Polski Serwis Naukowy - OnLine od 1999 roku
RSS
Czwartek, 31 maja 2012
Petronia, Bożysława, Ernestyna, Teodor
 1891: budowa Kolei Transsyberyjskiej
 1970: zagłada miasta Yungay w Peru
 WHO: Dzień bez Papierosa
Nowe publikacje
Post dodany: |15 Kwi 2005|, 2005 07:43
Data rejestracji: 26 Lip 2004 postów: 529
Co o tym myślicie...powinien jechać czy nie??
Post dodany: |15 Kwi 2005|, 2005 09:19
Data rejestracji: 19 Lut 2005 postów: 1343
Kilka lat temu kazik napisał (na "cześć" oleksego) piosenkę: "łysy jedzie do moskwy"... pewnie na tą okoliczność też coś powstanie.
A co do kwacha, to ten człowiek nie ma za grosz honoru. Widać, że ciągnie wilka (komucha) do lasu(Rosji), a ruskie wyczuwając sytuację starają się go/Polskę jak najbardziej upokorzyć. Zobaczycie, że postawią go zapewne między łukaszenką, ukochanym wodzem Korei Północnej(z którym nota bene już raz w życiu się podobno ściskał), a jaruzelem i zrobią setki pamiątkowych fotek.
Jeśli chodzi o rocznicę zakończenia wojny, to co tu świętować? Zamianę jednego okupanta na drugiego?? Aaaach no tak, trzeba przecież docenić trud żołnieży radzieckich, którzy podbijali nowe terytoria......

Profil PW
»więcej
Opis: nowy tu jestem ;)
Post dodany: |15 Kwi 2005|, 2005 11:32
Data rejestracji: 26 Lip 2004 postów: 529
| hwnd napisał/a | | Kilka lat temu kazik napisał (na cześć oleksego) piosenkę: łysy jedzie do moskwy... pewnie na tą okoliczność też coś powstanie. |
Dobre skojażenie:), zrobiłam to celowo
Ja także uważam, że nie powinien tam jechać.
Czy on nie zdaje sobie sprawy ,że reprezentuje naród (każdego z nas), jeśli jedzie jako prezydent to niech liczy się z naszym zdaniem( z tego co wiem większość społeczeństwa jest przeciwna).
Naszczęście niedługo koniec.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Wersja do druku
Dodaj temat do Ulubionych
|