Polski Serwis Naukowy - OnLine od 1999 roku
RSS
Czwartek, 31 maja 2012
Petronia, Bożysława, Ernestyna, Teodor
 1891: budowa Kolei Transsyberyjskiej
 1970: zagłada miasta Yungay w Peru
 WHO: Dzień bez Papierosa
Nowe publikacje
| Czy popierasz pomysl Romana Giertycha? |
| tak |
|
0% |
[ 0 ] |
| nie |
|
100% |
[ 15 ] |
|
| Głosowań: 15 |
| Wszystkich Głosów: 15 |
|
|
|
Post dodany: |3 Sie 2006|, 2006 21:11
Data rejestracji: 19 Lut 2005 postów: 1343
Poprostu koniu wie że nie jest popularny więc moim zdaniem chce się podlizać, przynamniej części młodszych pokoleń, choćby promocją na matury czy początkiem roku szkolenego 4 września.
W PRACY - weekend

Profil PW
»więcej
Opis: nowy tu jestem ;)
Post dodany: |4 Sie 2006|, 2006 09:05
Data rejestracji: 28 Gru 2005 postów: 125
hehe, jak widac z wynikow tej ankiety raczej osiaga zupelnie odwrotny skutek. Ja nie wiem jak on, ale ja nie chcialbym byc okrzykniety najglupszym ministrem edukacji w historii Polski, a jak tak dalej pojdzie, to tak pewnie bedzie.
KOREPETYCJE [koszalin] - matematyka, mechanika klasyczna, mechanika techniczna, wytrzymalosc materialow. Tanio! wiadomosc na gg lub email
Post dodany: |4 Sie 2006|, 2006 13:02
Data rejestracji: 08 Kwi 2006 postów: 323
podsłuchałam <przez przypadek xD> rozmowe pań z dziekanatu z politechniki i one nie przyjmą nikogo kto ne ma zaliczonych wszystkich egzaminow tak samo jest na Wrocławskiej Akademi Rolniczej, AWF i Unwerku a także na innnych uczelniach gdzie wynagana jest matura.
A zreszta gadałam z qumpelą króa inestety nie zdała bo zabrakło jej 2% ==' do tych 30% i nie jest zachwycona pomyłem ministra. Uważa że skoro nie zdała to jej błąd a nie innych i nie składa podania na żadną uczelnie an studium tylko za rok poprawia.
Pozdro dla wszystkich fanów mangi i anime ^^.
Nigdy nie zapomne jak zmysłowo poruszasz uczami...;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
Dodaj temat do Ulubionych
|