Polski Serwis Naukowy - OnLine od 1999 roku
RSS
Czwartek, 31 maja 2012
Petronia, Bożysława, Ernestyna, Teodor
 1891: budowa Kolei Transsyberyjskiej
 1970: zagłada miasta Yungay w Peru
 WHO: Dzień bez Papierosa
Nowe publikacje
Post dodany: |1 Maj 2008|, 2008 12:28
Data rejestracji: 01 Maj 2008 postów: 3
Witam serddecznie.
Moze wiekszosc z Was rozbawi moj pomysl .. i stwierdzicie ze iscie na latwizne do niczego nie prowadzi , jednak zaryzykuje i zapytam.
Mianowicie. Czy ktokolwiek majacy odrobine wolnego czasu , znajacy sie na xhtmlu, php, cms - glownie to, i roznych jezykach ktore sprawia ze strona www nabierze innego oryginalnego wymiaru , java , ajax , flash ... itp. Ktos kto chce wykazac sie dobra inicjatywa i wspomoc dosyc mloda dzialalnosc , prosilbym o zgloszenie swojej checi w pomocy przy lekkiej modernizacji serwisu http://psychics.pl (dobrze otwiera sie w firefoie i ie7 ) . Strona byla pisana od podstaw w notatniku , oraz caly ten efekt jaki widzicie to praca oraz ciagle doskonalenie. A nie bezmyslne kopiowanie skryptow. Czas nas goni , i chcielibysmy rozbudowac system zakladania kont i rejestracji , oraz dodac starannie wykonane logo we flash. To niestety przerasta nasze mozliwosci , a placac kilkaset zl za stworzenie strony od nowa nie wchodzi w gre ;(
Po zapoznaniu sie z trescia , bedziecie wiedzieli o co chodzi z tematyka  , odwiedziny sa dobre i wciaz rosna , ale aby utrzymac pewien poziom , musimy sie rozwijac.
Zapraszam do zapoznania sie z tematem i nie wysmiewanie go odgornie
Pozdrawiam
Post dodany: |1 Maj 2008|, 2008 14:06
Data rejestracji: 08 Kwi 2008 postów: 816
NO ja może byłbym chętny ale powiedz najpierw o czym ta storna u diałbła jest?  Jakiś serial czy jak?
Post dodany: |1 Maj 2008|, 2008 16:08
A wiec tak:
Psychics , to z angielskiego cos tajemniczego , pewne zjawiska nadprzyrodzone , jak i sztuka iluzji kreowana przez roznych artystow  W naszym przypadku chodzi wlasnie o iluzje . Nagrywamy wraz z przyjacielem odcinki dvd tematycznie podobne do wystepow Crissa Angela i jego show pt Mindfreak ... do zobaczenia masa jego rzeczy na youtube
Strona ma miec charakter promocyjny tejze dzialalnosci , zawiera juz sklepik gdzie bedzie mozna wlasnie nabyc te dvd , znalezc informacje o nas i tak dalej  podstrona klubowa wymaga wlasnie rozwiniecia , o taki wlasnie panelik logowania jak wspominalem post wyzej.
http://psychics.pl/inne/panellogowania.jpeg to zaplanowalismy wykonac na 1 miejscu. jednak zadna z2 osob jakie podjelo sie wykonania ,,, nie zrobilo totalnie nic  stad zawiedzeni szukamy pomocy dalej
Pozdrowki
Post dodany: |1 Maj 2008|, 2008 16:22
Data rejestracji: 08 Kwi 2008 postów: 816
no ja bym sie mógł zgłosić ale na waszym serwerze no i moja wiedza nie jest mistrzowska, niejeste mwstanie zrobić wszystkich zachcianek, mogę bazować na cmsach open-source'owskich
Ostatnio zmieniony przez lemon |1 Maj 2008|, 2008 16:26, w całości zmieniany 1 raz
Post dodany: |1 Maj 2008|, 2008 16:55
Nie sadzilem ze w tak krotkim czasie bedzie odpowiedz  a juz pozytywna .
moj kontakt gg to 10044401 ... jestem glownie na niewidocznym ale teraz to pewnie wylacze komputer bo idzie burza ...
W gre tez mogloby wejsc dostosowanie wygladu forum np .. do wygladu reszty strony
Dzieki jeszcze raz
[ Dodano: 2 Maj 2008, 12:47 ]
Ale oczywiscie temat nadal otwarty ^^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
Dodaj temat do Ulubionych
|