Droga Czytelniczko, Drogi Czytelniku,

Czerniak złośliwy jest często występującym nowotworem złośliwym skóry. Niestety wyniki leczenia czerniaka w Polsce należą do najgorszych w Europie. Niezrozumiałe pozostają przyczyny późnego rozpoznawania czerniaka skóry, którego diagnostyka jest najprostszą i najtańszą w całej onkologii.

Kierujemy do Ciebie prośbę o wypełnienie anonimowej ankiety, która pozwoli na ocenę naszej wiedzy o czerniaku skóry, a w szczególności o profilaktyce i leczeniu tej choroby.
Czas jaki to zajmie - około 10-15 minut.

Czy chcesz pomóc w badaniach naukowych - odpowiedzieć na nasze pytania?

TAK, wypełniam
NIE, odmawiam

Zebrane informacje wykorzystane zostaną wyłącznie do celów naukowych
Polski Serwis Naukowy - OnLine od 1999 roku RSS RSS
  auto?
Czwartek, 31 maja 2012
Petronia, Bożysława, Ernestyna, Teodor
 1891: budowa Kolei Transsyberyjskiej
 1970: zagłada miasta Yungay w Peru
 WHO: Dzień bez Papierosa
Dodaj do: 
Dodaj link do serwisu Facebook   Dodaj link do opisu GG  Dodaj link do serwisu Wykop   Dodaj link do serwisu Google   Dodaj link do serwisu Twitter  Dodaj link do serwisu Wyczaj.to   Dodaj link do serwisu Gwar  

Dodaj link do serwisu Delicious  Dodaj link do serwisu Digg   Dodaj link do serwisu Furl   Dodaj link do serwisu Reddit   Dodaj link do serwisu Slashdot  Dodaj link do serwisu Technorati   Dodaj link do serwisu YahooMyWeb
Nowe publikacje
Artykuły
Wydarzenia
Kompendium
Skocz do:  
Moje Hobby,Wasze Hobby ?;]
Post dodany: |17 Kwi 2006|, 2006 13:24
Data rejestracji: 14 Wrz 2005 postów: 209
" "

Witam. Piszcie w tym poscie co jest waszym hobby,co lubicie robic i czemu poswiecacie duzo czasu :)

Moim hobby są : Rowery :)wiecej info w linku znajdujacym sie w moim podpisie, snowboard,i wszelkiego rodzaju sporty ekstremalne :)Do moich hobby nalezy takze fotografia,Intrnet ,po czesci :] ,Muzyka i podroze:)

PW
»więcej

^
Post dodany: |17 Kwi 2006|, 2006 13:36
Data rejestracji: 06 Kwi 2006 postów: 1477
" "

nr1 taniec, po prostu to uwielbiam :mrgreen:
brzosa napisał/a
Rowery

tez lubie ale raczej takie male wycieczki
brzosa napisał/a
snowboard,i wszelkiego rodzaju sporty ekstremalne

zawsze chciałam sprobowac:p ale jestem straszna łamaga i pewnie za pierwszym razem bym sie doszczetnie połamała:P podziwiam, szczerze podziwiam :mrgreen:
brzosa napisał/a
fotografia

cudowne zajecie <marzyciel> tez bym chciala ale brak sprzetu i czasu
zapamiętaj - nie przekręcisz przekreta...

PW
»więcej

^
Post dodany: |17 Kwi 2006|, 2006 15:12
Data rejestracji: 25 Sty 2006 postów: 402
" "

ja jak juz pisalam lubie malowac rysowac no i teraz sie za graffiti biore. interesuje sie historia sztuki. lubie robic zdjecia. i poprostu uwielbiam tanczyc i plywac. czytac dobre ksiazki i sluchac muzyki.

PW
»więcej

^
Post dodany: |17 Kwi 2006|, 2006 16:56
Data rejestracji: 13 Mar 2006 postów: 136
" "

książki, rower, piłka nożna, informatyka, muzyka, rekonstrukcje historyczne, podróże (małe i duże ;) ), fotografia, filmy, dobre potrawy
Jak się ma pseudopiłkarzy, to ma się też pseudokibiców...
mogę rozdać zaproszenia na:
- http://grono.net
- http://gmail.com

PW
»więcej

^
Post dodany: |17 Kwi 2006|, 2006 18:56
Data rejestracji: 23 Maj 2005 postów: 152
" "

Lubie ludzi (im bardziej pokręceni i skomplikowani tym lepiej, miło czasem rozgryźć jakiegoś delikwenta :]), książki, muzyke, oddawanie się marzeniom i ich realizowanie,gre w tenisa ziemnego, imprezowanie na imprezach (pff beze mnie nie ma imprezy :P ), usmiechac sie, chodzic do kina-dobry film, mode, robic tudziez ogladac fotografie, poznawanie nowych miejsc, siedziec na kompie-gadugadu-internet + probowanie wszystkich nowych rzeczy,ktore potrafia mnie zainteresowac. Stronie jedynie od monotonni..
"Niektórzy nigdy nie świrują. Ale ich życie musi być okropne. Lubię siebie. Jestem najlepszą rozrywką jaką mam." Bukowski Charles

PW
»więcej

^
Post dodany: |17 Kwi 2006|, 2006 19:43
Data rejestracji: 06 Kwi 2006 postów: 1477
" "

ahhh zapomniałam jeszcze o jezdzie konnej! :mrgreen:
zapamiętaj - nie przekręcisz przekreta...

PW
»więcej

^
Post dodany: |24 Kwi 2006|, 2006 15:31
Data rejestracji: 04 Kwi 2006 postów: 94
" "

Muzyka. Muzyka i muzyka.
I
Książki.
Bieganie. (ogółem sport)
W zimie łyżwy.
Kochać i tracić, pragnąć i żałować; Padać boleśnie i znów się podnosić; Krzyczeć tęsknocie precz i błagać prowadź - Oto jest życie: nic, a jakże dosyć.
Staff Leopold

PW
»więcej

^
Post dodany: |30 Lip 2006|, 2006 14:23
Data rejestracji: 28 Kwi 2006 postów: 1749
" "

książki:) To na ich punkcie mam świra :mrgreen: No i koty, tylko nie mam żadnego, bo alergie mam:( Ale mam jednego Behemota na scianie. Taaa...Bułhakow...na punkcie jego dzieł tez mam jobla:]
i pamiętaj, że to ja pierwsza zjechałam Twój wiersz (:

PW
»więcej

^
Post dodany: |30 Lip 2006|, 2006 15:48
Data rejestracji: 26 Lip 2006 postów: 128
" "

Moje hobby to filmy , uwielbiam kino , ale nie gardzę też seansami przed telewizorem , wieczór bez filmu to wieczór stracony.Książki , druga fascynacja-jak czytam coś ciekawego to wszystko przestaje dla mnie istnieć/dopóki nie skończę/. :)

PW
»więcej

^
Post dodany: |5 Sie 2006|, 2006 21:56
Data rejestracji: 05 Sie 2006 postów: 852
" "

ehm.....moje hobby....no tak ogolnie to jednego rodzaju hobby to nie mam...no chyba ze jedzenie :D ....zartuje...ale lubie jesc :mrgreen: :mrgreen:

Lubie malowac obrazy...jak juz wspomnialam w innych tematach, gram na gitarze klasycznej...(ucze sie caly czas :D ) lubie pływac...czytac ksiazki...sluchac muzyki...i spedzac mile czas w dobrym gronie....
Czyń tak jakbyś chciał by inni czynili.

PW
»więcej

^
Skocz do: