Polski Serwis Naukowy - OnLine od 1999 roku
RSS
Czwartek, 31 maja 2012
Petronia, Bożysława, Ernestyna, Teodor
 1891: budowa Kolei Transsyberyjskiej
 1970: zagłada miasta Yungay w Peru
 WHO: Dzień bez Papierosa
Nowe publikacje
Post dodany: |18 Wrz 2008|, 2008 20:26
Data rejestracji: 09 Wrz 2008 postów: 4
Witam.
Nie wiedzialem w jakim dziale to dac a jako, ze studiuje kierunek ekonomiczny to pomyslalem, ze tu moze byc ktos zorientowany. Otoz lada dzien zaczynam 5 semestr studiow licencjackich, niestety po glebszym namysle stwierdzilem, ze srednio mi odpowiada specjalnosc, na ktorej jestem od 4 semestru. Wiem, powinienem pomyslec wczesniej ale mylic sie jest rzecza ludzka:). Chcialbym sie przeniesc na inna tylko nie wiem czy jest jeszcze taka mozliwosc i czy dam rade nadrobic roznice programow i czy bede to musial robic oficjalnie? Mniejsza nawet o roznice, poprostu jesli ktos jest zorientowany to prosze o informacje czy wogole cos takiego jest mozliwe? Zanim pojde z tym do dziekanatu to wolalbym znac Wasza opinie, zawsze bede mogl sie powolac na ludzi z forum  .
pozdrawiam
Post dodany: |18 Wrz 2008|, 2008 23:00
Data rejestracji: 28 Kwi 2006 postów: 1749
Przecież to wszystko zalezy od tego na jaką chcesz zmienić i od uczelni...
i pamiętaj, że to ja pierwsza zjechałam Twój wiersz (:
Post dodany: |23 Wrz 2008|, 2008 18:47
Data rejestracji: 09 Wrz 2008 postów: 4
no racja, jeszcze nie zdazylem sie dowiedziec, a moze wiecie jak to wyglada po zrobieniu licencjatu? Sa jakies scisle kryteria co do tego jaka specjalnosc mozna wziac?
Post dodany: |10 Paź 2011|, 2011 21:25
Data rejestracji: 10 Paź 2011 postów: 2
Może powinieneś napisać jakieś podanie i zanieść do dziekanatu? Ja studiuję ekonomię na almamer i szczerze, długo zastanawiałam się nad tym jaką specjalność wybrać, a do wyboru było kilka naprawdę ciekawych. W końcu zdecydowałam się jednak na przedsiębiorczość i innowacje w biznesie. Póki co stwierdzam, że bardzo ciekawe i lepiej trafić nie mogłam, mam nadzieję, że nie odmieni mi się tak jak Tobie!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Wersja do druku
Dodaj temat do Ulubionych
|