Polski Serwis Naukowy - OnLine od 1999 roku
RSS
Czwartek, 24 maja 2012
Zula, Jan, Maria, Joanna
 1945: utworzono Uniwersytet Łódzki, Politechnikę Łódzką, Politechnikę Gdańską i Politechnikę Śląską
 1543: zmarł Mikołaj Kopernik, astronom polski
 1931: w Raszynie uruchomiona zostaje najsilniejsza w Europie stacja radiofoniczna (moc 120 kW), która swym zasięgiem obejmuje całą Polskę
Nowe publikacje
Post dodany: |28 Cze 2006|, 2006 20:20
Data rejestracji: 06 Kwi 2006 postów: 1477
a w jakiej sprawie dzwonilas na rolnicza? moze w sprawie dokumentow?
zapamiętaj - nie przekręcisz przekreta...
Post dodany: |28 Cze 2006|, 2006 20:29
Data rejestracji: 08 Kwi 2006 postów: 323
w sprawie ich i niestety prawie niczego się nie dowiedziałam. Wiem że mam załatwić wszystko przez neta <co zastało mi to wrednie powiedziene, jakby to było oczywiste> i że mam dać swiadectwa i odpis dowodu osobistego od Notariusza bo jak to babka powiedziała "A co to ja mam to poświadczyć?". W innych szkołach to nie trzeba dawać tego odpisu od notariusza wystaryczy podpisac się że dało się oryginał. A tu mają jakies wymagania wielkie od kandydatów. To tylko tylwe wiem..reszta jak to "pani" w dziekaniacie określiła "Jest na stronie".
Pozdro dla wszystkich fanów mangi i anime ^^.
Nigdy nie zapomne jak zmysłowo poruszasz uczami...;)
Post dodany: |29 Cze 2006|, 2006 10:19
Data rejestracji: 06 Kwi 2006 postów: 1477
czyli niekoniecznie musi być odpis z OKE?? fajnie
to ja już nie wiem czy mam przed 21 leciec do tego Wrocka czy nie, pogubilam sie... a pojade... najwyżej dwa razy ;P
zapamiętaj - nie przekręcisz przekreta...
Post dodany: |29 Cze 2006|, 2006 11:33
Data rejestracji: 08 Kwi 2006 postów: 323
moja qumpela właśnie była niedawno na Unwerek składać i jej babka powedziała że to późnej..jakoś po 11 lipca no i tez musi drugi raz jechać. No ale Wrocek pozwiedza się ^^. Piękne korki, bo teraz kolejna przebudowa kolejnego mostu. Wogóle teraz fanrastyczny jest dojazd do Centrum.
Pozdro dla wszystkich fanów mangi i anime ^^.
Nigdy nie zapomne jak zmysłowo poruszasz uczami...;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
Dodaj temat do Ulubionych
|