Polski Serwis Naukowy - OnLine od 1999 roku RSS RSS
  auto?
Piątek, 10 lutego 2012
Gabriel, Scholastyka, Jacek, Tomisława
 W 1920 roku gen. Józef Haller dokonał symbolicznych zaślubin Polski z Morzem Bałtyckim
 1925 - Polska podpisała konkordat z Watykanem
 1990 - na Kremlu spotkali się Michaił Gorbaczow i Helmut Kohl - przywódca ZSRR wyraził zgodę na zjednoczenie Niemiec
Dodaj do: 
Dodaj link do serwisu Facebook   Dodaj link do opisu GG  Dodaj link do serwisu Wykop   Dodaj link do serwisu Google   Dodaj link do serwisu Twitter  Dodaj link do serwisu Wyczaj.to   Dodaj link do serwisu Gwar  

Dodaj link do serwisu Delicious  Dodaj link do serwisu Digg   Dodaj link do serwisu Furl   Dodaj link do serwisu Reddit   Dodaj link do serwisu Slashdot  Dodaj link do serwisu Technorati   Dodaj link do serwisu YahooMyWeb
Nowe publikacje
Artykuły
Wydarzenia
Kompendium
Skocz do:  
opis wymarzonego lub ulubionego nauczyciela.
Post dodany: |8 Paź 2009|, 2009 18:59
Data rejestracji: 08 Paź 2009 postów: 2
" "

czy mógłby mi ktoś napisać krótki opis ulubionego lub wymarzonego nauczyciela po francusku? błagam bo ja nie umiem a muszę to mieć na jutro a w najgorszym razie na poniedziałek.... byłabym wdzięczna za każde zdanie.

^
Post dodany: |8 Paź 2009|, 2009 20:33
Data rejestracji: 02 Paź 2005 postów: 958
" "

przeczytaj regulamin tego forum, punkt 0
nic ci nie da przepisanie pracy - siądź ze słownikiem i spróbuj coś napisać, wklej to do sprawdzenia a ktoś na to zerknie
pozdrawiam
nie czytam i nie odpowiadam na pytania zadawane poprzez pw!
proszę nie spamować mi skrzynki! bo nie znam się na żartach!

PW
»więcej

^
Post dodany: |10 Paź 2009|, 2009 15:58
Data rejestracji: 08 Paź 2009 postów: 2
" "

PROSIŁABYM O SPRAWDZENIE I POPRAWIENIE BŁĘDÓW.
Z GÓRY BARDZO DZIĘKUJĘ :smile:
Mon professeur préféré est Mme Violetta. Je pense que c'est une personne unique avec la profession d'enseignant. Est un mathématicien, m'a appris le cours préparatoire à baccalauréat. Je n'ai pas les aptitudes en mathématiques, mais parce que cette personne tous les problèmes pour moi sont clairs et compréhensibles. Mme Violetta est très gai, agréable, poli et bien enseigné. Ne critique pas ses disciples, et au-dessus tout, est sincère.Je l'aime beaucoup et je suis plein d'admiration pour ses méthodes d'enseignement. J'espère que grâce à cela je peux passer un diplôme d'études secondaires.

^
Post dodany: |13 Paź 2009|, 2009 19:24
Data rejestracji: 11 Paź 2007 postów: 1396
" "

Niestety, z tego co się orientuję, nikt tu nie mówi po francusku, choć może się mylę. Przynajmniej ten wątek nie cieszy się popularnością.

Jeśli mam rację - http://www.interpals.net/

Strona do kontaktów międzynarodowych, poszukaj kogoś kto zna i polski i francuski, chyba, że dogadasz się z Francuzem po angielsku, to zadanie masz ułatwione ;) Na pewno znajdziesz kogoś, kto będzie mógł Ci to sprawdzić. Problem, że trzeba mieć konto. Jeśli nie masz ochoty go zakładać, napisz na priv, a udostępnię Ci hasło i nick do mojego starego konta, którego już nie używam.

PW
YIM
»więcej

^
Skocz do: