Polski Serwis Naukowy - OnLine od 1999 roku
RSS
Czwartek, 31 maja 2012
Petronia, Bożysława, Ernestyna, Teodor
 1891: budowa Kolei Transsyberyjskiej
 1970: zagłada miasta Yungay w Peru
 WHO: Dzień bez Papierosa
Nowe publikacje
Post dodany: |25 Mar 2008|, 2008 12:07
Data rejestracji: 27 Wrz 2006 postów: 46
Chcialałm zauważyć ze panna _Mithrandir nie wnosi nic do moich tematów nie mowiac juz o innych jak zdazylam zauwazyc. Zwarac mi uwage ze nie sprecyzowalam o co mi chodzi co jest bzdura i nie ma racji niepotrzebnie zasmieca moje posty byle nabic sobie ilosc wlasnych. Przez to moje posty wygladaja jakby ktos dal juz jakas sensowna odwiedz co jest mylne, poniewaz ta panna zwraca mi uwage a nic w temacie nie pisze. takie uwagi prosze zamieszczac gdzies indziej. patrzac na post ktory ma juz odpowiedz inni maja wrazenie ze jest juz nieaktualny co sprawia ze nikt wiecej go nie odwiedza - nic bardziej mylnego, dlatego skopiowalam go do innego dzialu za co dostalam ostrzezenie moge sie z nim zgodzic lecz niestety jest to wina pani _Mithrandir . Wolalabym aby szczedzila zbedne komentarze w moich postach bo i tak w nic w nie nie wnosi.
Pozdrawiam
Post dodany: |25 Mar 2008|, 2008 12:12
Data rejestracji: 06 Kwi 2006 postów: 1477
z tego co mi wiadomo Mit jest facetem. no chyba, że o czymś nie wiem :O
jak chcesz to ja się Toba zajmę. ale będą lecieć ostrz. zamiast upomnień. tego chcesz?
zapamiętaj - nie przekręcisz przekreta...
Ostatnio zmieniony przez idgi |25 Mar 2008|, 2008 12:17, w całości zmieniany 1 raz
Post dodany: |25 Mar 2008|, 2008 12:17
Data rejestracji: 11 Cze 2007 postów: 5113
Tak idgi, masz rację, do panny mi daleko, chyba, że też o czymś nie wiem
Joana, odsyłam do Regulaminu Działu Zadania i Prace Domowe, pkt. 2a i 2b.
Teraz co do samej mojej prośby o używanie LaTeX-a:
| Joana napisał/a | | 2x+1/x + 4x/2x+1 - 5 = 0 |
Jak mi się dobrze zdaje, jest to równanie wymierne. Podam 2 z kilku różnych interpretacji:
Choć przy takim zapisie matematycznie słuszna jest tylko:
Teraz rozumiesz, o co mi chodzi?
Pozdrawiam, _Mithrandir.
Ostatnio zmieniony przez _Mithrandir |25 Mar 2008|, 2008 12:21, w całości zmieniany 2 razy
Post dodany: |25 Mar 2008|, 2008 12:27
Data rejestracji: 27 Wrz 2006 postów: 46
niech bedzie nawet pan. w takim razie przepraszam za pomylke. w koncu sa tu problemy i propozycje ja taki mialam. co do PANA zapis musi byc sluszny no chyba ze jestem madrzejszy od nauczyciela bo takie zadanie podal nauczyciel. forum jest po to byc pomagac a nie walic postami gdzie popadnie i w dodatku nie na temat. jest wiele forum w internecie wiec to zastraszanie jest nieuzasadnione. i tak trzymam sie mojego zdania jesli chodzi o tego INTELIGETNEGO PANA
A tak na marginesie zajmowac sie mna nie trzeba.
Widze ze co niekotrym kultury to tu brakuje.
Jak i Tobie pokory i uszanowania zasad forum.servis.pl. nie mówiąc już o stosunku do innych użytkowników. Albo się dostosujesz do zasad albo nie pożyjemy z zgodzie.
Kris
Ostatnio zmieniony przez Kris |25 Mar 2008|, 2008 12:34, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
Dodaj temat do Ulubionych
|