Polski Serwis Naukowy - OnLine od 1999 roku
RSS
Czwartek, 31 maja 2012
Petronia, Bożysława, Ernestyna, Teodor
 1891: budowa Kolei Transsyberyjskiej
 1970: zagłada miasta Yungay w Peru
 WHO: Dzień bez Papierosa
Nowe publikacje
Post dodany: |7 Mar 2005|, 2005 01:00
Data rejestracji: 08 Sie 2004 postów: 496
Cos wam powiem , ludziom sie to juz "przejada",
zaraz wytłumacze, u mnie działaja dwie kablówki po 50 programów majace, płatne po ok 30 zł, mamy też z administracji płatne obowiązkowo za 1,50 zł 10 programów (TVP1,TVP2,TVP3.TVN,Polsat,TVN7,TV4,Polonia,EuroSport,RaiUno).
Wyobraźcie sobie ze coraz wiecej ludzi rezygnuje z usług tych kablówek bo i tak ma te 10 programów płacąc słownie;jeden zloty i piećdziesiat groszy.
Obserwuje to od poczatku, polikwidowali rózne niemieckie programy bo i tak nie patrzył nikt na to, teraz jest ok 30 po polsku ale i tak na cholere, ja np w zyciu nie załaczam MTV lub Wiwa, chce sluchac muzyki to właczam radio np III lub RMF FM lub podobna i starcza, po co jeszcze te kilkaset stacji jak tam same bzdety leca!!!
Chyba że ktos sie w tym lubuje, jak sie zacznie przełaczać po wszystkich kanałach to w końcu nic sie nie posłucha!!!
Mam kolege, ma dwie satelity na balkonie z dwoma konwektorami (chyba tak sie to nazywa), programów TV ma 1500, co z tego , ale ja go podziwiam bo to jego hobby, on sie lubuje w tym zeby coraz wiecej złapac i jeszcze swojskim sposobem.
Jest tak ze człowiek potrzebuje kilka dobrych stacji i na tym koniec.
Te z internetu to same duperele, dziwie sie powaznym ludziom ze takie adresy tu podaja!!!
-"Nie zawsze mam rację, ale nigdy się nie mylę."
Post dodany: |7 Mar 2005|, 2005 13:32
Data rejestracji: 19 Lut 2005 postów: 1343
| leberr napisał/a |
Mam kolege, ma dwie satelity na balkonie z dwoma konwektorami (chyba tak sie to nazywa)
|
... konwerterami.Jeżeli na jednej antenie montuje się dwa lub więcej konwertery to taki układ zwie się popularnie "zezem".
W PRACY - weekend

Profil PW
»więcej
Opis: nowy tu jestem ;)
Post dodany: |7 Mar 2005|, 2005 16:23
Data rejestracji: 15 Sie 2004 postów: 615
| leberr napisał/a | ...................>ciach<.................Jest tak ze człowiek potrzebuje kilka dobrych stacji i na tym koniec.
|
A ich niestety na lekarstwo, to przyznasz. W kablówce musisz płacić a tu przy szybkim łączu masz 500 stacji za darmo i możesz wybierać co chcesz i jakość wczale nie jest taka najgorsza.
| leberr napisał/a |
Te z internetu to same duperele, dziwie sie powaznym ludziom ze takie adresy tu podaja!!! |
Nie zupełnie nasz rację /dokładnie przejrzyj i oczywiście pomiń te erotyczne/ - np. Akademickiej Telewizji Naukowej w sieci niestety nie masz - a dla studentów jak znalazł - świetne wykłady prowadzone przez samą śmietankę naukową ! Nie mylić ATN z Edusat, bo to inna stacja.
TVFly też nie ma w kablówce - tu możesz sobie poczatować , pooglądać i jednoczesnie w międzyczasie posłuchać muzyki, dokładniej oczywiście nie Ty emerycie i nie ja, ale młodzież.
Jesli zamieszczam jakieś link, to przede wszystkim dla młodzieży - więc tak się nie dziw przyjacielu Leberr.
No tak, ale co sie stało z moim przewodnim postem ?
Pozdr......
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
Dodaj temat do Ulubionych
|