Polski Serwis Naukowy - OnLine od 1999 roku
RSS
Piątek, 1 czerwca 2012
Konrad, Magdalena, Świętopełk, Alfons
 W 1980 telewizja informacyjna CNN rozpoczęła emisję
 Międzynarodowy Dzień Dziecka
 W 1915 urodził się Jan Twardowski
Nowe publikacje
Post dodany: |26 Sty 2006|, 2006 13:52
Data rejestracji: 20 Sty 2006 postów: 21
mam taki problem z kompem że ciągle mi coś wysyła do Internetu nie wiem co ale wysyła pozatym nie działa skrót Alt+ctrl+Del ani nic z uruchom to znaczy wszystko się włącza ale zaraz się wyłancza tak sobie myślę że to jakiś wirus paskudny jest
dodam jeszcze że ciągle się resetuje podczas pisania tego postu 3 razy mu się udało a jak się odpala ponownie to sprawdza dysk E:\ w poszukiwaniu błędów
jak by się ktoś spotkał z czymś takim wcześniej i wiedział co to albo jeszcze lepiej jak się tego pozbyć to będę wdzięczny za pomoc.
Pozdrawiam.
Post dodany: |26 Sty 2006|, 2006 13:57
Data rejestracji: 22 Cze 2005 postów: 1661
Arguing in the internet is like running in the Special Olympics, even if you win, you're still retarded

Profil PW e-mail
»więcej
Opis: Giero Maniak! =-)
Post dodany: |26 Sty 2006|, 2006 16:51
dzięki troche pomogło (Ad-Aware wywalił 61 obiektów) i już można użyć skrutu alt+ctrl+del no i uruchom działa tylko dalej coś wysyła
Post dodany: |26 Sty 2006|, 2006 17:17
no i kaszan po ponownym uruchomieniu znowu nic nie działa włączyłem Ad-Aware wykryło 9 ale tym razem nie pomogło tak jak poprzednio
Post dodany: |12 Paź 2006|, 2006 17:31
Data rejestracji: 12 Paź 2006 postów: 21
Zrób sobie formata i przeinstaluj Windowsa. Coś mi się wydaje, że może byś uszkodzony jakiś plik systemowy :>
Post dodany: |12 Paź 2006|, 2006 19:43
Data rejestracji: 19 Lut 2005 postów: 1343
| Anneke napisał/a | | Zrób sobie formata i przeinstaluj Windowsa. Coś mi się wydaje, że może byś uszkodzony jakiś plik systemowy :> |
A nie lepiej wcześniej pomyśleć, pokombinować niż zaorywać na nowo Windowsa?
| piroaa napisał/a | | dzięki troche pomogło (Ad-Aware wywalił 61 obiektów) i już można użyć skrutu alt+ctrl+del no i uruchom działa tylko dalej coś wysyła |
Rozumiem, że w momencie naciskania tych trzech magicznych klawiszy pojawia się komunikat: menedżer zadań (albo coś w tym stylu) został wyłączony przez administratora?
Jeśli tak, to wirus poprostu zmienił ustawienia w rejestrze. Nie pamiętam w któym miejscu, ale wklej sobie tą informację w google i będziesz miał rozwiązanie.... tak jak i ja kiedyś.
P.S. Już teraz zacznij od ściągnięcia sobie firewalla (polecam sygate 5.5). Następnie za jego pomocą poblokuj/powyłączaj połączone z netem programy.
W PRACY - weekend

Profil PW
»więcej
Opis: nowy tu jestem ;)
Post dodany: |12 Paź 2006|, 2006 20:49
Data rejestracji: 20 Kwi 2005 postów: 1160
| hWnd napisał/a | | Następnie za jego pomocą poblokuj/powyłączaj połączone z netem programy. |
Najpierw wszystkie przeglądarki internetowe a później napisz czy pomogło
Celem nauki jest dążenie do Prawdy dla niej samej.
... nierówność jest koniecznym warunkiem postępu.
...religia jest ze wszystkich spraw publicznych najbardziej publiczną.
Feliks Koneczny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Wersja do druku
Dodaj temat do Ulubionych
|