Polski Serwis Naukowy - OnLine od 1999 roku
RSS
Czwartek, 31 maja 2012
Petronia, Bożysława, Ernestyna, Teodor
 1891: budowa Kolei Transsyberyjskiej
 1970: zagłada miasta Yungay w Peru
 WHO: Dzień bez Papierosa
Nowe publikacje
Post dodany: |9 Paź 2009|, 2009 18:50
Data rejestracji: 09 Paź 2009 postów: 1
Co sądzicie o Wyższa Szkoła Zarządzania i Bankowości w Krakowie? Za rok zdaje maturę i zastanawiam się czy warto tam iść? Interesują mnie studia niestacjonarne. Jaki jest poziom? Czy można tam "przebrnąć" lekko? Czy jak ktoś jest słaby z matematyki to "przejdzie"?
Post dodany: |25 Sie 2011|, 2011 15:29
Data rejestracji: 16 Sie 2011 postów: 2
No i jak? Wybrałeś w końcu ten WSZiB? Jeśli tak, to nie wiem jakie masz teraz zdanie, bo jeśli dobrze liczę to już jesteś studentem. Ja słyszałam, że jest naprawdę dobrze jeśli chodzi o warunki do studiowania tego kierunku na tej uczelni. Oprogramowania, programy, sprzęt - do wszystkiego studenci mają dostęp. Poza tym mają organizowane świetne praktyki i jak ktoś się sprawdzi i potem dobrze zakręci to potem w tym miejscu można załapać się do pracy. Z matmą słyszałam, że nie jest jakoś tragicznie, ale trzeba do niej przysiąść jeśli ktoś miał braki po szkole średniej.
Post dodany: |29 Maj 2012|, 2012 13:33
Data rejestracji: 29 Maj 2012 postów: 3
Ja jestem po wszibie i dobrze wspominam spędzone tam lata. fajna uczelnia, spoko wykładowcy a co najwazniejsze praca po niej sama Cie znajduje  tak bylo ze mna - kolega z roku wyżej zaproponowal mi współpracę jak już skończyłem studia. dla mnie tez wazne bylo to, ze uczylem się rzeczy praktycznych, a nie samej teorii. polecam wszystkim chcacym studiowac informatyke. Warto!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Wersja do druku
Dodaj temat do Ulubionych
|