Polski Serwis Naukowy - OnLine od 1999 roku
RSS
Czwartek, 31 maja 2012
Petronia, Bożysława, Ernestyna, Teodor
 1891: budowa Kolei Transsyberyjskiej
 1970: zagłada miasta Yungay w Peru
 WHO: Dzień bez Papierosa
Nowe publikacje
Post dodany: |30 Paź 2008|, 2008 14:55
Data rejestracji: 14 Sty 2008 postów: 52
Witam!
Miałem pewien problem, do jakiego działu wrzucić ten temat i w końcu zdecydowałem sie na "Imprezy, wydarzenia".
Właściwie chciałbym prosić o pomoc, ponieważ w mojej szkole jest organizowany konkurs na najlesze przebranie halloweenowe. Polega on na tym, że z każdej klasy jest wybierana jedna osoba, która ma się przebrać (oraz jedna osoba z grona pedagogicznego).
W związku z tym proszę o wszelkie pomysły dotyczące przebrania. Najlepiej, żeby były szybkie w wykonaniu, niestandardowe i robiące wrażenie oraznie wymagające posiadania trudno dostępnych rzeczy. Z góry dzięki za ewentualną pomoc. Wszystkiego najstaraszniejszego!!! ;DDD
"I can do all things through Chrit who strenghens me." Philippian 4:13
Post dodany: |30 Paź 2008|, 2008 15:17
Data rejestracji: 11 Cze 2007 postów: 5113
Ale masz wymagania  Jak coś - ja mam kosę, możemy to wykorzystać (jeżeli przenoszenie tego w miejscu publicznym jest legalne, nie wiem czy nie zostanie wzięte za broń).
Post dodany: |30 Paź 2008|, 2008 19:58
Data rejestracji: 14 Sty 2008 postów: 52
No myślę, że kosa jest fajna. Ja mogę zrobić z prześcieradła jakiegoś taki zarąbisty biały płaszcz, i dziewczynom trzeba powiedzieć, żeby pomyślały nad makijażem(biała twarz, kwistoczerwone usta i czarne oczy). Ale to będzie tak dosyć standardowo.  Co o tym sądzicie?
"I can do all things through Chrit who strenghens me." Philippian 4:13
Post dodany: |31 Paź 2008|, 2008 13:11
Data rejestracji: 11 Cze 2007 postów: 5113
Według mnie dobrze wyszło. Przebrany Wojtek wyglądał najlepiej  Jury było kupione, dlatego II A wygrała
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
Dodaj temat do Ulubionych
|