Polski Serwis Naukowy - OnLine od 1999 roku
RSS
Czwartek, 31 maja 2012
Petronia, Bożysława, Ernestyna, Teodor
 1891: budowa Kolei Transsyberyjskiej
 1970: zagłada miasta Yungay w Peru
 WHO: Dzień bez Papierosa
Nowe publikacje
Post dodany: |10 Lut 2005|, 2005 20:45
Data rejestracji: 21 Sty 2005 postów: 458
Nie bardzo wiedziałam gdzie to wrzucić ale stwierdziłam ze chyba tutaj jest odpowiednie miejsce. No więc od kilku dobrych lat pisze. To nie jest jakies tam pisanie... Pisze książkę, wiersze, piosenki... praktycznie to, co mi przyjdzie do głowy potrafiie przelac na papier i stworzyć z tego moje własne małe dzieło. Cóż prawda jest taka ze chciałabym z tym coś zrobić. Własnie - czy osoba mająca 16 lat moze wydac książkę? Jestem ciemna w tych sprawach a zalezy mi na odpowiedzi... Z góry wielkie dzięki!
Post dodany: |10 Lut 2005|, 2005 21:19
Data rejestracji: 05 Gru 2004 postów: 464
jesli chodzi o piosenki, to po stworzeniu np. muzyki - dolaczeniu zapisu nutowego, mozesz to zarejstrowac w zaiksie.
o reszcie pojecia nie mam.
piszesz piosenki ? grasz na instrumencie jakims ? :)
pozdro.
Post dodany: |10 Lut 2005|, 2005 22:31
Data rejestracji: 26 Lip 2004 postów: 529
Na zdrowy rozsądek- Ty sama jako osoba niepełnoletnia nie mogła byś nic zrobić, musieli by Ciebie reprezentować rodzice.
Post dodany: |11 Lut 2005|, 2005 17:56
Data rejestracji: 21 Sty 2005 postów: 458
heh nie gram na instrumencie - chyba ze na nerwach. Kiedys grałam na gitarze, stare dobre czasy. Ale piosenki pisze ;P Agula, tyle to ja tez wiem... ale chodzi mi o samo złozenie papierów, czy takie osoby jak ja mogą już wydać książkę
Post dodany: |6 Lip 2005|, 2005 17:52
Data rejestracji: 22 Cze 2005 postów: 1661
W polsce raczej marne szanse na cokolwiek. Ale na zachodzie inna sprawa, wiec pisz po Angielsku.
nie no, dramatyzuje.
Tak naprawde to najpierw musisz sobie wyrobic nazwisko. Zeby to zrobic najlepiej starac sie wysylac swoje 'utforki' do gazet roznych, magazynow. I tak dlugo katowac, az ktos sie zgodzi opublikowac. A wtedy to juz bedzie latwiej.
Powodzenia.
P.s. wim jak jest. Ja sam toszki pisuje.
Arguing in the internet is like running in the Special Olympics, even if you win, you're still retarded

Profil PW e-mail
»więcej
Opis: Giero Maniak! =-)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Wersja do druku
Dodaj temat do Ulubionych
|