Polski Serwis Naukowy - OnLine od 1999 roku
RSS
Czwartek, 31 maja 2012
Petronia, Bożysława, Ernestyna, Teodor
 1891: budowa Kolei Transsyberyjskiej
 1970: zagłada miasta Yungay w Peru
 WHO: Dzień bez Papierosa
Nowe publikacje
Post dodany: |20 Kwi 2010|, 2010 18:55
Data rejestracji: 22 Lut 2009 postów: 50
Starałam się to przetłumaczyć ale coś mi nie wychodzi (tak myślę że nie wychodzi dlatego proszę o sprawdzenie i ewentualne poprawki).
1.Ein bisschen, ein bisschen Sport, am besten jeden Tag. Du musst nicht hart trainieren. Einfach spielen oder im Freien spazeieren gehen.
Trochę ruchu,trochę sportu, w jednym dniu.Ty musisz mniej trenować.Łatwo,grać i w ferie chodzić na spacery.
2.Arbeite konzentriert-vergiss die Pause nicht.
Pracować,koncentrować się-bezprzerwy
3.Plane einen Tag oder eine ganze Woche.
Planować raz w dniu lub raz w tygodniu.
4.Manche Dinge musst du machen, zum Beispiel Schule.Aber es gibt duch viele freiwillige Termine.Ist wirklich alles wichtig?
Niektówe rzeczy muszą,robić ...... szkole. Ale one zostają wiele,.....,terminów.Jest Rzeczywiste wszystko prawie.
5.Frage dich nach jeder Aufgabe: "Was habe ich gelernt?"
Pytania do ciebie zadaje każdy:" Co ja mam wartościowego?"
Post dodany: |1 Maj 2010|, 2010 17:07
Data rejestracji: 02 Paź 2005 postów: 960
| stokrotka31 napisał/a | | Starałam się to przetłumaczyć ale coś mi nie wychodzi (tak myślę że nie wychodzi dlatego proszę o sprawdzenie i ewentualne poprawki). |
zdania jak z translatora
| stokrotka31 napisał/a | 1.Ein bisschen, ein bisschen Sport, am besten jeden Tag. Du musst nicht hart trainieren. Einfach spielen oder im Freien spazeieren gehen.
Trochę ruchu,trochę sportu, w jednym dniu.Ty musisz mniej trenować.Łatwo,grać i w ferie chodzić na spacery. |
odrobinę, odrobinę spotu, najlepiej każdego dnia. nie musisz ciężko ćwiczyć. po prostu grać lub spacerować
| stokrotka31 napisał/a | 2.Arbeite konzentriert-vergiss die Pause nicht.
Pracować,koncentrować się-bezprzerwy |
pracuj będąc skoncentrowanym - nie zapomnij o pauzie
| stokrotka31 napisał/a | 3.Plane einen Tag oder eine ganze Woche.
Planować raz w dniu lub raz w tygodniu. |
zaplanuj dzień albo cały tydzień
| stokrotka31 napisał/a | 4.Manche Dinge musst du machen, zum Beispiel Schule.Aber es gibt duch viele freiwillige Termine.Ist wirklich alles wichtig?
Niektówe rzeczy muszą,robić ...... szkole. Ale one zostają wiele,.....,terminów.Jest Rzeczywiste wszystko prawie. |
niektóre rzeczy musisz zrobić, np szkołę. jest przecież wiele wolnych terminów. jest naprawdę wszystko ważne?
| stokrotka31 napisał/a | 5.Frage dich nach jeder Aufgabe: Was habe ich gelernt?
Pytania do ciebie zadaje każdy: Co ja mam wartościowego? |
pytaj siebie po każdym zadaniu: czego się nauczyłam
nie czytam i nie odpowiadam na pytania zadawane poprzez pw!
proszę nie spamować mi skrzynki! bo nie znam się na żartach!

Profil PW www
»więcej
Opis: histeryk sztuki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
Dodaj temat do Ulubionych
|