Polski Serwis Naukowy - OnLine od 1999 roku RSS RSS
  auto?
Piątek, 10 lutego 2012
Gabriel, Scholastyka, Jacek, Tomisława
 W 1920 roku gen. Józef Haller dokonał symbolicznych zaślubin Polski z Morzem Bałtyckim
 1925 - Polska podpisała konkordat z Watykanem
 1990 - na Kremlu spotkali się Michaił Gorbaczow i Helmut Kohl - przywódca ZSRR wyraził zgodę na zjednoczenie Niemiec
Dodaj do: 
Dodaj link do serwisu Facebook   Dodaj link do opisu GG  Dodaj link do serwisu Wykop   Dodaj link do serwisu Google   Dodaj link do serwisu Twitter  Dodaj link do serwisu Wyczaj.to   Dodaj link do serwisu Gwar  

Dodaj link do serwisu Delicious  Dodaj link do serwisu Digg   Dodaj link do serwisu Furl   Dodaj link do serwisu Reddit   Dodaj link do serwisu Slashdot  Dodaj link do serwisu Technorati   Dodaj link do serwisu YahooMyWeb
Nowe publikacje
Artykuły
Wydarzenia
Kompendium
Skocz do:  
Rekrutacja
Post dodany: |2 Cze 2010|, 2010 21:00
Data rejestracji: 29 Lis 2008 postów: 6
" "

Jestem tegoroczna maturzystką, jak wiadomo rozpoczęła sie internetowa rekrutacja na studia i w związku z tym mam pytanie; składam papiery na trzy uczelnie i kazda z nich ma inne terminy logowania, np. SGGW od 01. 06, natomiast Olsztyn od 14.06. Jeżeli wolałabym iść do Olsztyna to czekam do 14 czerwca? płacę 85 zł, a póżniej loguję się na SGGW? i płacę 85? czy ta kolejność nie odgrywa różnicy? Jak to jest, bo nie wiem. Może mi ktoś pomóc? Czekam cierpliwie. :roll:
;***

PW
»więcej

^
Post dodany: |3 Cze 2010|, 2010 09:23
Data rejestracji: 08 Kwi 2008 postów: 816
" "

Każda szkoła ustala swoją kolejność. Jeśli chcesz być brana pod uwagę przez każdą z nich, musisz każdej wysłać swoje dane osobowe, wyniki i pieniądze. Jeśli wszystkie poinformują Cię, że się do nich dostałaś, to i tak musisz osobiście dostarczyć rożne papiery do poszczególnej szkoły.

Na przykład, jeśli SGGW i Olsztyn poinformują Cię, że się dostałaś, a Ty wolisz iść do Olsztyna, to tylko do Olsztyna dostarczasz osobiście papiery. Natomiast SGGW bez owych papierów po pewnym czasie Cię wykreśli z listy (pieniędzy nie odda :razz: ).

Kolejność nie odgrywa żadnej różnicy (czy najpierw wyślesz pieniądze do SGGW czy Olsztyna). Trzeba po prostu mieścić się w ustalonych przez nich terminach.

p.s. czy Twoje nazwisko rozpoczyna się na 'Ch' ? :wink:

PW
»więcej

^
Skocz do: