Polski Serwis Naukowy - OnLine od 1999 roku
RSS
Czwartek, 31 maja 2012
Petronia, Bożysława, Ernestyna, Teodor
 1891: budowa Kolei Transsyberyjskiej
 1970: zagłada miasta Yungay w Peru
 WHO: Dzień bez Papierosa
Nowe publikacje
Post dodany: |8 Cze 2007|, 2007 21:46
Data rejestracji: 02 Wrz 2006 postów: 158
| Cytat | ciotka gadała ze szok normalnie, ze słabiutko to poszło w tym roku!! w kraku(a
to jest województwa: podkarpackie,lubelskie, małopolskie..) nie zdało
30%!!!!!!!!!! nikt bodajże nie przekroczył 80%;/;/ srednie to okolo 30-40% jak
ktos mial 50 to mistrz poprostu:((::( zdarzało sie po 60 ale to w kilku tylko
wypadkach;/;/ załamany jestem, bo malo byc inaczej!! a to sa wyniki
szacunkowe(czy jakies tam, jak to sie zwie) tyllko z kraka;/;/ a gdzie indziej
moze to poszło lepiej;/;/ oby....NIE!!!!
|
skopiowałam tą wypowiedź z innego forum... jak myślicie prowokacja czy prawda?? podobno jeśli ktoś stosował zamiennie hołd pruski z traktatami krakowskimi to ma niezaliczone wypracowanie... jakoś wydaje mi się to dziwne... ale mnie na szczęście problem nie dotyczy... pisałam drugi temat... wiem, że wszystko się okaże 29 VI ale jak słyszę i czytam w różnych miejscach, że niektórzy mają znajomych egzaminatorów i mniej więcej wiedzą co i jak to nie mogę wytrzymać... mam nadzieje, że rozumiecie...

Profil PW
»więcej
Post dodany: |9 Cze 2007|, 2007 11:34
Data rejestracji: 28 Kwi 2006 postów: 1749
Nie dziwie się, ze Cie telepie.  Tez bym sie wkurzyła. I tez mnie wku*** cos takiego jak..tak czy inaczej, ja rok temu starałam sie nie czytac takich wypowiedzi. Po co sie denerwowac i stresowac. Sa wakacje:D
i pamiętaj, że to ja pierwsza zjechałam Twój wiersz (:
Post dodany: |19 Cze 2007|, 2007 13:23
Data rejestracji: 17 Kwi 2007 postów: 6
Tych, którzy dobrze napisali maturę i dostali się na wymarzone kierunki, zapraszam na XI Ogólnopolski Obóz Adaptacyjny Studentów Prawa i Administracji Adapciak 2007
www.elsa.org.pl/adapciak !!!
Do zobaczenia
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Wersja do druku
Dodaj temat do Ulubionych
|