Polski Serwis Naukowy - OnLine od 1999 roku
RSS
Czwartek, 31 maja 2012
Petronia, Bożysława, Ernestyna, Teodor
 1891: budowa Kolei Transsyberyjskiej
 1970: zagłada miasta Yungay w Peru
 WHO: Dzień bez Papierosa
Nowe publikacje
Post dodany: |27 Mar 2006|, 2006 21:32
Data rejestracji: 24 Mar 2006 postów: 39
| cactus napisał/a | | czego sie spodziewales po Gazecie Wyborczej? te durnie pisza tylko to co dla nich jest wygodne. co to Mullera to robi sie z siebie takiego idiote jak malo, i go nie lubie jak diabli. zrobili z niego gwiazde mimo ze sie do tego nie nadawal w ogole (do gwiazdorstwa trzeba sie troche nadawac). a program Europa da sie lubic bardziej mnie zniecheca do tej Europy niz zacheca. |
Gazeta Wyborcza jest najlepsza!!
Co do Mullera to jest on przereklamowany. Kiedys go lubilem, ale teraz
zabardzo sie zapedzil. Chuck by tak nie zrobil
Post dodany: |28 Mar 2006|, 2006 17:13
Data rejestracji: 04 Maj 2005 postów: 1022
| Rejtan napisał/a | | Gazeta Wyborcza jest najlepsza!! |
taa... do podcierania d**y
Prosiłbym o niezaśmiecanie forum uwagami w tym stylu. Rozmawiajmy z faktami, a nie obrażajmy innych. Jeżeli nie mamy nic sensownego do opwiedzenia, to lepiej się nie odzywajmy
kaczan

Profil PW
»więcej
Opis: himmelherrgott!!!!

Profil PW e-mail
»więcej
Opis: queen nothing
Post dodany: |28 Mar 2006|, 2006 21:12
| cactus napisał/a | | Rejtan napisał/a | | Gazeta Wyborcza jest najlepsza!! |
taa... do podcierania d**y |
no to jaka gazete ty czytasz?
Post dodany: |28 Mar 2006|, 2006 21:17
| Rejtan napisał/a | | cactus napisał/a | | Rejtan napisał/a | | Gazeta Wyborcza jest najlepsza!! |
taa... do podcierania d**y |
no to jaka gazete ty czytasz? | dzienników nie czytam. czytam przekrój prasy tygodniowej czyli Angore i czytam Ozon

Profil PW
»więcej
Post dodany: |28 Mar 2006|, 2006 21:56
i może to jest lepsze G.W. ?? n.c.
Post dodany: |30 Mar 2006|, 2006 19:00
| Cytat | i może to jest lepsze G.W. ?? n.c.
|
to jest lepsze niż. przede wszystkim nie są stronnicze. Gazeta wyborcza natomiast jest wielkim piewcą jednej partii politycznej.

Profil PW
»więcej
Post dodany: |5 Kwi 2006|, 2006 13:34
Data rejestracji: 06 Cze 2005 postów: 398
| Cytat | | to jest lepsze niż. przede wszystkim nie są stronnicze. |
oj... z tym to ja bym sie kłócił.
żaden z dzienników czy tygodników nie może być uznany za obiektywny albo nie stronniczy. Wiadomo - wyborcza organem Michnika. Sam czytuję wyborczą bo jest to jedna z najbardziej opiniotwórczych gazet codziennych. Ale nie możemy zapominać że nie jedyną. A z tygodników, rzeczywiście Angora jest chyba najlepsza jeżeli chodzi o rzetelne przekazywanie informacji.

Profil PW e-mail
»więcej
Opis: A na co mi to..?
Post dodany: |5 Kwi 2006|, 2006 13:45
Data rejestracji: 13 Sty 2005 postów: 1327
| niutek napisał/a | | A z tygodników, rzeczywiście Angora jest chyba najlepsza jeżeli chodzi o rzetelne przekazywanie informacji. |
Niekoniecznie. Redaktorzy mogą wybrać sobie artykuły z którymi się zgadzają i pod przykrywką obiektywizmu lansować swe wizje. Jest to szczególnie niebezpieczne i trudne do wychwycenia.
Kazdy kij ma dwa konce...
... a proca nawet trzy
Post dodany: |5 Kwi 2006|, 2006 15:36
Data rejestracji: 06 Cze 2005 postów: 398
ok
zgodzę się z tobą. Ale przecież nie mówiłem nic o tym, że w angorze nikt nie ma swoich wizji. Wręcz przeciwnie. Tylko ja widzę skąd to jest przedruk i mogę mieć o danym artykule jakieś pojęcie, ponieważ jakoś orientuję się z czym identyfikują się dane redakcje.
Co do lansowania swoich wizji. Te wizje pismaków trafiają do tych, którzy niepotrafią interpretować tekstów prasowych. Smutne.

Profil PW e-mail
»więcej
Opis: A na co mi to..?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
Dodaj temat do Ulubionych
|