Polski Serwis Naukowy - OnLine od 1999 roku
RSS
Czwartek, 24 maja 2012
Zula, Jan, Maria, Joanna
 1945: utworzono Uniwersytet Łódzki, Politechnikę Łódzką, Politechnikę Gdańską i Politechnikę Śląską
 1543: zmarł Mikołaj Kopernik, astronom polski
 1931: w Raszynie uruchomiona zostaje najsilniejsza w Europie stacja radiofoniczna (moc 120 kW), która swym zasięgiem obejmuje całą Polskę
Nowe publikacje
Post dodany: |15 Sie 2006|, 2006 15:12
Data rejestracji: 13 Sie 2006 postów: 4
co do zagadnień... podam kilka krótkich, może ktoś odpowie na nie któtko i na temat
1. Eurazja - położenie, granice
2. Roślinność Azji
3. Ukształtowanie pionowe i poziome Azji
4. Klęski żywiołowe na świecie
5. Zanieczyszczenia środowiska i jego ochrona
6. Gospodarowanie zasobami naturalnymi Ziemi
7. Zróżnicowanie polityczne współczesnego świata
8. Zmiany na mapie politycznej Europy - podział polityczny
9. Zróżnicowanie etnicze i religijne mieszkańców Azji
Post dodany: |15 Sie 2006|, 2006 20:19
Data rejestracji: 28 Kwi 2006 postów: 1749
i pamiętaj, że to ja pierwsza zjechałam Twój wiersz (:
Post dodany: |15 Sie 2006|, 2006 21:17
Data rejestracji: 08 Kwi 2006 postów: 323
wpisz w google interesujący Cię temat i masz gotową odpowiedź
a teraz bede wrednym babszytel i spytam dlaczego tak późno??Qmpla z fizy uczę od zakończenia roku szkolenego a takie banały to powinieneś sobie na początku przypomniec i rozplanować na czas wakacji do wykucia a nie przed samą poprawką.
Pozdro dla wszystkich fanów mangi i anime ^^.
Nigdy nie zapomne jak zmysłowo poruszasz uczami...;)
Post dodany: |15 Sie 2006|, 2006 21:26
Data rejestracji: 12 Sie 2006 postów: 164
| Temari napisał/a | wpisz w google interesujący Cię temat i masz gotową odpowiedź
a teraz bede wrednym babszytel i spytam dlaczego tak późno??Qmpla z fizy uczę od zakończenia roku szkolenego a takie banały to powinieneś sobie na początku przypomniec i rozplanować na czas wakacji do wykucia a nie przed samą poprawką. |
Święte słowa. O tak! Jak masz zamiar powtarzać całą geografię to czeka Cie tyle materiału, że nawet nie zdążysz pomyśleć za co sie najpierw zabrać! Chyba, że jesteś super zdolny
Pozdrawiam Cię, [you] !

Profil PW www
»więcej
Opis: Oui, en voulez
Post dodany: |17 Sie 2006|, 2006 14:17
Data rejestracji: 28 Kwi 2006 postów: 1749
Tak czy inaczej, z tego co wiem geografia jest najprostszym przedmiotem wiec powiniens sobie poradzic. u nas geografie na maturze zdawali przewaznie Ci, ktorzy juz z niczego innego nic nie kumali.
i pamiętaj, że to ja pierwsza zjechałam Twój wiersz (:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
Dodaj temat do Ulubionych
|