Droga Czytelniczko, Drogi Czytelniku,

Czerniak złośliwy jest często występującym nowotworem złośliwym skóry. Niestety wyniki leczenia czerniaka w Polsce należą do najgorszych w Europie. Niezrozumiałe pozostają przyczyny późnego rozpoznawania czerniaka skóry, którego diagnostyka jest najprostszą i najtańszą w całej onkologii.

Kierujemy do Ciebie prośbę o wypełnienie anonimowej ankiety, która pozwoli na ocenę naszej wiedzy o czerniaku skóry, a w szczególności o profilaktyce i leczeniu tej choroby.
Czas jaki to zajmie - około 10-15 minut.

Czy chcesz pomóc w badaniach naukowych - odpowiedzieć na nasze pytania?

TAK, wypełniam
NIE, odmawiam

Zebrane informacje wykorzystane zostaną wyłącznie do celów naukowych
Polski Serwis Naukowy - OnLine od 1999 roku RSS RSS
  auto?
Czwartek, 31 maja 2012
Petronia, Bożysława, Ernestyna, Teodor
 1891: budowa Kolei Transsyberyjskiej
 1970: zagłada miasta Yungay w Peru
 WHO: Dzień bez Papierosa
Dodaj do: 
Dodaj link do serwisu Facebook   Dodaj link do opisu GG  Dodaj link do serwisu Wykop   Dodaj link do serwisu Google   Dodaj link do serwisu Twitter  Dodaj link do serwisu Wyczaj.to   Dodaj link do serwisu Gwar  

Dodaj link do serwisu Delicious  Dodaj link do serwisu Digg   Dodaj link do serwisu Furl   Dodaj link do serwisu Reddit   Dodaj link do serwisu Slashdot  Dodaj link do serwisu Technorati   Dodaj link do serwisu YahooMyWeb
Nowe publikacje
Artykuły
Wydarzenia
Kompendium
Próbna Matura 2009 - Operon / Gazeta Wyborcza - 26-28 listopad 2008
ja

Dodano: |26 Lis 2008|, 2008 18:54. -
nie rozumie po co chcecie znac juz dzisiaj zadania z angla, rusa itp....nie lepiej sie sprawdzic? na ile umiecie itp? lepiej sie teraz zorientowac bo jest jeszcze czas;) i do maturki mozna sie poprawic.
a co do odp z polaka to maja byc jutro o 16 na stronie operonu
^

sheee

Dodano: |26 Lis 2008|, 2008 18:55. -
jakbym byla tego moderatorem to bym zrobila tutaj sajgon, co drugi post to ejst ' co bedzie na maturze' ludzie opanujcie sie z tym pisaniem tych pytan bo co to da ze beda w co drugim poscie, robicie tylko bałagan, jak jakies sepy jakies, a ludzie sobie robia z Was jaja i wymyslaja jakies tematy a wy wierzycie i sie napalacie,
albo pytania o odpowiedzi z polaka, no ile Wam mozna pisac ze jeszcze nie ma
a co do matury dzisiejszej z polaka

w zadaniu gdzie trzeba bylo wybrac akapity zaznaczylam 7 i 8 ( 8 nie ejstem, pewna )
funkcje dalam impresywna ale tez nie jestem pewna
bylo jeszcze zadanie jedno abcd to dalam D a wy?
i opinia i fakt to mialam A i C ale nie pamietam w jakiej kolejnosci
jakie daliscie wyrazenia potoczne i czemu sluza? to bylo dla mnie głupie
i co to jest morał, jak napisaliscie? ja że pouczajaca tresc wynikajaca z danego tekstu, dobrze?
jak dla mnie dziwne bylo to zeby napisac te zdania rozkazujace w liczbie pojedynczej, pamieta ktos jak to zrobil?
^

onnnnnnnnnnnna

Dodano: |26 Lis 2008|, 2008 19:02. -
ja w zdaniu gdzie trzeba było zaznaczyc akpity dałam 7 i 9 a reszta tak samo :) ogólnie wporzo był polski. Wypracowanie wziełam z "Lalki" oczywiście i było typowe lanie wody hehe zobaczymy co to będzie :)
^

cziki

Dodano: |26 Lis 2008|, 2008 19:02. Data rejestracji: 26 Lis 2008- postów: 1

A jak z czytaniem ze zrozumieniem na rozszerzonym?
Konsultowal sie ktos moze z nauczycielem na ten tamet?
Co napisaliscie?
^

>>>>>

Dodano: |26 Lis 2008|, 2008 19:03. -
Matura była do niczego! Mam nadzieje że niemiecki i biologia będą jakieś sensowne....
^

Katarzyna

Dodano: |26 Lis 2008|, 2008 19:04. -
Dla mnie to z językiem potocznym tez było beznadziejne ale pamietam ze jedno wyrazenie to napisałam "rzuca nam sie w oczy" ale czy dobrze to nie wiem.
^

przem_as

Dodano: |26 Lis 2008|, 2008 19:07. Data rejestracji: 22 Lip 2006- postów: 1989

temat zamknięty

do dyskusji zapraszamy tutaj
^

Skocz do:  

Dodaj temat do Ulubionych