Polski Serwis Naukowy - OnLine od 1999 roku
RSS
Czwartek, 31 maja 2012
Petronia, Bożysława, Ernestyna, Teodor
 1891: budowa Kolei Transsyberyjskiej
 1970: zagłada miasta Yungay w Peru
 WHO: Dzień bez Papierosa
Nowe publikacje
Post dodany: |8 Sty 2009|, 2009 15:43
Data rejestracji: 08 Sty 2009 postów: 1
Witam.
Mam pytanie odnośnie jutrzejszej matury z języka polskiego.
Czy jeśli nie stawię się na niej, grożą mi jakieś konsekwencje i nie będzie już możliwości zdawania "prawdziwej" matury?
Trzeba koniecznie być na tej jutrzejszej? Zna ktoś osobę, która nie poszła na próbną maturę i miała z tego powodu jakieś problemy? Albo taką osobę, która nie poszła i nic się nie stało? Dajcie znać, bo to ważna sprawa zapewne dla niejednej osoby.
Post dodany: |8 Sty 2009|, 2009 16:50
Data rejestracji: 20 Lis 2005 postów: 442
czy beda jakies konsekwencje, to wszystko zalezy od nauczycieli. jak na nia nie pojdziesz to oczywiscie nie zmieni sie nic w kwestii dopuszczenia do matury majowej. jednak pamietam, ze na mojej probnej, ktora mielismy bardzo pozno, nauczyciele np. od polskiego stawiali nam po dwie oceny z tej probnej wiec ludzie przyszli chociaz byli nie wiem jak chorzy, by po prostu nie miec problemow przy wystawianiu ocen w kwietniu ...
Jesli Cie to usopokoi Znam tez osobe, ktora nie poszla i problemow nie miala zadnych z majową,
Post dodany: |9 Sty 2009|, 2009 13:32
Data rejestracji: 02 Paź 2005 postów: 960
matura próbna jest po to, by sprawdzić samego siebie - jak w sytuacji stresu sobie poradzisz, jak dobrze jesteś przygotowana, czego jeszcze nie wiesz a powinnaś się nauczyć, więc warto wybrać się na maturę a nie kombinować!
nie czytam i nie odpowiadam na pytania zadawane poprzez pw!
proszę nie spamować mi skrzynki! bo nie znam się na żartach!

Profil PW www
»więcej
Opis: histeryk sztuki
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Wersja do druku
Dodaj temat do Ulubionych
|