Polski Serwis Naukowy - OnLine od 1999 roku
RSS
Czwartek, 31 maja 2012
Petronia, Bożysława, Ernestyna, Teodor
 1891: budowa Kolei Transsyberyjskiej
 1970: zagłada miasta Yungay w Peru
 WHO: Dzień bez Papierosa
Nowe publikacje
Post dodany: |3 Kwi 2006|, 2006 11:00
Data rejestracji: 03 Kwi 2006 postów: 8
Była bym bardzo wdzięczna jak by mi ktoś pomógł w tej pracy domowej, bo ja sobie z nią nie poradzę już dwa dni się mecze żeby ja napisać i ani linijki nie napisałam bardzo proszę o pomoc. A to jest temat tej pracy:
Napisz zgodnie z założeniami gatunku, przemówienie na dowolny temat; staraj się pamiętać, ze twoim zadaniem jest wyczerpać zagadnienie, nie zaś słuchaczy.
Z góry dzięki
Ostatnio zmieniony przez _Mithrandir |3 Sty 2010|, 2009 10:55, w całości zmieniany 1 raz
Post dodany: |3 Kwi 2006|, 2006 16:02
Data rejestracji: 23 Maj 2005 postów: 152
hm no wiec powinnas najpierw wybrac temat na jaki chcesz napisac  moze byc przemowienie w czyjejs obronie (Antygony,Kreona,Balladyny?), z okazji zakonczenia roku albo np. jakiegos swieta ,chociazby dnia wiosny  wybierz cos co Cie interesuje ,no i powinnas sie dobrze czuc w temacie (niech ta praca bedzie Twoim pomyslem i Twoją pracą - satisfaction) pomysl nad tym, jak juz cos wytypujesz i bedziesz miala dalej klopot z napisaniem to chętnie Ci pomoge, ale sprobuj naskrobac cos sama, nawet jesli mialoby byc beznadziejne i nieudolne. dobrze jest jezeli stworzysz chociaz zarys pracy, wtedy łatwiej ejst wszystko ulepszac, przynajmniej ja mam taki system dzialania piszac wypracowania  przemówienie to naprawde nic trudnego, pzdr!
PS Kiedy masz to oddać?
"Niektórzy nigdy nie świrują. Ale ich życie musi być okropne. Lubię siebie. Jestem najlepszą rozrywką jaką mam." Bukowski Charles
Post dodany: |3 Kwi 2006|, 2006 17:58
Post dodany: |3 Kwi 2006|, 2006 20:43
ehh kurcze sorki , ze tak pozno z odpowiedzia ale dopiero wrocilam  mam nadzieje,ze jeszcze zdaze Ci pomoc.. odezwij sie do mnie na gg jak mozesz 2805473(nie zrazaj sie czerwonym sloneczkiem bo czesto jestem niewidoczna),poniewaz widze ze trzeba zrobic akcje w tempie ekspresowym  a panie od polskiego maja to do siebie ze trzeba im udowodnic na co nas stać
aha,chcialam jeszcze dodać ze nie ma tak nic za friko. w zamian za pomoc masz obowiazek wpadac czesciej na to forum i brac udzial w naszych dyskusjach
"Niektórzy nigdy nie świrują. Ale ich życie musi być okropne. Lubię siebie. Jestem najlepszą rozrywką jaką mam." Bukowski Charles
Post dodany: |4 Kwi 2006|, 2006 14:25
Dzięki ze chciałaś mi pomóc ale później juz nie miałam dostępu do neta, a Twoja prośbę napewno wypełnię ponieważ wiedze ze sa tu dobzi ludzie którzy chcą pomóc bezinteresownie drugiej osobie w potrzebie
ps. Jakoś sie zmotywowałam i cos napisałam mam nadzieje ze chociaż dopa dostane
Pzdr
Post dodany: |4 Kwi 2006|, 2006 15:21
jezeli bedziesz miala jeszcze jakis problem, to wal smialo  (tylko raczej nie zostawiaj tego na ostatnia chwile). jakims geniuszem nie jestem ale razem zawsze łatwiej coś wymyślić
no czasem zdarza nam sie pomoc drugiej osobie w potrzebie, ale zagladaj tez w inne działy nie tylko prace domowe (tam tylko sprawiamy wrazenie złych i zepsutych  \m/ ave sataaan  ).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
Dodaj temat do Ulubionych
|