Polski Serwis Naukowy - OnLine od 1999 roku
RSS
Czwartek, 31 maja 2012
Petronia, Bożysława, Ernestyna, Teodor
 1891: budowa Kolei Transsyberyjskiej
 1970: zagłada miasta Yungay w Peru
 WHO: Dzień bez Papierosa
Nowe publikacje
Post dodany: |27 Sty 2007|, 2007 08:43
Data rejestracji: 26 Sty 2007 postów: 2
Pomocy
Mam problem z klawiszami w k300i klawisze 8 9 7 sie przycinają i przycisk wstecz co jest raz chodzą dobrze raz źle pomocy
gg:9121179
e-mail: rozynski_jacek@o2.pl
Serdecznie dziękuje
Post dodany: |9 Kwi 2007|, 2007 14:14
Data rejestracji: 09 Kwi 2007 postów: 1
a ja mam problem z joystickiem w k300i, ale to chyba normalka, ogolnie tel jest spoko, wytrzymuje naprawde duze upadki, uzytkuje go bardzo intensywnie przez 1,5 roku, wymieniany byl joystick, wyswietlacz i na razie jest ok, wibra czasem nie dziala, joya przydaloby sie znowu wymienic, bo haczy i sie tnie, i mam pytanko, a nawet dwa: jak wymienic obudowe i czy da sie soft wgrac przez podczerwien???
[ Dodano: 9 Kwiecień 2007, 13:16 ]
| doda69 napisał/a | | Sluchajcie mam problem z ktorym moglabym od razu leciec do serwisu ale chcialabym znac wasze zdanie:) otoz... kupilam telefon i jak podlaczylam pod ladowarke i ruszalam kabelkiem to co chwila pojawial sie napis ladowanie optymalne. bylam przekonana ze to wina ladowarki tym bardziej ze na usb od razu sie ladowal. teraz wzielam nowa ladowarke, podpinam ale bateria sie nie laduje- to samo na usb- co to moze byc? i ile mniej wiecej za takie cos moga zawolac w serwisie? mieliscie taki problem? pozdrawiam i dzieki za odpowiedzi. D69. | wiesz co, mialem cos podobnego, ale wystarczylo u mnie docisnac wtyczke od ladowarki do telefonu
Post dodany: |19 Maj 2007|, 2007 14:42
Data rejestracji: 19 Maj 2007 postów: 1
Witam!
Mam problem. W moim k300i bardzo często sam zmienia się profil na przenośny z HF (nawet podczas rozmowy) i nawet jesli go zmienie na obojętnie jaki, w glośniku nic nie słychać oprócz dźwięku dzwonka. Trwa ta jakieś 0,5-2 godziny i wszystko wraca do normy ale niestety na bardzo krótko-czasem wystarczy, że wejdę w dźwięki i jakiś odtworzę-parę sekund i znowu to samo-tylko słuchawki. Trochę mnie to już dobija... Bardzo proszę o pomoc  GG 7563223
Pozdro dla wszystkich!!!
Post dodany: |15 Cze 2007|, 2007 20:44
Data rejestracji: 15 Cze 2007 postów: 1
Witam!
Mam problem z kablem do SE. Mianowicie zainstalowałam program do przesyłania plików (nawet dwa),ale mimo wszystko komputer nie wykrywa telefonu i nic nie mogę zrobić. Dodam,że kupiłam telefon z drugiej ręki,miałam do niego kabel,ale żadnej płyty z oprogramowaniem. Pożyczyłam płyte z oprogramowaniem do K610,ale nic mi to pomogło. Chodzi o modele K300i oraz K700i. Kabel nie ma wejścia do USB,ale do portu COM. Co mam zrobić?
Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam.
Welcome on the bright side of life
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Wersja do druku
Dodaj temat do Ulubionych
|