Polski Serwis Naukowy - OnLine od 1999 roku
RSS
Czwartek, 31 maja 2012
Petronia, Bożysława, Ernestyna, Teodor
 1891: budowa Kolei Transsyberyjskiej
 1970: zagłada miasta Yungay w Peru
 WHO: Dzień bez Papierosa
Nowe publikacje
Post dodany: |25 Cze 2007|, 2007 15:48
Data rejestracji: 13 Cze 2007 postów: 115
AHOJ WSZYSTKIM CZ KTOS MOZE SIE WYBIERA W TYM TYGODNIU NA OPENERRRRRR?? ja juz mam tikety zalatwione od marca, juz sie nie moge doczekac !! uau
Post dodany: |30 Cze 2007|, 2007 10:27
Data rejestracji: 22 Lip 2006 postów: 1989
Ja w tym roku sie nie wybrałem z kilku powodów.
Po pierwsze i chyba najważniejsze sesja kończy mi się dopiero 10 lipca i ciężko byłoby mi się wyrwać.
Po drugie organizatorzy nie stanęli moim zdaniem na wysokości zadania sprowadzenia jak najlepszych zespołów. W zeszłym roku każdego dnia muzyka była znakomicie dobrana. Moje subiektywne odczucia były wtedy takie, że ciężko byłoby cokolwiek zmienić w doborze artystów
Mam nadzieję, że zdasz nam relację z pobytu na największym polskim festiwalu
Post dodany: |15 Wrz 2007|, 2007 22:07
Data rejestracji: 14 Maj 2006 postów: 271
| przem_as napisał/a | | Po drugie organizatorzy nie stanęli moim zdaniem na wysokości zadania sprowadzenia jak najlepszych zespołów. |
Ja tez tak myslalem jak jechałem na tegoroczny open'er ale okazało sie ze inaczej i swietnie sie bawilem
Post dodany: |16 Wrz 2007|, 2007 15:19
Słyszałem, że świetny koncert dali The Roots ale tego to akurat można było się spodziewać
Post dodany: |18 Wrz 2007|, 2007 16:59
taaak ja tez jestem zachwycona i na za rok sie tez szykuje tylko najpierw obczaje jakie sa zespoły, atmosferka niesamoita - czułam sie tam jak w jakims miasteczku z ktorego nie moglam wyjsc, mialam swoj domek (czyt namiot), sasiadow, pieniadze czyli talony i sklepy, z higiena troche gorzej  co prawda nie myłam sie przez trzy dni ale to mniejsza z tym - bede to wspominac do konca zycia heheh najlepsze jest to ze sie byczysz caly dzien a potem wieczorem idziesz sie bawic - swietna impreza. ale to o campingu, teraz o koncercikach..........
o the roots nigdy wczesniej nie slyszalam ale bardzo mi sie podobało, wogole murzyni swietnie sie poruszaja i rozkrecaja publike, to jest niesamowite ile oni maja w sobie energii ale tez humoru. dawali mozno przez jakies chyba 2 h o ile sie nie myle
bjork - piekny koncert ale jak dla mnie za krotki, co prawda zagrała najlepsze utwory ale moze za bardzo sie nastawilam na jej koncert i dlatego to tak odczuwam.
muse tez na mnie zrobilo dobre wrazenie - generalnie nie przepadam az ich muza ale koncert fajny..
o matko bestie boys dwa razy - to juz nawet nie jestem w stenie opisac...
nie no ogolnie jestem bardzo zadowolona - pogoda zawiodła tylko i w sumie popsuła mi plany
Post dodany: |20 Wrz 2007|, 2007 19:37
A może masz jakieś swoje odkrycia?
PS. Tak mi się przypomina koncert Sigur Rós z zeszłego roku... Aż musiałem wrzucić płytkę i posłuchać
Post dodany: |25 Wrz 2007|, 2007 21:54
to na pewno the roots, block party, indios bravos (polski zespol) i jak do tanczenia groove armanda i z pewnoscia muse mi zaimponowało na tym koncercie bo generlanie nie przepadałam
byles w zeszlym roku???? jak bylo?????:):):))
Post dodany: |25 Wrz 2007|, 2007 22:20
Kiedy usłyszałem w radio, że mają zagrać Sigur Rós i Manu Chao to nie mogłem przez kilka dni dojść do siebie:P Głowiłem się jak to wszystko poukładać, żeby się tam wybrać ale się udało:)
Jeśli chodzi o koncert Manu Chao to tak wykończony po półtorej godziny ich koncertowania nie byłem za często w życiu a ruszać się lubiłem od małego  Po prostu dali czadu:)
Sigur Rós zagrali niesamowity koncert. To jest do teraz dla mnie magiczne wspomnienie. Miałem w pamięci ich koncert z rodzinnego Reykjawiku który widziałem u kolegi i po prostu niewiele się to różniło. Nie umiem tego choćby w małym odsetku opisać
Koncert Basement Jaxx bardzo rozruszał widownię, były największe przeboje i dużo tanecznych kawałków.
Koncerty The Streets i Kanye West należały również moim zdaniem do najlepszych. Zawiódł niestety Pharell. Nie podobało mi się jak po każdym kawałku nucił 'i wanna f*** tonight, i want some pusy'
Jeśli chodzi o polskich artystów to bardzo wysoko oceniam koncert Marysi Peszek, Sofy oraz Fisza Emade i licznych gości.
Znalazłem przed chwilą coś takiego : http://www.analityka.fora.pl/fest-06-t379.html
To są chyba wrażenie na świeżo po festiwalu, więc bardziej oddają chyba klimat niż te moje zeszłoroczne przypominajki
Ostatnio zmieniony przez przem_as |25 Wrz 2007|, 2007 22:31, w całości zmieniany 1 raz
Post dodany: |26 Wrz 2007|, 2007 13:17
i tam wspomnienia z takiego koncertu to na cale zycie  :D:D no to pozytywnie  ona manu chao tez bym chetnie poszla...
moim zdaniem ogolnie opener to swietna impreza i w przyszlym roku tez postaram sie pojsc, tym razem z jeszcze wieksza ekipa, oczywiscie zalezy od tego jacy beda wykonawcy ale zawsze sie cos znajdzie...
no w tym roq to szlam na bjork generalnie i nawet przekladalam jakies terminy wazne itp zeby tam byc - po prostu cuda na kiju, jeszcze rodzicow namowic zeby pod namiot ło hoho ile mnie to pracy kosztowalo ;o
zapomnialam jeszcze o aptece - tez dali czadu, najlepsze bylo pogo przed scena, gdzie generalnie ludzie tazali sie w blocie ja za bardzo nie uczestniczylam heh ale mowie bylo swietnie
opener opner opener opner !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Post dodany: |26 Wrz 2007|, 2007 14:57
Masz rację tam jest niesamowita atmosfera, takie muzyczne miasteczko
Generalnie już niedługo rusza sprzedaż biletów na Open'er 2008  Odbędzie się on w dniach 4 - 6 lipca więc w terminie chyba bardziej przystępnym niż poprzednio
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
Dodaj temat do Ulubionych
|