Polski Serwis Naukowy - OnLine od 1999 roku
RSS
Czwartek, 31 maja 2012
Petronia, Bożysława, Ernestyna, Teodor
 1891: budowa Kolei Transsyberyjskiej
 1970: zagłada miasta Yungay w Peru
 WHO: Dzień bez Papierosa
Nowe publikacje
Post dodany: |17 Paź 2005|, 2005 15:16
Data rejestracji: 08 Paź 2005 postów: 76
A zdarzały Wam się jakieś dziwne historie, których nie umieliście wyjaśnić i mieliście potem jakieś dziwne lęki?  Mi się coś takiego raz zdarzyło, ale nie powiem co, bo pewnie i tak powiecie, że mi się to śniło albo coś
Offtop ma się w krwii
Post dodany: |17 Paź 2005|, 2005 15:48
Data rejestracji: 03 Wrz 2004 postów: 1063
Od razu mówie, że całego tematu nie czytałem.
Kiedyś miałem (terazz już chyba nie) strach przed psami... Wywodziło się to z tego, że kiedyś gdy byłem mały wystraszyłem się psa (chyba nawet zmienilem kolor ;p).
Kiedyś też jako mały chłopiec przewróciłem się w... wannie i przez pewien czas bałem się sufitu.
To chyba tyle  .
Post dodany: |17 Paź 2005|, 2005 20:20
Data rejestracji: 16 Paź 2005 postów: 51
jesli o mnie chodzi to brat cioteczny opowiadal mi historyjke zmyslona ze na jego strychu mieszka duch strik.Noi jak bede komus niewtajemniczonemu duzo o nim mowil to zuci we mnie kamieniem.. noi gadalem gadalem i jak stalismy we 3 on ja i moj kuzyn drugi to cos mi zarabalo z gory czyms okraglym i mialem czerwona kulke odbita na klatce piersiowej... nie wiem jak to mozliwe ale sie wystraszylem....
Post dodany: |18 Paź 2005|, 2005 01:57
Data rejestracji: 19 Lut 2005 postów: 1343
| Monique napisał/a | | A zdarzały Wam się jakieś dziwne historie, których nie umieliście wyjaśnić i mieliście potem jakieś dziwne lęki? |
Jak byłem w podstawówce, to na wieczornym niebie widziałem NOL-a. Przez parę tygodni miałem "obawy" przed spojrzeniem w górę.
W PRACY - weekend

Profil PW
»więcej
Opis: nowy tu jestem ;)
Post dodany: |23 Paź 2005|, 2005 12:58
Data rejestracji: 23 Paź 2005 postów: 25
hmmm... mam takie coś...
Nie potrafię tego wyjaśnić, ale:
Lęk wysokości (czy też przestrzeni, jak niektórzy to nazywają) mam okropny - ze wszystkimi niemam objawami, no może poza omdleniem (chyba, że do tego po prostu jeszcze nie doszłam) z jednym wyjątkiem...
Miałam przyjemność przez parę sezonów polatać sobie na motolotni (cudowne uczucie, niezapomniane chwile) i zauważyłam, że będąc tam, w górze nie boję się ani trochę. Mogłam spokojnie się rozglądać, patrzeć w dół, pilot mógł sobie wyczyniać co tylko zechciał i nic - ja świetnie się czułam i bawiłam!!! Nie rozumiem tego, ale tak mam (może to ma związek z tym, że w czasie lotu nie ma się bezpośredniego kontaktu z ziemią, tak jak na wieży, balkonie, drabinie, itp.  )
Post dodany: |23 Paź 2005|, 2005 14:15
Data rejestracji: 03 Wrz 2004 postów: 1063
Możliwe, że ja mam coś podobnego. W kościele np. raczej na chórze bym długo nie wytrzymał, tak jak i w waskiej zabudowanej klatce schodowej (takiej jak na chór np.), a z kolei podczas pobytu w Niemczech byłem w parku spinaczkowym i nie powiem, że sie wogóle nie bałem ale nie było to chyba aż takie. Może to coś z tym, że boję się być pod sufitem wysokiego budynku... Nie wiem...
Post dodany: |29 Gru 2005|, 2005 19:38
Data rejestracji: 29 Gru 2005 postów: 19
psy... do dzisiaj mam blizny
Post dodany: |30 Gru 2005|, 2005 10:32
Data rejestracji: 05 Lis 2005 postów: 197
Nienawidzę pająków,chyba mam arachnofobię

Profil PW
»więcej
Opis: I'm FrEaK ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
Dodaj temat do Ulubionych
|