Polski Serwis Naukowy - OnLine od 1999 roku
RSS
Czwartek, 31 maja 2012
Petronia, Bożysława, Ernestyna, Teodor
 1891: budowa Kolei Transsyberyjskiej
 1970: zagłada miasta Yungay w Peru
 WHO: Dzień bez Papierosa
Nowe publikacje
Post dodany: |13 Lut 2011|, 2011 19:07
Data rejestracji: 13 Lut 2011 postów: 5
Witam
Jestem nowy na forum ale zwracam się z ogromną prośbą o pomoc z racji tego że nie było mnie cały weekend nie miałem czasu na wykonania zadania z repetytorium i teraz czas mnie goni .Proszę o pomoc w wykonaniu opisu obrazka a właściwie wykonaniu go za mnie
Do zadania
* Opisz ilustrację a następnie wyraź swoją opinię ,odpowiadając na pytania
Ostatnio zmieniony przez Merapi |13 Lut 2011|, 2011 19:08, w całości zmieniany 1 raz
Post dodany: |14 Lut 2011|, 2011 15:39
Data rejestracji: 02 Paź 2005 postów: 960
przynajmniej okaż nieco zainteresowania swoją pracą domową i spróbuj napisać kilka zdań, wtedy zawsze możesz liczyć na moją pomoc,
za leniów prac i zadań domowych nie odrabiamy
nie czytam i nie odpowiadam na pytania zadawane poprzez pw!
proszę nie spamować mi skrzynki! bo nie znam się na żartach!

Profil PW www
»więcej
Opis: histeryk sztuki
Post dodany: |14 Lut 2011|, 2011 18:23
dobra postaram się coś napisać  wczoraj po prostu nie miałem czasu zbyt wiele nauki dziś to co innego podeśle coś do 20 i pomożecie ?
[ Dodano: 14 Luty 2011, 19:20 ]
** Na obrazku widzę 5 osób .Jednego nauczyciela 2 chłopakiów i 2 dziewczyny .Nauczyciel ubrany jest w granitur ,2chłopaków ma ciemne włosy i czarne bluzy a dziewczyny jasne włosy i są ubrane w swetry .Nauczyciel tłumaczy zadania matematyczne a uczniowie się temu przyglądają . w tle widać tablicez zadaniami matematycznymi
Auf dem Bild sehe ich funf Personen.Eine lehrer zwei Manner und zwei Madchen.Die Lehrer haben anzug .Der Manner hat dunkle Haare und trägt schwarz Jumper Mädchen haben blonde Haare und tragt pullover. Der Lehrer erklärt die Mathematik und die Schuler beobachten . im Hintergrund sieht man eine Reihe von Saazen in der Mathematik
Teraz pytania
1 Miła atmosfera pomaga w nauce i pozwala szybciej sie uczyć
Ich denke, eine nette Atmosphäre zu erlernen und hilft Ihnen, schneller zu lernen
2.Taj uczniowie mają dobry kontakt z nauczycielem i dobrze się rozumieją
Thai Studenten haben einen guten Kontakt mit dem Lehrer und ein gutes Verständnis
to mój wkład bardzo proszę o pomoc posprawdzanie tego zwrucenie uwagi co jest nie tak co robię źle i ewntualną korekte
Post dodany: |14 Lut 2011|, 2011 19:45
pomożemy
| Cytat | Na obrazku widzę 5 osób .
Auf dem Bild sehe ich funf Personen. |
ok
| Cytat | Jednego nauczyciela 2 chłopakiów i 2 dziewczyny .
Eine lehrer zwei Manner und zwei Madchen. |
Einen Lehrer, zwei Manner und zwei Madchen.
| Cytat | Nauczyciel ubrany jest w granitur ,2chłopaków ma ciemne włosy i czarne bluzy a dziewczyny jasne włosy i są ubrane w swetry .
Die Lehrer haben anzug .Der Manner hat dunkle Haare und trägt schwarz Jumper Mädchen haben blonde Haare und tragt pullover. |
Der Lehrer traegt einen Anzug. 2 Jungs haben dunkle Haare und schwarze Sweatshirts, die Maedchen haben helle Haare und tragen Pullis.
| Cytat | Nauczyciel tłumaczy zadania matematyczne a uczniowie się temu przyglądają . w tle widać tablicez zadaniami matematycznymi
Der Lehrer erklärt die Mathematik und die Schuler beobachten . im Hintergrund sieht man eine Reihe von Saazen in der Mathematik |
Der Lehrer erklärt die Mathematikaufgaben und die Schueler beobachten ihn.
Im Hintergrund sieht man die Taffeln mit Matheaufgaben

Profil PW www
»więcej
Post dodany: |14 Lut 2011|, 2011 20:07
thx rozumiem że reszta ujdzie w tłumie biore się za przepisywanie
[ Dodano: 14 Luty 2011, 20:26 ]
a co do tych pytań do tekstu wszystko sie zgadza ?
Post dodany: |15 Lut 2011|, 2011 15:25
| Cytat | 1 Miła atmosfera pomaga w nauce i pozwala szybciej sie uczyć
Ich denke, eine nette Atmosphäre zu erlernen und hilft Ihnen, schneller zu lernen |
Nette Atmosphäre hilft beim Lernen. sie hilft dabei schneller zu lernen
| Cytat | 2.Taj uczniowie mają dobry kontakt z nauczycielem i dobrze się rozumieją
Thai Studenten haben einen guten Kontakt mit dem Lehrer und ein gutes Verständnis |
taj - w sensie tutaj?
Hier haben die Schüler einen guten Kontakt mit dem Lehrer und sie verstehen sich gut.

Profil PW www
»więcej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
Dodaj temat do Ulubionych
|