Droga Czytelniczko, Drogi Czytelniku,

Czerniak z³o¶liwy jest czêsto wystêpuj±cym nowotworem z³o¶liwym skóry. Niestety wyniki leczenia czerniaka w Polsce nale¿± do najgorszych w Europie. Niezrozumia³e pozostaj± przyczyny pó¼nego rozpoznawania czerniaka skóry, którego diagnostyka jest najprostsz± i najtañsz± w ca³ej onkologii.

Kierujemy do Ciebie pro¶bê o wype³nienie anonimowej ankiety, która pozwoli na ocenê naszej wiedzy o czerniaku skóry, a w szczególno¶ci o profilaktyce i leczeniu tej choroby.
Czas jaki to zajmie - oko³o 10-15 minut.

Czy chcesz pomóc w badaniach naukowych - odpowiedzieæ na nasze pytania?

TAK, wype³niam
NIE, odmawiam

Zebrane informacje wykorzystane zostan± wy³±cznie do celów naukowych
Polski Serwis Naukowy - OnLine od 1999 roku RSS RSS
  auto?
Czwartek, 31 maja 2012
Petronia, Bo¿ys³awa, Ernestyna, Teodor
 1891: budowa Kolei Transsyberyjskiej
 1970: zag³ada miasta Yungay w Peru
 WHO: Dzieñ bez Papierosa
Dodaj do: 
Dodaj link do serwisu Facebook   Dodaj link do opisu GG  Dodaj link do serwisu Wykop   Dodaj link do serwisu Google   Dodaj link do serwisu Twitter  Dodaj link do serwisu Wyczaj.to   Dodaj link do serwisu Gwar  

Dodaj link do serwisu Delicious  Dodaj link do serwisu Digg   Dodaj link do serwisu Furl   Dodaj link do serwisu Reddit   Dodaj link do serwisu Slashdot  Dodaj link do serwisu Technorati   Dodaj link do serwisu YahooMyWeb
Nowe publikacje
Artyku³y
Wydarzenia
Kompendium
Skocz do:  
¦wiat³o w fotografii
Post dodany: |22 Lut 2005|, 2005 10:05
Data rejestracji: 26 Lip 2004 postów: 529
" "

Interesujê siê fotografi± lubiê robiæ zdjêcia, niestety jak na razie jest to jedynie amatorska zabawa:(
Chcia³abym to zmieniæ, a jak wiadomo ¶wiat³o w tej dziedzinie jest wa¿ne... to dziêki niemu mo¿na uzyskaæ niesamowite efekty...
Mo¿e kto¶ z was jest mi wstanie co¶ poradziæ, albo poleciæ dobr± ksi±¿kê...

PW
»wiêcej

^
Post dodany: |7 Mar 2005|, 2005 00:31
Data rejestracji: 08 Sie 2004 postów: 496
" "

Aqula ja sie zajmowa³em kiedys amatorsko fotografia, jeszcze czarno-bia³a, to nie jest tak prosto napisac w paru s³owach o ¶wietle w fotografii i ja nie zamierzam.
Ja mam dla Ciebie inna propozycje, jezeli chcesz to moge ci dac za darmo powiekszalnik, koreks, suszarkê, gdzies tam jeszcze chyba jest aparat ruski smiena z lampa b³yskowa , wszystko sprawne, chyba..., od kilkunastu lat nieuzywane.
Jeden warunek, nie mam zamiaru z tym na poczte lataæ , jakos sama bys musia³a zorganizowac transport...
Nie wiem gdzie ty mieszkasz, ale chyba daleko, ciê¿ko z tym...
-"Nie zawsze mam racjê, ale nigdy siê nie mylê."

PW
YIM
»wiêcej

^
Post dodany: |8 Mar 2005|, 2005 01:17
" "

ok, ale znawca sie odezwa³, Ortal a co ty wiesz o o swietle?

[ Dodano: Wto Mar 08, 2005 1:20 am ]
z tergo co wiem to do dzisiaj ludzie z czarno bialej fotografii robi± njlepsze i plakaty i i inne rzeczy, niektórzy tego nie umia zrozumieæ, ja za to nie moge odpowiadaæ, palanty byli i beda

[ Dodano: Wto Mar 08, 2005 1:26 am ]
ostrzezenia to mi daj nie tu tylko prywatnie,nie mozna tak ze byle kto....... a zreszta wywwal. mi to wisi. byle baran cie podpusci .....

PW
YIM
»wiêcej

^
Post dodany: |8 Mar 2005|, 2005 10:53
" "

Ja uwa¿am, ¿e zdjêcia czarno-bia³e maja swój niepowtarzalny charakter, s± bardzo klimatyczne.... czasem zdarza mi siê kupowaæ czarno-bia³e klisze..
Leberr nie mog³a bym Ciebie pozbawiæ sprzêtu choæ propozycja jest kusz±ca

PW
»wiêcej

^
Post dodany: |8 Mar 2005|, 2005 18:38
" "

aqula ja nie podpuszczam nikogo, powiedzia³em ze mam to ale nie uzywam, dalej mówie ze oddam,
niektorym sie wydaje ze teraz cyfrówki wszystko zrobi±, najlepiej sie po³ozyc i wsio sie samo zrobi,
ja jeszcze za to opieprz zbieram, by³em zaskoczony ze tak admina ktos podpu¶ci, dawniej ile razy tu glupoty pisa³em i nic, a tu naraz czerwona kartka....
powiedzia³em i powatarzam panie admin! mnie tu nic nie trzyma! jezeli mam byæ besztany to od tego sa prywatne strony czy jak tam ktos chce a nie zeby mnie tu z byle ciula opieprzaæ, przeciez ty go wcale nie znasz....

PW
YIM
»wiêcej

^
Post dodany: |8 Mar 2005|, 2005 21:01
" "

Cyfrówki nie maj± tego klimatu .............fakt, faktem, ¿e mo¿na zrobiæ wiele zdjêæ a pó¼niej skasowaæ ,ale one s± bez duszy. Ja jestem zwolenniczk± lustrzanek-wiele opcji, ³adne i przemy¶lane zdjêcia, dobre ¶wiat³o itp. :P

PW
»wiêcej

^
Post dodany: |26 Mar 2005|, 2005 18:03
Data rejestracji: 26 Mar 2005 postów: 8
" "

Ja lubie strasznie robiæ zdjecia :) mam cyfrówkê i nie kiedy bardzo ³adne zdjêcia mi wychodz±. jak tylko oddadz± mi komputer to wstawie o ile kto¶ bêdzie chcia³... :?: :D

PW
»wiêcej

^
Post dodany: |16 Sty 2008|, 2008 22:07
Data rejestracji: 16 Sty 2008 postów: 6
" "

leberr, na serio powa¿nie mówisz? to ja ci mogê nawet za przesy³kê zap³aciæ hehe:D
¦wiat jest obrazem, który tworzymy w³asn± wyobra¼ni±...

PW
»wiêcej

^
Skocz do:  
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum