Polski Serwis Naukowy - OnLine od 1999 roku
RSS
Środa, 23 maja 2012
Leontyna, Jan, Iwona, Symeon
 Światowy Dzień Żółwia
 1911: została otwarta Nowojorska Biblioteka Publiczna
 2006: pojawił się system operacyjny Microsoft Windows Vista w wersji Beta 2
Nowe publikacje
d-link
Przesunięty przez:
idgi - |1 Wrz 2008|, 2008 21:58
|
Post dodany: |10 Kwi 2007|, 2007 09:42
Data rejestracji: 10 Kwi 2007 postów: 2
Witam
Jestem świeżynką na forum i od razu rzucę się na Was z moim problemem.
Mój problem ma 192 cm wzrostu, jest informatykiem, okropnym szpiegulcem, zazdrośnikiem i przy okazji moim mężem.
A tak do rzeczy to mamy w domu dwa kompy stacjonarne, net z kablówki i coś co rozdziela nam sygnał i nazywa się D-LINK - mniemam że to rooter. Mąż systematycznie trzepie mi kompa w poszukiwaniu dowodów zdrady, uczestniczenia w spiskowych teoriach dziejów i chyba nieformalnych grupach czarowniczych. Mniej więcej czego szuka, co znajduje. A ostatnio ciągle coś przy tym D-linku majstruje Zastanawiam sie co może wypatrzyć ?
No właśnie, co ?
Post dodany: |10 Kwi 2007|, 2007 22:47
Data rejestracji: 30 Lis 2006 postów: 1550
Jeśli jest dobrym informatykiem, to może wszystko zrobić z twoim komputerkiem. Może ci nawet wyłączyć czerwoną diodę na obudowie, spalić zasilacz, że o wyciągnięciu wszystkich danych jakie masz na dysku nie wspomnę. Możesz oczywiście zabezpieczyć jakieś swoje pliki hasłami, ale te zabezpieczenia które oferuje windows/office, to pewnie bez problemu złamie, jeśli jest dobrym informatykiem.
A masz coś do ukrycia?
wymiennik
Wyrafinowane piękno płci męskiej istnieje tylko po to, aby podniecać płeć żeńską.
Karol Darwin

Profil PW
»więcej
Opis: Chemik
Post dodany: |13 Kwi 2007|, 2007 08:37
Data rejestracji: 10 Kwi 2007 postów: 2
Dzięki
Tylko ja wciąż nie wiem co można wyciągnąć z tego routera.
A do ukrycia .... hmmmmm .. coś by się znalazło
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Wersja do druku
Dodaj temat do Ulubionych
|