Polski Serwis Naukowy - OnLine od 1999 roku
RSS
Czwartek, 31 maja 2012
Petronia, Bożysława, Ernestyna, Teodor
 1891: budowa Kolei Transsyberyjskiej
 1970: zagłada miasta Yungay w Peru
 WHO: Dzień bez Papierosa
Nowe publikacje
Post dodany: |15 Kwi 2008|, 2008 20:25
Data rejestracji: 11 Cze 2007 postów: 5113
Kolega mi tylko pokazał jak się dociska struny na progach  Z kursu dużo nie korzystałem, bo znalazłem go dopiero po 2 latach od momentu zakupu gitary. Gram już jakieś 3,5 roku, ale nie jestem nikim wybitnym, bo z początku poświęcałem się tylko gitarze basowej, przez co miałem sporo zaległości  Dziennie grywałem jakieś 4 godziny na początku, potem 2, a teraz - zależy ile czasu znajdę
Post dodany: |15 Lip 2008|, 2008 20:06
Data rejestracji: 27 Mar 2008 postów: 52
ooo ja bardzo bym chciała umieć grać na fortepianie lub na perkusji =]
Post dodany: |21 Sie 2009|, 2009 14:43
Data rejestracji: 21 Sie 2009 postów: 1
Studentka pedagogiki po szkole muzycznej I i II stopnia udzieli korepetycji z zakresu gry na: pianinie, fortepianie, keyordzie, bądź nauczy gry od podstaw.
Pomoc w przygotowaniu się do lekcji, sprawdzianów, testów z kształcenia słuchu, zasad muzyki.
Zapewniam pomoc w ćwiczeniu, oraz w pisaniu dyktand!!!
Poziom nauczania: nauczanie przedszkolne
szkoła podstawowa
gimnazjum
szkoła średnia
Cena: 25 zł za 60 minut
Dni udzielania korepetycji: cały tydzień, weekendy, święta.
Miasta: Katowice, Chorzów, Ruda Śląska, Bytom, Siemianowice Śląskie, Świętochłowice i okolice
Oferuję dojazd do klienta - zajęcia u niego w domu, zajęcia indywidualne, grupowe, zajęcia u mnie w domu.
Posiadam własny keybord.
Dodatkowe informacje, wolne terminy zajęć pod nr tel. 511 600 323 proszę dzwonić
korepetycji udzielam od 4 lat
Barbara
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
Dodaj temat do Ulubionych
|