Chciałbym zaproponować stworzenie pewnego działu. Problematyka powodu jest następująca.
Czasami niektóre wypowiedzi różnych osób na prawdę działają na nerwy. Ponieważ w regulaminie jest wyraźnie napisane że wszelkie wszczynanie konfliktów nie dyskusyjnych będzie karane ostrzeżeniami czy mówiąc potocznie i między wierszami również banami IP człowiek nie może reagować naturalnie co jest po prostu sztuczne. Sztuczne jak egzaltowana subkultura akademicka.
Proponuje zamieszczenie działu od co dla psychicznej zdrowotności zatytułowanego bardzo prosto „Margines” w którym prawa forum nie będą w nim respektowane a ludzie ze społecznego marginesu forum ;] którzy zawsze wiedzą lepiej ;] ( Tacy jak ja ) - którym aż żyłka na czole wychodzi ;] od niektórych kompletnie idiotycznych komentarzy osób „inteligentnych” – będą mogli przywołać cytat który ich zdenerwował i bezczelnie wystawić swoją niemiłą opinię na jego temat i osoby która go wystawiła w niezbyt wyszukanych słowach, sformułowaniach i naukowych łacińskich terminach, jednocześnie nie ponosząc za nie konsekwencji w postaci ostrzeżeń.
Każda szkoła potrzebuje boiska, każde podwórko piaskownicy, żłobek bawialni a poważne forum internetowe trochę luzu ;]
Chyba nie musze wspominać administratorom że taki brutalny ;] element bardzo mocno wyróżnił by nas z całego ambarasu podobnych stron i dodałby nam animuszu ;] To byłoby bardzo oryginalne.
Sami pomyślcie: ikona do działu „Margines” wyglądała by jak trupia czaszka albo jak sztacheta wbita w głowę uśmiechniętemu profesorowi ;] Dajmy sobie trochę rozrywki. Nasz skromny shootbox prawdę rzecz ujmując nie jest zbyt rozrywkowy.
Mam nadzieje na pozytywne rozpatrzenie propozycji ;] a przynajmniej aprobatę innych szarych zjadaczy chleba tego forum w ankiecie jaką proponuje administratorowi zamieścić na stronie głównej pod Shootbox-em. Sami byśmy zobaczyli jak wielu ludzi myśli podobnie jak ja ;]
Pytanie ankiety? Łącze do strony opisującej problematykę i pytanie odnośnie załączenia działu. Żyjemy w demokracji na boga ;]
3 m ta się.
Astre Occlu
Tym czasem zamieściłem swoją probna ankietkę. papa ;]
[ Dodano: 4 Luty 2008, 18:56 ]
Ps. Ty najlepiej "zdajesz sobie" sprawę Administracjo jak wiele jest na tym forum nie aktywnych kont. Szczycimy się 9 tysiącami loginów? Możemy do siebie mówic nawet na: pan profesor nad zwyczajny ale prosze nie bądzmy smieszni. Wydaje mi sie że taki dział marginalny podniusł by frekfencje.
to tylko propozycja pamiętajcie ;]
[ Dodano: 4 Luty 2008, 18:58 ]
jest poniedziałek 4 lutego 18 58...wystawiłem swój głos w ankiecie a tu po paru sekundach frekwencja 100% za tak. czy to do was nieprzemawia? ;];]
[ Dodano: 4 Luty 2008, 19:25 ]
mówcie mi cudotwurca ;]
[ Dodano: 4 Luty 2008, 19:35 ]
to wszystko... dziękuje pieknie ;]