnym czasie Cie dopada, odechciewa Ci sie idealow i stwierdzasz ze potrzeba Ci niczego innego jak tylko dobrego seksu
Natura predzej czy pozniej przypomni Ci o sobie. Podstawa to zasada zlotego srodka. Nie mozna zupelnie oddawac sie popedowi, ale tez nie mozna zupelnie sie powstrzymywac. Trza zaspakajac swoje popedy seksualne z rozsadkiem  Na wszystko jest odpowiedni czas i miejsce!
Ale nie mowmy ze mozna tak po prostu trzymac podped seksualny na wodzy w nieskonczonosc i wszystko bedzie git
KOREPETYCJE [koszalin] - matematyka, mechanika klasyczna, mechanika techniczna, wytrzymalosc materialow. Tanio! wiadomosc na gg lub email
Post dodany: |2 Sie 2006|, 2006 15:22
Data rejestracji: 07 Kwi 2005 postów: 453
też myślę, że popęd nie popadnie w całkowitą niewolę
nie wiem, co ze mną stanie
mam nadzieje, ze znajdę tego jedynego... i będziemy zyć długo i szczęsliwie
więc, myślisz, ze zakonnicy dostają schizy? normalnie ojców zacznę się pytać
deep in the caribbean...
Do odwołania - na forumowym urlopie
Post dodany: |3 Sie 2006|, 2006 07:11
podobno kiedys obok zakonow meskich byly zakony damskie, i byly dostepne podziemne korytarze laczace jeden zakon z drugim. W tych podziemiach powstaly katakumby, w ktorych chowano swiezo co narodzone dzieci zakonnic
Przeczytaj sobie "zakonnica". Taka fajna powiesc na dwa wieczory. Dowiesz sie conieco  . Nie wiem jak zakonnicy dzis zaspakajaja swoje potrzeby seksualne, ale sadze iz tych, ktorzy przez cale zycie potrafia wytrwac w "cnocie", jest na prawde nie wielu.
Post dodany: |7 Sie 2006|, 2006 09:54
Data rejestracji: 05 Sie 2006 postów: 852
to jest smutne...
ale ludzie tak bardzo grzesza....ze nawet o tym nie wiedza...sa przesiaknieci swiatem materialnym...i tylko to ich interesuje...nie widza tego co najwazniejsze, uczucia..milosc...szacunek wobec innych i siebie samego!
co mozemy zrobic...strac sie nie ogladac takich rzeczy...i w swoim gronie odciagac innych od tego...
Czyń tak jakbyś chciał by inni czynili.

Profil PW e-mail
»więcej
Opis: inna, niż każdy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
Dodaj temat do Ulubionych
|