Droga Czytelniczko, Drogi Czytelniku,

Czerniak złośliwy jest często występującym nowotworem złośliwym skóry. Niestety wyniki leczenia czerniaka w Polsce należą do najgorszych w Europie. Niezrozumiałe pozostają przyczyny późnego rozpoznawania czerniaka skóry, którego diagnostyka jest najprostszą i najtańszą w całej onkologii.

Kierujemy do Ciebie prośbę o wypełnienie anonimowej ankiety, która pozwoli na ocenę naszej wiedzy o czerniaku skóry, a w szczególności o profilaktyce i leczeniu tej choroby.
Czas jaki to zajmie - około 10-15 minut.

Czy chcesz pomóc w badaniach naukowych - odpowiedzieć na nasze pytania?

TAK, wypełniam
NIE, odmawiam

Zebrane informacje wykorzystane zostaną wyłącznie do celów naukowych
Polski Serwis Naukowy - OnLine od 1999 roku RSS RSS
  auto?
Czwartek, 31 maja 2012
Petronia, Bożysława, Ernestyna, Teodor
 1891: budowa Kolei Transsyberyjskiej
 1970: zagłada miasta Yungay w Peru
 WHO: Dzień bez Papierosa
Dodaj do: 
Dodaj link do serwisu Facebook   Dodaj link do opisu GG  Dodaj link do serwisu Wykop   Dodaj link do serwisu Google   Dodaj link do serwisu Twitter  Dodaj link do serwisu Wyczaj.to   Dodaj link do serwisu Gwar  

Dodaj link do serwisu Delicious  Dodaj link do serwisu Digg   Dodaj link do serwisu Furl   Dodaj link do serwisu Reddit   Dodaj link do serwisu Slashdot  Dodaj link do serwisu Technorati   Dodaj link do serwisu YahooMyWeb
Nowe publikacje
Artykuły
Wydarzenia
Kompendium
Skocz do:  
Poprawność wyświetlania forum.

Czy masz jakieś problemy z wyglądem forum (np. wyswietla sie od polowy strony?)
Forum wyświetlane jest poprawnie
82%
 82%  [ 14 ]
Niestety nie wyświetla się u mnie poprawnie
17%
 17%  [ 3 ]
Głosowań: 17
Wszystkich Głosów: 17

Post dodany: |9 Kwi 2008|, 2008 11:07
Data rejestracji: 11 Cze 2007 postów: 5113
" "

Cytat
aha, i jeszcze gdyby tak automatycznie po zakończeniu sesji czyścić tabelę z 'new posts' ? na innych forach jest to domyślnie a tutaj muszę w link klikać..

Dla mnie to akurat wygodne rozwiązanie.

PS. (dam to tutaj, bo myślę, że nie opłaca się niepotrzebnie zakładać na to nowy temat). Czemu z poziomu forum nie ma dostępu do tego?
Pomóż - wystarczy kliknięcie!

Nie odpowiadam na PW z zadaniami.
Ostatnio zmieniony przez _Mithrandir |9 Kwi 2008|, 2008 20:06, w całości zmieniany 4 razy  

PW
»więcej

^
Post dodany: |21 Kwi 2008|, 2008 18:45
Data rejestracji: 11 Mar 2008 postów: 72
" "

Kogo jeszcze oprócz mnie, wkurza te głupie powiadomienie o nieprzeczytanych postach które urosły do liczby ponad 1000? Można to wyłączyć :>

PW
»więcej

^
Post dodany: |21 Kwi 2008|, 2008 18:49
Data rejestracji: 22 Lip 2006 postów: 1989
" "

Jest na to rada. Odwiedzać forum dość często ;)
GŁóWNY REGULAMIN | LaTeX | Zadania-Regulamin | Kompendium matematyki

Matematyka jest jak kobieta. Pierw trzeba ją pokochać, żeby coś wyszło..

PW
»więcej

^
Post dodany: |21 Kwi 2008|, 2008 18:53
Data rejestracji: 24 Lis 2005 postów: 1589
" "

mnie nie wkurza, bo dla mnie to mega przydatna rzecz :wink:

PW
»więcej

^
Post dodany: |21 Kwi 2008|, 2008 19:08
Data rejestracji: 11 Cze 2007 postów: 5113
" "

Dla mnie też :) Chociaż anath0rowi chodzi chyba jedynie o komunikat o tym, że ilość nieprzeczytanych postów przekroczyła XXXX, coś tam zostało usunięte itp. To chyba akurat nikomu z nas nie jest aż takie potrzebne.

[ Dodano: 21 Kwiecień 2008, 19:08 ]
Ważna jest sama opcja wyszukiwania najnowszych postów ;)
Pomóż - wystarczy kliknięcie!

Nie odpowiadam na PW z zadaniami.

PW
»więcej

^
Post dodany: |21 Kwi 2008|, 2008 20:58
Data rejestracji: 11 Mar 2008 postów: 72
" "

przem_as napisał/a
Jest na to rada. Odwiedzać forum dość często ;)

odwiedzam nawet dość często i się pomyliłem, ta informacja pojawia się kiedy ilośc nieprzeczytanych postów wzrośnie do ponad 100
żeby to jeszcze automatycznie przekierowywało ale muszę zawsze klikać :/
shonia, czy naprawdę zawsze wchodząc na forum musisz wiedzieć że ponad 100 nowych postów się pojawiło? :D od tego jest inny wskaźnik w prawym górnym rogu ("Zobacz posty nieprzeczytane [93] «» Zobacz posty od ostatniej wizyty)"

ta opcja była robiona chyba z myślą o jakimś mniejszym natężeniu ruchu ale tutaj naprawdę dużo się dzieje i tych postów jest cała masa, a nie-modzi raczej wszystkich postów też nie czytają...

PW
»więcej

^
Post dodany: |22 Kwi 2008|, 2008 08:30
Data rejestracji: 24 Lis 2005 postów: 1589
" "

anath0r napisał/a
od tego jest inny wskaźnik w prawym górnym rogu (Zobacz posty nieprzeczytane [93] «» Zobacz posty od ostatniej wizyty)

ja myślałam, że to o to wam chodzi :lol:

PW
»więcej

^
Post dodany: |25 Maj 2008|, 2008 20:30
Data rejestracji: 30 Lis 2006 postów: 1550
" "

W sprawie Panelu.
Kliknięcie w link w Panelu nie otwiera nowego panelu czy nowego okna przeglądarki, tylko otwiera stronkę w którą klikam w tym samym oknie w którym bieżąco pracuję.
Mam ustawione w swojej przeglądarce, żeby otwierał wszystki nowo klikane linki w nowym oknie.
Teraz pracuję klikając z Ctrl i otwiera mi stronkę w nowym panelu.
Czy to jest kwestia mimo wszystko mojej przeglądarki czy kwestia ustawienia serwera? Z tego co wiem, serwer nie ma nic do tego, ale wolę sie upewnic, czy nie ma jakiegoś "myku", o którym nie wiem.
W przypadku innych stronek działa bez problemu - otwiera stronki w nowych oknach.
Otwarcie stronki w nowym oknie znacznie poprawiłoby pracę, nie musiałbym otwierać nowego okna, czy klikac z Ctrl, żeby np. skorzystać z pomocy Poradnika Latex'u, gdy np. czasami zapomnę jak sie wpisuje jakiś symbol.
Korzystam z Windowsa XP (niestety) i Mozilli 1.7.12.

wymiennik
Wyrafinowane piękno płci męskiej istnieje tylko po to, aby podniecać płeć żeńską.

Karol Darwin

PW
»więcej

^
Skocz do: