Polski Serwis Naukowy - OnLine od 1999 roku
RSS
Piątek, 10 lutego 2012
Gabriel, Scholastyka, Jacek, Tomisława
 W 1920 roku gen. Józef Haller dokonał symbolicznych zaślubin Polski z Morzem Bałtyckim
 1925 - Polska podpisała konkordat z Watykanem
 1990 - na Kremlu spotkali się Michaił Gorbaczow i Helmut Kohl - przywódca ZSRR wyraził zgodę na zjednoczenie Niemiec
Nowe publikacje
Post dodany: |23 Lis 2008|, 2008 22:55
Data rejestracji: 13 Lis 2008 postów: 104
Witam, znajdą się u nas w servisie wielbiciele białego szaleństwa? Jeżeli tak to chciałbym prosić o poradę jakie narty teraz najlepiej kupić. Z jeżdżeniem nie mam problemu, dwa sezony przejeździłem na wypożyczanych i już troszkę umiem. Mój wzrost to coś ponad 180 (182-5?), waga 80 kg, chciałbym coś dynamicznego, carving, wybaczającego błędy  Teraz jest tyle informacji podanych przy nartach że nie wiem na co sie patrzeć, choć np promień skrętu to tak coś ponieżej 14 bym chciał pewnie, choć do końca też nie wiem czy to jest ok
Hmm, dodam też że raczej używanego, więc może u was coś leży co chcielibyście sprzedać?
Pozdrawiam
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.

Profil PW e-mail
»więcej
Opis: _FREE_YOUR_MIND_
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
Dodaj temat do Ulubionych
|