Droga Czytelniczko, Drogi Czytelniku,

Czerniak złośliwy jest często występującym nowotworem złośliwym skóry. Niestety wyniki leczenia czerniaka w Polsce należą do najgorszych w Europie. Niezrozumiałe pozostają przyczyny późnego rozpoznawania czerniaka skóry, którego diagnostyka jest najprostszą i najtańszą w całej onkologii.

Kierujemy do Ciebie prośbę o wypełnienie anonimowej ankiety, która pozwoli na ocenę naszej wiedzy o czerniaku skóry, a w szczególności o profilaktyce i leczeniu tej choroby.
Czas jaki to zajmie - około 10-15 minut.

Czy chcesz pomóc w badaniach naukowych - odpowiedzieć na nasze pytania?

TAK, wypełniam
NIE, odmawiam

Zebrane informacje wykorzystane zostaną wyłącznie do celów naukowych
Polski Serwis Naukowy - OnLine od 1999 roku RSS RSS
  auto?
Czwartek, 31 maja 2012
Petronia, Bożysława, Ernestyna, Teodor
 1891: budowa Kolei Transsyberyjskiej
 1970: zagłada miasta Yungay w Peru
 WHO: Dzień bez Papierosa
Dodaj do: 
Dodaj link do serwisu Facebook   Dodaj link do opisu GG  Dodaj link do serwisu Wykop   Dodaj link do serwisu Google   Dodaj link do serwisu Twitter  Dodaj link do serwisu Wyczaj.to   Dodaj link do serwisu Gwar  

Dodaj link do serwisu Delicious  Dodaj link do serwisu Digg   Dodaj link do serwisu Furl   Dodaj link do serwisu Reddit   Dodaj link do serwisu Slashdot  Dodaj link do serwisu Technorati   Dodaj link do serwisu YahooMyWeb
Nowe publikacje
Artykuły
Wydarzenia
Kompendium
Skocz do:  
Panel z tematami w których piszemy

Czy jesteś za takim panelem?
tak
50%
 50%  [ 2 ]
nie
50%
 50%  [ 2 ]
nie mam zdania
0%
 0%  [ 0 ]
Głosowań: 4
Wszystkich Głosów: 4

Post dodany: |1 Maj 2009|, 2009 13:09
Data rejestracji: 30 Kwi 2009 postów: 20
" "

Hej!
Jestem tu nowa, ale mam pewną prośbę do Admina...
Czy dało by się na forum zrobić taki mały panel z tematami w których dany użytkownik bierze udział?
Bardzo by to ułatwiło przeglądanie forum.
Chodzi głównie o to, że ciężko jest tu kontrolować to, czy ktoś mi odpisał w danym temacie czy nie.
Na takim panelu wyswietlają się u góry zaznaczone tematy w których są nowe posty.
To bardzo ułatwia szukanie.
Jesli da się coś takiego zrobić to super:]

I jak coś... to proszę o odpowiedź tutaj.
Ostatnio zmieniony przez pratellina |1 Maj 2009|, 2009 13:09, w całości zmieniany 1 raz  

PW
»więcej

^
Post dodany: |1 Maj 2009|, 2009 13:13
Data rejestracji: 22 Lip 2006 postów: 1989
" "

http://forum.servis.pl/pr...profile&u=20514 kliknij na "znajdź wszystkie posty pratellina" ;) Porządek chronologiczny ;)
GŁóWNY REGULAMIN | LaTeX | Zadania-Regulamin | Kompendium matematyki

Matematyka jest jak kobieta. Pierw trzeba ją pokochać, żeby coś wyszło..

PW
»więcej

^
Post dodany: |1 Maj 2009|, 2009 13:18
" "

Tak... wiem o tym ale mi chodzi o coś całkiem innego...
np. pisze w tym temacie... i jaśli chcę wiedzieć czy ktoś odp musze tu ciągle zaglądać.
Tam wiem że jest ile mam odp ale jeśli napisałam ileś tam postów to jak ktoś mi odpisze na post sprzed miesiąca to musze długo szukac i ciągle pamiętać ile wczesniej było odpowiedzi.
Przy funkcji którą opisałam tematy w których są noweposty wyswietlają się u góry. Jak zaglądniemy tam odznaczają się.
To ułatwia. Bo wchodzimy na fotum, klikamy tą zakładkę i od razu wiemy: aha... tu i tu mi ktoś odpisał.
'Zawsze jest o czym myśleć ale nie ma się czym martwić'

PW
»więcej

^
Post dodany: |1 Maj 2009|, 2009 13:23
Data rejestracji: 26 Cze 2007 postów: 786
" "

W zasadzie tutaj jest coś takiego: http://forum.servis.pl/se...ch_id=lastvisit ;)

Gdy pojawiają się jakieś nowe posty, to na głównej stronie forum, w prawym górnym rogu pojawia się "Masz nieprzeczytane posty [x]", po kliknięciu na ten link wyświetla się lista nowych tematów/tematów z nowymi postami. Tematy w których coś napisałaś oznaczone są gwiazdą :)
Ostatnio zmieniony przez Mich@l |1 Maj 2009|, 2009 13:29, w całości zmieniany 1 raz  

PW
»więcej

^
Post dodany: |1 Maj 2009|, 2009 13:27
Data rejestracji: 18 Lip 2007 postów: 2351
" "

Jest jeszcze opcja Zobacz swoje posty - tam tematy, w których nie przeczytałaś wszystkich postów, a w którym pisałaś są odpowiednio oznaczone.

PW
»więcej

^
Post dodany: |1 Maj 2009|, 2009 13:28
" "

hmm no tak...
Ale jak ktoś długo nie zagląda i nazbiera mu się ze 100 tematów:)
no to ma problem...
a tak wchodzi w swoj panel z tematami i widzi w którym z tych które go interesują jest coś nowego.
'Zawsze jest o czym myśleć ale nie ma się czym martwić'

PW
»więcej

^
Post dodany: |1 Maj 2009|, 2009 13:33
Data rejestracji: 11 Cze 2007 postów: 5113
" "

Pozostają Ci powiadomienia e-mail ;) Wiem, że rzadko tam zaglądasz, ale skoro chcesz wiedzieć o odpowiedziach, to to jest najrozsądniejsze wyjście.
Pomóż - wystarczy kliknięcie!

Nie odpowiadam na PW z zadaniami.

PW
»więcej

^
Post dodany: |1 Maj 2009|, 2009 13:35
" "

cóż... chyba jednak bez tego będę musiała się obejść :)
(nie lubię syfu na mailu)

no trudno. szkoda bo to na prawdę przydatne :)

[ Dodano: 1 Maj 2009, 13:40 ]
hmmm chyba znalazłam to o co mi chodziło ...
bo jest coś akiego tu jak zobacz swoje posty... tylko wcześniej tego nie zauważyłam :)
sorki za kłopot :)

Ktoś chyba o tym pisał ;)
Ostatnio zmieniony przez Kris |1 Maj 2009|, 2009 14:05, w całości zmieniany 1 raz  

PW
»więcej

^
Post dodany: |1 Maj 2009|, 2009 13:40
Data rejestracji: 11 Cze 2007 postów: 5113
" "

Bo ja wiem czy to aż taki problem. Ja jak wchodzę na swojego maila (gmail.com), to widzę od razu tytuł maila typu "Powiadomienie o Odpowiedzi - Panel z tematami w których piszemy" (i takich wiadomości ja jako moderator mam dziennie dosyć dużo, bo czytam wszystko i w wielu odpisuję, ale Ty tego problemu nie będziesz mieć, prawdopodobnie 1 mail dziennie albo i rzadziej). Od razu widzę, że jest odpowiedź i w jakim temacie, nie muszę go nawet otwierać i czytać, tylko od razu mogę usunąć. Myślę, że funkcjonalne.
Pomóż - wystarczy kliknięcie!

Nie odpowiadam na PW z zadaniami.

PW
»więcej

^
Post dodany: |1 Maj 2009|, 2009 14:39
Data rejestracji: 11 Paź 2007 postów: 1421
" "

Pratellinko... Widzę, że działasz, to fajnie, ale nie wiem czy z tym da się coś zrobić... Bardzo wątpliwe.. A uwierz mi ja nie mam powiadomień na mail (a moze mam ale nie czytam;) ale chyba nie ) a radzę sobie z czytaniem odpowiedzi:) Wystarczy się obeznać na forum i już;)

PW
YIM
»więcej

^
Skocz do: