Polski Serwis Naukowy - OnLine od 1999 roku
RSS
Czwartek, 24 maja 2012
Zula, Jan, Maria, Joanna
 1945: utworzono Uniwersytet Łódzki, Politechnikę Łódzką, Politechnikę Gdańską i Politechnikę Śląską
 1543: zmarł Mikołaj Kopernik, astronom polski
 1931: w Raszynie uruchomiona zostaje najsilniejsza w Europie stacja radiofoniczna (moc 120 kW), która swym zasięgiem obejmuje całą Polskę
Nowe publikacje
Post dodany: |28 Mar 2007|, 2007 15:19
Data rejestracji: 10 Lut 2007 postów: 705
W dodatku zawsze... Nawet jeśli zrobią coś bezinteresownie, to następnym razem, gdy będą czegoś potrzebowali przypomną o tym co zrobili, i że to było bezinteresowne

Profil PW
»więcej
Opis: Black Phoenix
Post dodany: |28 Mar 2007|, 2007 19:47
Data rejestracji: 24 Lis 2006 postów: 274
| Vonbeckham napisał/a | A może nie chce czegoś więcej jak tylko tą przyjaźń? Albo wstydzi się wyznać swoich uczuć. No co? Też tak jest |
hmm...cos w tym jest.....
tez tak raz mialam.....tylko mi ten kolega nic w sumie nie powiedzial, tylko tak troche naookolo to wyszlo..niemniej takie przemilczenie ze strony dzewczyny oznaczac moze,ze ma nadzieje,ze chlopakowi to jakos przejdzie
...i nic jakos mi nie zal, a powinno byc zal...(?)..
Profil PW
»więcej
Opis: agór;)
Post dodany: |30 Mar 2007|, 2007 12:52
Data rejestracji: 28 Kwi 2006 postów: 1749
KiRk jesli zrobiłes jej naprawde swinstwo tylko dlatego ze ona Ci nie odp to jestes cham i prostak i swinia. Czy Ty oczekujesz ze kazdy bedzie odp na twoje pytania? Moze zaskoczyłes ja, albo nie wiedziała co odp bo nie chciała Cie zranic, ale Ty oczywiscie cos probujesz udowodnic.. Moja rada taka- wez albo walnij sie w łepetynę albo zostaw ja, bo szkoda dziewczyny...jak znow bedziesz miał odchył:/
i pamiętaj, że to ja pierwsza zjechałam Twój wiersz (:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
Dodaj temat do Ulubionych
|