Polski Serwis Naukowy - OnLine od 1999 roku
RSS
Czwartek, 24 maja 2012
Zula, Jan, Maria, Joanna
 1945: utworzono Uniwersytet Łódzki, Politechnikę Łódzką, Politechnikę Gdańską i Politechnikę Śląską
 1543: zmarł Mikołaj Kopernik, astronom polski
 1931: w Raszynie uruchomiona zostaje najsilniejsza w Europie stacja radiofoniczna (moc 120 kW), która swym zasięgiem obejmuje całą Polskę
Nowe publikacje
| Czy nauka dzisiejsza jest pełna oszustw? |
| Tak |
|
42% |
[ 8 ] |
| Nie |
|
31% |
[ 6 ] |
| Nie jestem pewny |
|
26% |
[ 5 ] |
|
| Głosowań: 19 |
| Wszystkich Głosów: 19 |
|
|
|
Post dodany: |19 Gru 2007|, 2007 23:22
Data rejestracji: 11 Gru 2007 postów: 3
"Że co? Pod mikroskopem... inne "kształty kwantowe"???
Będę co do tego bardzo sceptyczny."
Hehe, problem w tym, że jeśli jesteś do tego sceptyczny, to tak jakbyś uważał, że z h2so4 możesz zrobić złoto. Dlaczego? Ponieważ zależność ta została udowodniona już przez naukowców na temat kwantowej materii wody.
Pozdrawiam
Post dodany: |20 Gru 2007|, 2007 00:06
Data rejestracji: 26 Cze 2007 postów: 786
| smieszek666 napisał/a | | Ponieważ zależność ta została udowodniona już przez naukowców na temat kwantowej materii wody. |
Których naukowców? I kiedy? Może jakieś źródła?
Pozdrawiam
Post dodany: |20 Gru 2007|, 2007 21:24
Data rejestracji: 26 Sie 2007 postów: 176
dokładnie - poproszę o źrodła
poza tym, co to niby są kształty kwantowe?
słowa słowa, ciepłe rzeki mętnej wody
słowa słowa, jeśli uwierzysz to się utopisz
Post dodany: |29 Gru 2007|, 2007 21:20
Data rejestracji: 24 Paź 2006 postów: 48
| Cytat | Cytat
jako że w Pismie Św. Pisze że jak ktoś odrzuci wiarę po tym że ją wpierw miał, to już jest niemożliwy do nawrócenia, tak ja to zrozumiałem.
A ja słyszałem od księży, że w rzekomym niebie znacznie większa radość jest z jednego nawróconego, niż z wielu stale wierzących. Ale ok, pokaż mi chociaż fragment, o którym mówisz. |
“ 13 Wy jesteście solą dla ziemi. Lecz jeśli sól utraci swój smak, czymże ją posolić? Na nic się już nie przyda, chyba na wyrzucenie i podeptanie przez ludzi. 14 “ (Mt 5) = Ale więcej o tym Pisze np. u św. Pawła.
I mi się ni chce na wasze posty odpowiadać bo trzymają za niską jakość, bardzo niestety ;(
Przykazanie nowe Daję wam, abyście się wzajemnie miłowali tak, jak JA was Umiłowałem ... (J 13,34)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
Dodaj temat do Ulubionych
|