Droga Czytelniczko, Drogi Czytelniku,

Czerniak złośliwy jest często występującym nowotworem złośliwym skóry. Niestety wyniki leczenia czerniaka w Polsce należą do najgorszych w Europie. Niezrozumiałe pozostają przyczyny późnego rozpoznawania czerniaka skóry, którego diagnostyka jest najprostszą i najtańszą w całej onkologii.

Kierujemy do Ciebie prośbę o wypełnienie anonimowej ankiety, która pozwoli na ocenę naszej wiedzy o czerniaku skóry, a w szczególności o profilaktyce i leczeniu tej choroby.
Czas jaki to zajmie - około 10-15 minut.

Czy chcesz pomóc w badaniach naukowych - odpowiedzieć na nasze pytania?

TAK, wypełniam
NIE, odmawiam

Zebrane informacje wykorzystane zostaną wyłącznie do celów naukowych
Polski Serwis Naukowy - OnLine od 1999 roku RSS RSS
  auto?
Piątek, 1 czerwca 2012
Konrad, Magdalena, Świętopełk, Alfons
 W 1980 telewizja informacyjna CNN rozpoczęła emisję
 Międzynarodowy Dzień Dziecka
 W 1915 urodził się Jan Twardowski
Dodaj do: 
Dodaj link do serwisu Facebook   Dodaj link do opisu GG  Dodaj link do serwisu Wykop   Dodaj link do serwisu Google   Dodaj link do serwisu Twitter  Dodaj link do serwisu Wyczaj.to   Dodaj link do serwisu Gwar  

Dodaj link do serwisu Delicious  Dodaj link do serwisu Digg   Dodaj link do serwisu Furl   Dodaj link do serwisu Reddit   Dodaj link do serwisu Slashdot  Dodaj link do serwisu Technorati   Dodaj link do serwisu YahooMyWeb
Nowe publikacje
Artykuły
Wydarzenia
Kompendium
Skocz do:  
Jaki macie sprzet?
Przesunięty przez: idgi - |1 Wrz 2008|, 2008 21:58
Post dodany: |21 Lut 2007|, 2007 01:02
Data rejestracji: 26 Gru 2006 postów: 174
" "

Na czym odtwarzacie swoją muzykę? Bo przecież to ważne, prawda?
Ja używam albo mojej wieży Phanasonic (dosyć stary model RRAK-SC957WK)
lub mojego laptopa Asus
lub kompa z podłączonymi głośnikami ze staje wieży Sony
lub odtwarzacza mp3 Philips (2gb + radio) Go gear + słuchawki ep 630 Creative

nie licząc komórek :P

a wy, na czym??

PW
»więcej

^
Post dodany: |24 Lut 2007|, 2007 09:44
Data rejestracji: 27 Sty 2007 postów: 82
" "

W dziale technika mamy poddział Audio-Video.
Pani kierowniczko, ja to wszystko rozumiem... Ja rozumiem, że wam jest zimno, ale jak jest zima to musi być zimno! Tak? Pani kierowniczko, takie jest odwieczne prawo natury!

PW
»więcej

^
Post dodany: |24 Lut 2007|, 2007 22:49
Data rejestracji: 30 Lis 2006 postów: 1550
" "

Ponieważ powstał nowy dział, pozwoliłem sobie na przeniesienie tego postu do nowego działu, do którego ten post bardzie pasuje.
Pozwoliłem sobie także na zmianę teamtu, aby było jasne czego dotyczy ten post.
Mam nadzieję, że sówka się nie obrazi. :roll:
Jeśli tak to zmienimy spowrotem temat.

A teraz coś on-topic:
- sprzet technics'a, z kolumnami technics'a i unitry,
- odtwarzacz mp3 z radiem nieznanej mi firmy (taki z media m. z propocji, tani i działa - najwazniejsze),
- na laptoku nie słucham muzyki bo wtedy pracuje i nie mam czasu
- na stacjonarnym też nie, wolę wieżę
- w łazience stara Jowita 2 IC :)

To by było na tyle.

wymiennik
Wyrafinowane piękno płci męskiej istnieje tylko po to, aby podniecać płeć żeńską.

Karol Darwin

PW
»więcej

^
Post dodany: |24 Lut 2007|, 2007 23:18
" "

U mnie AKG K 601 + wzmacniacz słuchawkowy DIY (bez którego nie widze słuchania muzyki) + laptok ( ale żadko , bo laptok psuje jakość dzięku , a głownie słucham jazz-u ,tudzież kalsyki :D ) + otwaracz CD z wiezy. Planuje zakup otwarzacza CD tylko ciągle zastanawiam się co kupić i chyba decyzję tą zostawie na kiedy indziej , a zostane przy tym co jest :D
Pani kierowniczko, ja to wszystko rozumiem... Ja rozumiem, że wam jest zimno, ale jak jest zima to musi być zimno! Tak? Pani kierowniczko, takie jest odwieczne prawo natury!

PW
»więcej

^
Post dodany: |25 Lut 2007|, 2007 00:59
Data rejestracji: 19 Lut 2005 postów: 1343
" "

Dobra muzyka tylko przez słuchwaki AKG. Od początku jestem wierny sprzętowi z tej firmy :P
W PRACY - weekend :P

PW
»więcej

^
Post dodany: |25 Lut 2007|, 2007 19:32
" "

O tak AKG solidna austryjacka firma, chociaż innym firmą słuchawek wyrzszej klasy nie mam nic do zarzucenia :)

PW
»więcej

^
Post dodany: |26 Lut 2007|, 2007 00:17
" "

A co sądzicie o Creative? Bo dużo moich znajomych ma i bardzo chwali, a na forach, jak czytałam to różnie. Są osoby które tylko kosy i jakieś tam inne z wysokiej półki, a inni znowu, że tylko Creative i nic więcej..

jeden kolega ma sl-3100 te bezprzewodowe i jest zadowolony, że nie trzeszczy; ja mam ep-360 i jestem zadowolona, bo małe, kabel się nie niszczy bo giętki i dobry dźwięk z nich idzie; koleżanka ma zen arvana i pieje na ich temat jakby se lamborgini kupiła; inny koleś znowu ma HS-390 i CS rypie i mówi, że na innych słuchawkach to nie mógłby grać, bo tylko te pasują do tej gry...

i już nie wiem.. czyżby była jakaś kampania przeciwko Creative, czy co??
Jeśli pomogłam- kliknij pomógł ;)
[PODPIS SKROCONY]
Sowa - Szkoła Hakerów Support Team
http://sowa.SekretyHakerow.pl

PW
»więcej

^
Post dodany: |26 Lut 2007|, 2007 16:25
" "

Nie będe się wypowiadał na temat sprzętu z Creative-a , ponieważ nie suchałem muzyki na nim.

Jerzeli sucha się muzyki np.: roca , techno etc w formacie mp3 to ten rodzaj muzyki w tym formacie ujdzie na słuchawach bezprzewodowych , ale jazz bądź klasyka w formacie SACD są już nie do przyjęcia

PW
»więcej

^
Post dodany: |27 Lut 2007|, 2007 00:08
" "

ale ile osób jazz słucha..
no nie.. ja słucham :) ale nie na epach, bo to do mp3 mam. a w domciu w moim zaciszu mam HQ-1300 i są.. śliczne :) jak na reklamach :P tych takich gdzie jakiś audiofil coś tam macha łepkiem przed ekranem i mamy, że on się tak wczuwa i coś tam..
ale rzeczywiście- tego typu słuchawki budują... nastrój..
Jeśli pomogłam- kliknij pomógł ;)
[PODPIS SKROCONY]
Sowa - Szkoła Hakerów Support Team
http://sowa.SekretyHakerow.pl

PW
»więcej

^
Post dodany: |27 Lut 2007|, 2007 09:47
" "

Hello cool site, thanks !!! 1172559411
qmtyioz

»więcej