Polski Serwis Naukowy - OnLine od 1999 roku
RSS
Czwartek, 31 maja 2012
Petronia, Bożysława, Ernestyna, Teodor
 1891: budowa Kolei Transsyberyjskiej
 1970: zagłada miasta Yungay w Peru
 WHO: Dzień bez Papierosa
Nowe publikacje
Post dodany: |11 Mar 2009|, 2009 12:21
Data rejestracji: 13 Lut 2008 postów: 333
Mi tam to wygląda, ze drodzy koledzy macie jakieś mega kompleksy w zwiazku z tymi dziewcyznami, ze tak je objezdzacie ;P
Jakieś blachary i w ogóle na co leca czego ktos tam nie ma, a chciałby zeby tez leciały to chyba kwestia czego innego.
Jeśli nie masz za co się utryzmac, jesli nie masz jak kupić samochodu, jeśli nie potrafisz rozmawiac i zadowolić kobiety, to lepiej to przemysl, bo dokładnie te cechy wykluczyłes.
Jaka kobieta zainwestuje przyszłosc w kogoś kto nie lubi tyc hrzeczy do tego stopnia, ze ma na punkcie tego jakiś dziwny kompleks?
"zmierzam do celu, do nagrody w górze, do której zostałem powołany przez Boga w Chrystusie Jezusie."
Fil. 3,14
Post dodany: |25 Mar 2009|, 2009 22:16
Data rejestracji: 25 Mar 2009 postów: 1
| franiu napisał/a | Pisze prace na ten temat i był bym bardzo wdzięczny za wszelkie pszemyślenia na ten temat |
Paweł Porębski
"RZECZYWISTOŚĆ W ŚWIETLE NAUKI, FILOZOFII I WIARY"
Książka adresowana jest do tych, którzy poszukują prawdy, a nie mają czasu na studiowanie bogatej, obszernej literatury rozrzuconej w naukach przyrodniczych, filozoficznych i teologicznych. Autor chciałby trafić szczególnie do ludzi zagubionych i wątpiących. Być może potrzeba im jedynie wsparcia słownego - jednego argumentu?
Jeśli szukasz odpowiedzi na to pytanie, to zapewne w tej książce znajdziesz to czego poszukujesz.
Post dodany: |25 Mar 2009|, 2009 23:25
Data rejestracji: 02 Sty 2009 postów: 242
Ja tam nie mam kompleksów  przypadkiem poznałem Osobę, dziewczynę, która podziela moje zdanie w wielu sprawach, od słowa do słowa i jesteśmy parą  , a nawet jak nie wyjdzie to kontakt będę z nią utrzymywał, bo to fajna osoba :]
Post dodany: |27 Mar 2009|, 2009 22:27
Uważam, że kiedy miłość zawodzi i sprawia straszny ból, to kiedyś mija, zamienia się w rutynę i po jakimś czasie - wyciągamy wnioski i czegoś się uczymy. Każde rozstanie jest szansą, że w następnym związku, coś naprawimy, w czymś się zmienimy na lepsze.
I dlatego uważam, że miłość jest piękna i daje nam szczęście, a to cierpienie daje nam jeszcze większą siłę, żeby następnym razem było lepiej.
Miałam kiedyś chłopaka - moja pierwsza prawdziwa miłość. Zakochałam się na maksa, ale znalazł sobie inną. Zbierałam się dokładnie 9 miesięcy, żeby znów móc komuś zaufać i dać siebie taką, jaką jestem. Cierpiałam, nie umiałam wyjść na prostą, kłóciliśmy się, miałam do niego żal - a teraz żyjemy w dobrych stosunkach. Złość minęła, a ja wiem, że ten związek czegoś mnie nauczył.
Obecnie jestem w związku od dokładnie 820 dni, co jutro daj 2 lata i 3 miesiące. Czy jestem szczęśliwa? taaak!
Warto było cierpieć, bo dostałam piękną zapłatę
PS: Mamusia też mocno mnie kocha, więc i miłość rodzicielska daje mi szczęście
pozdrawiam wszystkich zakochanych i nie zakochanych :*
Post dodany: |27 Mar 2009|, 2009 22:40
a ja zostałem tez parę razy "dotknięty" niełaską ze strony dziewczyn, które darzyłem uczuciem  hmmm no cóż powiem szczerze, teraz jestem szczęśliwy  mam Tą Jedyną  która bez słów mnie rozumie i motywuje do rzeczy niemożliwych  tak być powinno, bo jak miłość to w obie strony  romantyk ze mnie ale taki nowoczesny na swój sposób ;]
Post dodany: |27 Mar 2009|, 2009 23:08
będzie 1 miesiąc i 16 dni  poznaliśmy się w piątek 13 lutego tego roku ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Wersja do druku
Dodaj temat do Ulubionych
|