Polski Serwis Naukowy - OnLine od 1999 roku
RSS
Czwartek, 31 maja 2012
Petronia, Bożysława, Ernestyna, Teodor
 1891: budowa Kolei Transsyberyjskiej
 1970: zagłada miasta Yungay w Peru
 WHO: Dzień bez Papierosa
Nowe publikacje
Post dodany: |16 Lis 2006|, 2006 21:09
Data rejestracji: 30 Wrz 2006 postów: 49
Czy ktoś może wie czy i jeżeli tak to gdzie można się zapisać w Krakowie na hokej? Chodzi mi o naukę hokeja, z tego co ja widziałem to szukają raczej z podstawówek ( wiadomo - trzeba wcześnie zacząć ) ale mi raczej chodzi o samą zabawę, a nie wprawianie się w zawód hokeisty
Post dodany: |21 Lut 2007|, 2007 14:59
Data rejestracji: 21 Lut 2007 postów: 39
ja wiem tylko gdzie w moim miescie (bo chodze)
[quote="Rogaty"][przynajmniej to są na ogół normalni ludzie, a nie jakieś ziomy spod budki z piwem, ktorych szczytem marzeń jest pół litra i paczka fajek.[/quote]
Post dodany: |7 Lis 2007|, 2007 15:09
Data rejestracji: 06 Lis 2007 postów: 25
Jestem z Dębicy i chodziłem na hokej chwile , podstaw uczył mnie hokeista ktory grał w druzynie Dębicy za casow jej swietnosci , mozesz sie sam nauczyc ja podstawy sam trenowalm na rolkach , musisz robic przekladanke caly czas do tyle w lewo prawo , kazdy trener bedzie Cie tego uczył bo to pdostawa skrecania a zrobic 8 do tylu w lewo i prawo to dla mnie juz cos , oczywiscie szybko i plynnie , mysle ze jak pojdziesz na sekcje hokejarska Cracovi to Cie przyjmą chyba ze sie zmienilo tam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
Dodaj temat do Ulubionych
|