Polski Serwis Naukowy - OnLine od 1999 roku
RSS
Piątek, 10 lutego 2012
Gabriel, Scholastyka, Jacek, Tomisława
 W 1920 roku gen. Józef Haller dokonał symbolicznych zaślubin Polski z Morzem Bałtyckim
 1925 - Polska podpisała konkordat z Watykanem
 1990 - na Kremlu spotkali się Michaił Gorbaczow i Helmut Kohl - przywódca ZSRR wyraził zgodę na zjednoczenie Niemiec
Nowe publikacje
Post dodany: |1 Lut 2008|, 2008 20:05
ptasia grypa? mi osobiście wydaje się że ( dośc logiczne ) ptasia grypa została wyniesiona na piedestały ostrzeżeń z czysto ekonomicznych punktów widzenia. W żeczywistości może niebyc aż taka groźna. Pomyślcie. czy to nie nakręcanie monopolu na inne produkty sporzywcze typu wołowina? choroba wściekłych krów potem ptasia grypa i na zmiane jak w kalendarzu. czy to nie manipulacja obrotami chandlu?
[ Dodano: 1 Luty 2008, 20:07 ]
jak myślicie? hmmm? wbiłem gwoździa???
Jestem pod wielkim wrażeniem przenikliwości umysłu forumowicza. Przepisywać tekst zamieszczony kilka pozycji wyżej w tym samym temacie przez innego użytkownika. Może przed umieszczeniem informacji najpierw wypadałoby przeczytać co inni pisali wcześniej?
moderator
Ostatnio zmieniony przez kaczan |4 Lut 2008|, 2008 15:36, w całości zmieniany 1 raz
Post dodany: |1 Lut 2008|, 2008 23:58
Data rejestracji: 28 Kwi 2006 postów: 1747
Ale jak nakrecanie monopolu na wołowine..skoro istnieje cos takiego jak ch.wsciekłych krow? No i co z tym wszystkim ma wspolnego (nie mowie ze nie ma) monopol, skoro np. ptasią grypą nie zarazmy sie jedzac drob czy jajka? (bo rozwija sie w ukł.oddechowym)/
i pamiętaj, że to ja pierwsza zjechałam Twój wiersz (:
Post dodany: |2 Lut 2008|, 2008 14:18
Data rejestracji: 11 Cze 2007 postów: 5107
| Cytat | | No i co z tym wszystkim ma wspolnego (nie mowie ze nie ma) monopol, skoro np. ptasią grypą nie zarazmy sie jedzac drob czy jajka? (bo rozwija sie w ukł.oddechowym)/ |
Może to, że niewielu ludzi w Polsce o tym wie? Albo, jak kto woli: wielu o tym nie wie.
Post dodany: |2 Lut 2008|, 2008 14:34
więc jednak wbiłem gwoździa ;] 3 m ta sie ;]
Post dodany: |2 Lut 2008|, 2008 15:22
Data rejestracji: 28 Kwi 2006 postów: 1747
To wbijaj dalej:P Bo to co napisałes jest prawada..tylko trzeba to jakos udowodnic:P
i pamiętaj, że to ja pierwsza zjechałam Twój wiersz (:
Post dodany: |2 Lut 2008|, 2008 18:18
problem polega na tym że argumenty za wiarygodnością obu stwierdzeń są paradoksalnie nie podważalne.
[ Dodano: 14 Luty 2008, 17:29 ]
Jestem pod wielkim wrażeniem przenikliwości umysłu forumowicza. Przepisywać tekst zamieszczony kilka pozycji wyżej w tym samym temacie przez innego użytkownika. Może przed umieszczeniem informacji najpierw wypadałoby przeczytać co inni pisali wcześniej?
moderator [/quote]
Jestem pod wyjątkowo wielkim wrażeniem twojego ubolewania nademną. idz już teraz i sie ukrzyzuj Shonia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Wersja do druku
Dodaj temat do Ulubionych
|