Polski Serwis Naukowy - OnLine od 1999 roku
RSS
Czwartek, 31 maja 2012
Petronia, Bożysława, Ernestyna, Teodor
 1891: budowa Kolei Transsyberyjskiej
 1970: zagłada miasta Yungay w Peru
 WHO: Dzień bez Papierosa
Nowe publikacje
Post dodany: |25 Lip 2005|, 2005 20:47
Data rejestracji: 25 Lip 2005 postów: 2
Witam wszystkih forumowiczów najpierw  Mam na imię Kasia, za rok chciałabym zdawać maturę z historii sztuki i mam małą prośbę. Chciałabym prosić o jakieś dobre publikacje, podręczniki, ksiązki, autorów...cokolwiek, z których mogłbym solidnie się przygotowac do matury.
Narazie uczę się z Historii sztki dr Ksawerego Piwockiego, nieestety stare wydanie i dosc niewygodne w nauce, aczkolwiek wydaje mi się być dość mądre
Moze jakies pozycje "akademickie"? Wybieram się na taki kierunek studiów, wiec moze bym za jednym zamachem "załatwiła" sobie egzaminy wstępne
Byłabym straaasznie wdzieczna  I szukam też studentów tegoż kierunku, chcę poznać Wasze zdanie na jego temat, uczelni itd.
Wielkie dzięki z góry i pozdrawiam ciepło!
Post dodany: |26 Lip 2005|, 2005 00:25
Data rejestracji: 07 Kwi 2005 postów: 453
cięzko mi narazie odgrzebać z pamięci (coś naprawde godnego uwagi), ale jest taka fajna ksiązka Jana Białostockiego: sztuka cenniejsza niz złoto, a do pozastanawiania sie- ksiązki henryka kieresa
ja pochłaniam wszystko co sie tyczy sztuki  , najbardziej lubię łazić całymi dniami po muzeach
dosyć zadowalająca jest kolekcja wielkich malarzy, chyba 165 zeszytów, ponad 200 malarzy
zastanawiam sie nad tym kierunkiem, ale zostanie to tylko chyba moim hobby
pozdrawiam
deep in the caribbean...
Do odwołania - na forumowym urlopie
Post dodany: |27 Lip 2005|, 2005 12:29
Data rejestracji: 25 Lip 2005 postów: 2
Białostocki, zapamiętam  Akurat wybieram się w najbliższym czasie na zakupy książkowe do innego miasta i zbieram jakieś propozycje, zeby nie wywalić kasy w coś beznadziejnego, z czego bedzie się tragicznie uczyć  Jak wrócę to napsze co wynalazlam  Dzięki za podpowiedzi
Post dodany: |2 Sie 2005|, 2005 20:46
Data rejestracji: 07 Kwi 2005 postów: 453
fajnie byłoby poświęcić sie dla sztuki  , ale praca....
deep in the caribbean...
Do odwołania - na forumowym urlopie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Wersja do druku
Dodaj temat do Ulubionych
|