Polski Serwis Naukowy - OnLine od 1999 roku
RSS
Czwartek, 31 maja 2012
Petronia, Bo¿ys³awa, Ernestyna, Teodor
 1891: budowa Kolei Transsyberyjskiej
 1970: zag³ada miasta Yungay w Peru
 WHO: Dzieñ bez Papierosa
Nowe publikacje
Post dodany: |22 Lut 2005|, 2005 10:05
Data rejestracji: 26 Lip 2004 postów: 529
Interesujê siê fotografi± lubiê robiæ zdjêcia, niestety jak na razie jest to jedynie amatorska zabawa:(
Chcia³abym to zmieniæ, a jak wiadomo ¶wiat³o w tej dziedzinie jest wa¿ne... to dziêki niemu mo¿na uzyskaæ niesamowite efekty...
Mo¿e kto¶ z was jest mi wstanie co¶ poradziæ, albo poleciæ dobr± ksi±¿kê...
Post dodany: |7 Mar 2005|, 2005 00:31
Data rejestracji: 08 Sie 2004 postów: 496
Aqula ja sie zajmowa³em kiedys amatorsko fotografia, jeszcze czarno-bia³a, to nie jest tak prosto napisac w paru s³owach o ¶wietle w fotografii i ja nie zamierzam.
Ja mam dla Ciebie inna propozycje, jezeli chcesz to moge ci dac za darmo powiekszalnik, koreks, suszarkê, gdzies tam jeszcze chyba jest aparat ruski smiena z lampa b³yskowa , wszystko sprawne, chyba..., od kilkunastu lat nieuzywane.
Jeden warunek, nie mam zamiaru z tym na poczte lataæ , jakos sama bys musia³a zorganizowac transport...
Nie wiem gdzie ty mieszkasz, ale chyba daleko, ciê¿ko z tym...
-"Nie zawsze mam racjê, ale nigdy siê nie mylê."
Post dodany: |8 Mar 2005|, 2005 01:17
ok, ale znawca sie odezwa³, Ortal a co ty wiesz o o swietle?
[ Dodano: Wto Mar 08, 2005 1:20 am ]
z tergo co wiem to do dzisiaj ludzie z czarno bialej fotografii robi± njlepsze i plakaty i i inne rzeczy, niektórzy tego nie umia zrozumieæ, ja za to nie moge odpowiadaæ, palanty byli i beda
[ Dodano: Wto Mar 08, 2005 1:26 am ]
ostrzezenia to mi daj nie tu tylko prywatnie,nie mozna tak ze byle kto....... a zreszta wywwal. mi to wisi. byle baran cie podpusci .....
Post dodany: |8 Mar 2005|, 2005 10:53
Ja uwa¿am, ¿e zdjêcia czarno-bia³e maja swój niepowtarzalny charakter, s± bardzo klimatyczne.... czasem zdarza mi siê kupowaæ czarno-bia³e klisze..
Leberr nie mog³a bym Ciebie pozbawiæ sprzêtu choæ propozycja jest kusz±ca
Post dodany: |8 Mar 2005|, 2005 18:38
aqula ja nie podpuszczam nikogo, powiedzia³em ze mam to ale nie uzywam, dalej mówie ze oddam,
niektorym sie wydaje ze teraz cyfrówki wszystko zrobi±, najlepiej sie po³ozyc i wsio sie samo zrobi,
ja jeszcze za to opieprz zbieram, by³em zaskoczony ze tak admina ktos podpu¶ci, dawniej ile razy tu glupoty pisa³em i nic, a tu naraz czerwona kartka....
powiedzia³em i powatarzam panie admin! mnie tu nic nie trzyma! jezeli mam byæ besztany to od tego sa prywatne strony czy jak tam ktos chce a nie zeby mnie tu z byle ciula opieprzaæ, przeciez ty go wcale nie znasz....
Post dodany: |8 Mar 2005|, 2005 21:01
Cyfrówki nie maj± tego klimatu .............fakt, faktem, ¿e mo¿na zrobiæ wiele zdjêæ a pó¼niej skasowaæ ,ale one s± bez duszy. Ja jestem zwolenniczk± lustrzanek-wiele opcji, ³adne i przemy¶lane zdjêcia, dobre ¶wiat³o itp.
Post dodany: |26 Mar 2005|, 2005 18:03
Data rejestracji: 26 Mar 2005 postów: 8
Ja lubie strasznie robiæ zdjecia  mam cyfrówkê i nie kiedy bardzo ³adne zdjêcia mi wychodz±. jak tylko oddadz± mi komputer to wstawie o ile kto¶ bêdzie chcia³...
Post dodany: |16 Sty 2008|, 2008 22:07
Data rejestracji: 16 Sty 2008 postów: 6
leberr, na serio powa¿nie mówisz? to ja ci mogê nawet za przesy³kê zap³aciæ hehe:D
¦wiat jest obrazem, który tworzymy w³asn± wyobra¼ni±...
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
|
Wersja do druku
Dodaj temat do Ulubionych
|