Droga Czytelniczko, Drogi Czytelniku,

Czerniak złośliwy jest często występującym nowotworem złośliwym skóry. Niestety wyniki leczenia czerniaka w Polsce należą do najgorszych w Europie. Niezrozumiałe pozostają przyczyny późnego rozpoznawania czerniaka skóry, którego diagnostyka jest najprostszą i najtańszą w całej onkologii.

Kierujemy do Ciebie prośbę o wypełnienie anonimowej ankiety, która pozwoli na ocenę naszej wiedzy o czerniaku skóry, a w szczególności o profilaktyce i leczeniu tej choroby.
Czas jaki to zajmie - około 10-15 minut.

Czy chcesz pomóc w badaniach naukowych - odpowiedzieć na nasze pytania?

TAK, wypełniam
NIE, odmawiam

Zebrane informacje wykorzystane zostaną wyłącznie do celów naukowych
Polski Serwis Naukowy - OnLine od 1999 roku RSS RSS
  auto?
Czwartek, 31 maja 2012
Petronia, Bożysława, Ernestyna, Teodor
 1891: budowa Kolei Transsyberyjskiej
 1970: zagłada miasta Yungay w Peru
 WHO: Dzień bez Papierosa
Dodaj do: 
Dodaj link do serwisu Facebook   Dodaj link do opisu GG  Dodaj link do serwisu Wykop   Dodaj link do serwisu Google   Dodaj link do serwisu Twitter  Dodaj link do serwisu Wyczaj.to   Dodaj link do serwisu Gwar  

Dodaj link do serwisu Delicious  Dodaj link do serwisu Digg   Dodaj link do serwisu Furl   Dodaj link do serwisu Reddit   Dodaj link do serwisu Slashdot  Dodaj link do serwisu Technorati   Dodaj link do serwisu YahooMyWeb
Nowe publikacje
Artykuły
Wydarzenia
Kompendium
Skocz do:  
Tarcza antyrakietowa
Post dodany: |4 Kwi 2007|, 2007 10:04
Data rejestracji: 05 Sie 2006 postów: 852
" "

na sama mysl o tym boje sie :( czy zawsze musi byc jakies zagrozenie...po co wogole kombinuja i te glubie bomby atomowe robia...maja jeszcze za malo zla na swiecie :( :( tylko sie pograzamy...
Czyń tak jakbyś chciał by inni czynili.

PW
»więcej

^
Post dodany: |4 Kwi 2007|, 2007 14:35
Data rejestracji: 10 Lut 2007 postów: 705
" "

Nestety ale Kati, ma rację... Wraz z postępem technologicznym, wymyslane są nowe rodzaje rozłożenia człowieka na czynniki pierwsze... Prędzej czy później dojdzie do jakiegoś wielkiego konfliktu i rozpeta się takie piekło, jakiego nikt chyba nie chciałby oglądać :(

PW
»więcej

^
Post dodany: |4 Kwi 2007|, 2007 16:08
Data rejestracji: 04 Maj 2005 postów: 1022
" "

z tym, że wojny może chce parę krajów na świecie i to przez nich rozwój technologii związanej z bronią jest taki duży. Ameryka i reszta świata musi iść za nimi, żeby nie być w szachu. i tak to się napędza

PW
»więcej

^
Post dodany: |5 Kwi 2007|, 2007 11:00
Data rejestracji: 05 Sie 2006 postów: 852
" "

Rogaty co nam pozostalo? Modlic sie!
Czyń tak jakbyś chciał by inni czynili.

PW
»więcej

^
Post dodany: |6 Kwi 2007|, 2007 08:43
Data rejestracji: 17 Wrz 2006 postów: 172
" "

Cóż, ja jestem ZA zbudowaniem tarczy. Billaden ciągle wysyła te swoje puste groźby, ale kto wie? Moze sprzymierzyłsię z Iranem?? Albo buduję tajną fabrykę :D nie no nie ma się zczego śmiać. Wszystko jest możliwe. Tarcza ma ponoć Bronić nas przed atakami ze strony Al-Kaidy. A znowu ROsji się to nie podoba i oni chcą się sprzymierzyć z Chinami, które chcą pokonać jak to mówią: "dominację amerykańską". COś takiego, ale sens wypowiedzi zostął zachowany. Jestem ZA!!
A najgorsze jest to, że kiedy straciłem sens życia, to nic się wtedy nie zmieniło...

PW
»więcej

^
Post dodany: |6 Kwi 2007|, 2007 10:29
" "

Vonbeckham napisał/a
Billaden ciągle wysyła te swoje puste groźby

A propos Bin Ladena... Słyszeliście, że podobno mogli go już dawno zabić, bo jakiś francuski snajper miał go na celowniku, ale amerykanie zwlekali z podjęciem decyzji o strzale ( :shock: ). Zastanawiali się tak długo, że stracili szansę. Aż się wydaje, że amerykanie nie chcą go zabić - czemu? By dalej to nakręcać, powody do najazdów, bombardowań, itd. :?

PW
»więcej

^
Post dodany: |6 Kwi 2007|, 2007 19:29
Data rejestracji: 10 Wrz 2006 postów: 378
" "

Rogaty mówisz że sie zgadzasz i dobrze nei mówie, że sama idea jest zła chodzi mi tylko o to jak Amerykanie z nami postępują! chcą czegoś to zaraz niemalże tego żądają, a jak czegoś chce Polska to już gorzej :]
"Ad accedendum ad caelum, terram fodere opportet"

PW
»więcej

^
Post dodany: |6 Kwi 2007|, 2007 20:26
" "

Wiesz, zastanawiałem się właśnie nad tym ostatnio, i muszę Ci przyznać rację. Na zniesienie wiz czekamy i czekamy, a oni tylko marudzą, że zniosą jak Polacy przestaną kraść u nich :?

PW
»więcej

^
Post dodany: |6 Kwi 2007|, 2007 22:45
Data rejestracji: 10 Wrz 2006 postów: 378
" "

i właśnie o to mi chodzi ;) sądzę, że oni nas zawsze będą wodzić za nos tymi wizami a nasze rządy będa robić co oni będą chcieć bo "wielka" Ameryka prosi :/
"Ad accedendum ad caelum, terram fodere opportet"

PW
»więcej

^
Skocz do: