Polski Serwis Naukowy - OnLine od 1999 roku
RSS
Czwartek, 31 maja 2012
Petronia, Bożysława, Ernestyna, Teodor
 1891: budowa Kolei Transsyberyjskiej
 1970: zagłada miasta Yungay w Peru
 WHO: Dzień bez Papierosa
Nowe publikacje
Post dodany: |31 Mar 2008|, 2008 09:56
Data rejestracji: 13 Sty 2005 postów: 1327
W sobotę Dariusz Wdowczyk przyznaje się do kupowania meczów dla Kolportera Korony Kielce. Dzień później siada na ławce trenerskiej w meczu Polonii z Lechią Gdańsk.
Pytany o stronę moralną tego gestu odpowiada:
| Cytat |
Myślę, że nie macie moralnego prawa mnie oceniać. Możecie mieć swoje zdanie na to, co się działo, ale na pewno nie znacie wszystkich szczegółów |
Więcej możemy przeczytać tutaj
Co sądzicie o tej sprawie?
Kazdy kij ma dwa konce...
... a proca nawet trzy
Post dodany: |31 Mar 2008|, 2008 16:33
Data rejestracji: 18 Lip 2007 postów: 2351
Po prostu facet chciał być lojalny wobec swoich zawodników. Mimo, że sprzedawał mecze to nie można zabrać mu jego wiedzy trenerskiej, którą chciał przekazać drużynie w tym dniu. A co do jego komentarza to po prostu facet nie ma klasy. Zamiast powiedzieć "Bez komentarza" to jeszcze wyskakuje z takim tekstem do dziennikarzy. Ale tak naprawdę sobie tym piwa naważył bo teraz media go zjedzą.
Jeśli klub należy do miasta to pan W. powinien wychodzić z pudła na mecze żeby spłacać swój kontrakt. A jeśli klub jest sponsorowany przez kogoś innego to niech Wdowiec wraca do pudła. Swoimi próbami wygrywania meczów kaleczy sport i prawdę mówiąc, nie wiem czy chciał jak najlepiej dla drużyny czy nie chciał spaść ze stołka. Coś mi się wydaje, że jak go wypuszczą to zacznie z polityką bratać jak Wójcik bo wprawy już nabrał.

Profil PW e-mail
»więcej
Opis: Perfekcjonista
Post dodany: |31 Mar 2008|, 2008 16:36
Data rejestracji: 13 Sty 2005 postów: 1327
| Kris napisał/a | | Mimo, że sprzedawał mecze to nie można zabrać mu jego wiedzy trenerskiej, którą chciał przekazać drużynie w tym dniu. |
Tylko dziś nie wiemy ile w tym wszystkim było jego wiedzy trenerskiej, a ile wiedzy komu i kiedy dać w łapę.
Kazdy kij ma dwa konce...
... a proca nawet trzy
Post dodany: |31 Mar 2008|, 2008 16:45
Data rejestracji: 18 Lip 2007 postów: 2351
Chłopak się zagubił. Trenował kiedyś Amicę Wronki z sukcesami w lidze polskiej więc nie można powiedzieć, że był jakimś żółtodziobem w tym fachu. Po prostu kasa przesłoniła mu całą jego (jak dotąd) udaną karierę i trzymał się stołka jak tylko mógł. Niestety miał za dużo kontaktów i znajomi wepchali mu się na ten stołek, ale ten nie mógł ich utrzymać i spadli wszyscy. Tak bym to zmetaforyzował  .

Profil PW e-mail
»więcej
Opis: Perfekcjonista
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
Dodaj temat do Ulubionych
|